lostyazilim
tr.link

TTNET Sürem Doluyor. Bilgilerinize ihtiyacım var

32 Mesajlar 4.041 Okunma
lstbozum
tr.link

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Bu kadar uzatıp büzmenin anlamı yok. 18 yıldır orası senin burası benim geziyorum. Memurum. Şimdi HER ŞEY AMA HER ŞEY SENİN ALT YAPIN İLE İLGİLİDİR. Kimseden vaaz dinlemene gerek yok. Sen sabitsen alt yapını bilirsin. Hatta benim gibi gezginsen bile alt yapını bilirsin. Bilmiyorsan TTTNet mahkum gidersin. Zattıru zutturuya gerek yok.

Superonline, kablonet denilen zerzevat her yerde yok. Varsa hiç durma hemen önceliğin kablonet olmak üzere al. Yani asla ama asla fiberi kaçırma.

Paran boldur hiç durma uydu netin en babasını al. Yer mekân fark etmez. (Burada istisna iki yıl önce olduğu şekilde benim gibi bir kerbeladaysan ve web tasarımcıysan uydu sana ar gelir.)

Santrale yakın bir konumdasındır. ***** ile 6-7 Mbits görmüşsündür. Sakın ***** alma hemen TurkNet veya adını hatırlamadığım diğer ISS'dan satın al.

Ama santrale uzaksın, santral adını bile yeni duyuyorsun ***** senin kaderin.

Yok o, yok bu hikaye. Kıssadan hisse oturduğun yer ve santral her şeyi belirler. Siirt ili Eruh ilçesinin en saçma yerinde olan ve nüfusu 100 olan tek köye bakan Jandarma karakolunda fiber olduğu halde TTNet'ten başka seçenek yoktur. Çünkü bu bağlantı Eruh Türk ******* Şube Müdürünü tanımanın ayrıcalığı ile bağlatılmış ve asla ama asla başka bir ISS tercih edilemez. Ayrıca internet hız durumu yalnızca Türkiye'deki yer ve konumuna değil, bağlandığın siteye göre bile değişir. Konu ile ilgili yaşlandıkça deneyimin artacak. Hayırlı deneyimler.
Mrtcn Coldcraftings

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.
wmaraci
reklam

webtegez webtegez İstersen Milyoner Olursun Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik Teknikeri - PHP'ci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 100 / 99
  • Ticaret 0, (%0)

Coldcraftings adlı üyeden alıntı

webtegez AKN kaldırıldı olayından önceki aboneliklerde daha güzel kampanyalar vardı.Yeni abonelere özel kampanyalar kampanya kısmında mevcut sadece :(
Ben AKN'li kullanıyorum 50 Mbit 150 GB AKN var.22-25 gün arasında gidiyor. İnternet + TV olarak kullanıyorum.75 lira ödüyorum.Ayda 2 kere 100Mbit'e yükseltiyorum aşırı dosya indireceğim.

Anladım hocam bilgin için gerçekten teşekkür ederim. Yorumlarınızın hepsini gerçekten değerlendireceğim.

sorueki adlı üyeden alıntı

Bu kadar uzatıp büzmenin anlamı yok. 18 yıldır orası senin burası benim geziyorum. Memurum. Şimdi HER ŞEY AMA HER ŞEY SENİN ALT YAPIN İLE İLGİLİDİR. Kimseden vaaz dinlemene gerek yok. Sen sabitsen alt yapını bilirsin. Hatta benim gibi gezginsen bile alt yapını bilirsin. Bilmiyorsan TTTNet mahkum gidersin. Zattıru zutturuya gerek yok.

Superonline, kablonet denilen zerzevat her yerde yok. Varsa hiç durma hemen önceliğin kablonet olmak üzere al. Yani asla ama asla fiberi kaçırma.

Paran boldur hiç durma uydu netin en babasını al. Yer mekân fark etmez. (Burada istisna iki yıl önce olduğu şekilde benim gibi bir kerbeladaysan ve web tasarımcıysan uydu sana ar gelir.)

Santrale yakın bir konumdasındır. ***** ile 6-7 Mbits görmüşsündür. Sakın ***** alma hemen TurkNet veya adını hatırlamadığım diğer ISS'dan satın al.

Ama santrale uzaksın, santral adını bile yeni duyuyorsun ***** senin kaderin.

Yok o, yok bu hikaye.

Helal olsun hocam. Çok güzel bi tokat attınız bana :D Önce bulunduğum yere çok yakın bi yerde Türknet bayisi varmış. Oraya gidip bilgi alacağım. Ondan sonra kablonete bakacağım. İkisinden birini alacağım büyük ihtimal.

Bu foruma sormadan önce KabloNet'in net'i aklımdan geçmiyordu. :)
sorueki

kişi bu mesajı beğendi.

Batuhan P. | SoftVore.com

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
Estağfirullah, iyi ki sordun. Çünkü son zamanlarda bu çok büyük sorun haline gelmeye başladı. Umarım sayende çok daha fazla kişiye neyin ne olduğunu anlatma şansımız olacaktır. Yoksa sivilde yürürken bana 18 yıllık internet deneyimimi soran yok. İzmir Seferihisar'da yıllarca dial-up bağlantı bile geçti benim hayatımdan. İnternet Türkiye'ye girdi gireli yıllar boyunca hem evde hem de işyerimde internetsiz asla hayatta kalamadım :) Geçmişini çok iyi bildiğim zerzevatı başka nerede anlatayım? Bu nedenle saygılar bizden ...
webtegez

kişi bu mesajı beğendi.

Durgun sular derin akar.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Türknet 5-6 ay kullandım. Destek ekibi başta düzgün çalışıyordu arayınca birini bulabiliyordun. Şimdi arayınca hiç bir şekilde kimseye ulaşamıyorsun. Destek talebi açıp beklemen gerekiyor.

En son biri yüzüme kapattı. Zaten 3 mbps internet veriyorlar bide artislik yapıyorlar. Hemen dilekçe yazıp kapattım.

Türknet:

************ VDSL 50 Mbps paket aldım. Sonuç bu şekilde.

Mrtcn

kişi bu mesajı beğendi.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
ev telefonunu kullanmiyorsaniz kapatin derim

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/

webtegez webtegez İstersen Milyoner Olursun Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Elektronik Teknikeri - PHP'ci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 100 / 99
  • Ticaret 0, (%0)

sorueki adlı üyeden alıntı

Estağfirullah, iyi ki sordun. Çünkü son zamanlarda bu çok büyük sorun haline gelmeye başladı. Umarım sayende çok daha fazla kişiye neyin ne olduğunu anlatma şansımız olacaktır. Yoksa sivilde yürürken bana 18 yıllık internet deneyimimi soran yok. İzmir Seferihisar'da yıllarca dial-up bağlantı bile geçti benim hayatımdan. İnternet Türkiye'ye girdi gireli yıllar boyunca hem evde hem de işyerimde internetsiz asla hayatta kalamadım :) Geçmişini çok iyi bildiğim zerzevatı başka nerede anlatayım? Bu nedenle saygılar bizden ...

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Türknet 5-6 ay kullandım. Destek ekibi başta düzgün çalışıyordu arayınca birini bulabiliyordun. Şimdi arayınca hiç bir şekilde kimseye ulaşamıyorsun. Destek talebi açıp beklemen gerekiyor.

En son biri yüzüme kapattı. Zaten 3 mbps internet veriyorlar bide artislik yapıyorlar. Hemen dilekçe yazıp kapattım.

Türknet:

************ VDSL 50 Mbps paket aldım. Sonuç bu şekilde.

VDSL internette nedir hocam. Onuda bu aralar araştırınca yeni duydum. Yenimi çıktı anlamadım. Diğerlerinden farkı nedir. Artısı eksisi felan?

Voltaren adlı üyeden alıntı

ev telefonunu kullanmiyorsaniz kapatin derim

Hocam olmuyor öyle kapatmakla :) Ben bu internet sayesinde web yazılımda kendimi geliştirdim. Ben bu internet sayesinde internet'ten çok ekmek yedim :)

Batuhan P. | SoftVore.com

Voltaren Voltaren www.ZomPir.com Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** U**
  • Mesajlar 2093
  • Beğeniler 527 / 643
  • Ticaret 0, (%0)
ev telefonsuz internet alin demek istedim kullanmiyosaniz odemeyin onu bide

Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Yağmurdan kaçayım derken doluya yakalanmak var.

Alt yapı ***** olacaksa başka şansınız yok benim gibi devam :)

Ama kablonet var ise bakın derim.
Eskiden kullanırdım, ***** den daha iyiydi şimdiki halini bilemiyorum iyice araştırın tabii ki.

Kolay gelsin.

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)

webtegez adlı üyeden alıntı

VDSL internette nedir hocam. Onuda bu aralar araştırınca yeni duydum. Yenimi çıktı anlamadım. Diğerlerinden farkı nedir. Artısı eksisi felan?

VDSL uzun yıllardır var.

Very high data rate DSL, çok yüksek hızlar vadeden gelişen bir teknolojidir.

VDSL'in temel bir kullanım alanı, FTTN (Fiber to The Neighborhood) uygulamalarında görülmektedir. Santraldan gelen fiber hattının sonlandığı bir optik ağ ünitesi (ONU) ile ev ya da işyerine bağlı olan tek bir bakır hat arasında uygulanan VDSL, binanın yakınlarına kadar gelen fiber hattını, evlere eski ya da yeni döşenen bakır hatlar üzerinden bağlamaktadır.

VDSL için ayrı ADSL için ise ayrı bir modem bulunmaktadır. Eğer VDSL hizmetinden yararlanmak istiyorsanız, VDSL modemine sahip olmanız gerekecektir. Fakat bazı modemler hem Adsl hem Vdsl desteğine sahip olabiliyor.

cagdaskorkmaz.com.tr

sofu44 sofu44 Mumince.com Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad T** Ö**
  • Mesajlar 1149
  • Beğeniler 5 / 377
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ben şikayetlere baktigim zaman insanlar genelde Turknet ten ilk bağlantı sırasında şikâyetçiler. Ama daha önce farklı operatörde kullanan ancak operatör değiştirenler şikayetçi değiller. Bende bu analizim sonucunda Turknete bir şans vermek istedim. Zaten taahhüt olmaması da bana yetiyir du o nedenle bir şans veriyorum. Yarın aktif olacak inşllah. Bence sizde bir şans verin bakın.
Tarifesi şuan gercekten güzel görünüyor. Deniyecegiz bakalım.

Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al