Voltaren adlı üyeden alıntı

ev telefonsuz internet alin demek istedim kullanmiyosaniz odemeyin onu bide

yanlışm anlamışım hocam özür dilerim :)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

VDSL uzun yıllardır var.

Very high data rate DSL, çok yüksek hızlar vadeden gelişen bir teknolojidir.

VDSL'in temel bir kullanım alanı, FTTN (Fiber to The Neighborhood) uygulamalarında görülmektedir. Santraldan gelen fiber hattının sonlandığı bir optik ağ ünitesi (ONU) ile ev ya da işyerine bağlı olan tek bir bakır hat arasında uygulanan VDSL, binanın yakınlarına kadar gelen fiber hattını, evlere eski ya da yeni döşenen bakır hatlar üzerinden bağlamaktadır.

VDSL için ayrı ADSL için ise ayrı bir modem bulunmaktadır. Eğer VDSL hizmetinden yararlanmak istiyorsanız, VDSL modemine sahip olmanız gerekecektir. Fakat bazı modemler hem Adsl hem Vdsl desteğine sahip olabiliyor.

bilgilerin çok sağol hocam. ben gene normal adsl yada fiber yapacağım heralde :)

sofu44 adlı üyeden alıntı

Hocam ben şikayetlere baktigim zaman insanlar genelde Turknet ten ilk bağlantı sırasında şikâyetçiler. Ama daha önce farklı operatörde kullanan ancak operatör değiştirenler şikayetçi değiller. Bende bu analizim sonucunda Turknete bir şans vermek istedim. Zaten taahhüt olmaması da bana yetiyir du o nedenle bir şans veriyorum. Yarın aktif olacak inşllah. Bence sizde bir şans verin bakın.
Tarifesi şuan gercekten güzel görünüyor. Deniyecegiz bakalım.

hocam siz benden önce kullancaksınız o zaman. bana görüşlerinizi aktararırsanız çok memnun olurum gerçekten.