lostyazilim

Bionluk Sitesini Kullanırken Nelere Dikkat Etmelisiniz

4 Mesajlar 693 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Kepler Kepler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 143 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
Konu içeriğinde başlığı mümkün olduğunca açıklamaya çalışacam; çünkü üzerinden bayağı zaman geçti. Yaşadığım bir olayı anlatacam. O zamanlar wordpress hakkında az buçuk bilgim vardı. Ve bionluk sitesinde birinin tema sattığını, kurulum, Türkçeleştirme işlemlerini yaptığını gördüm. Kurulum ve diğer aşamalara geçmeden önce temayı satın aldım. Daha sonra kurulum yapıldı, bir türlü Türkçeleştirip siteyi kullanılabilir hale getiremedi. Temayı aldığımla kaldım. Profilindeki çok harika yorumlara aldanıp iş yaptırmaya kalkıştık. Sonu hüsran oldu. Genelde sistemlerinde para transferi iş tamamlandıktan ve beğenirse gerçekleşiyor. Tema dır v.b konularda satın aldıktan sonra iade yapamıyorsunuz. Tema aldınız ya da başka bir ürün sonuca varmayınca anlamsız oluyor. Yukarı da örneğini vermiştim. Bahsettiğim siteden satın alma işlemlerinde dikkatli olun. Mümkünse satın almak isteğiniz ürünü kendi sitesinden alın. Ben o kişiye verdiğim parayı haram ettim. Çok fazla olmasa yine de para zor kazanılıyor ve elden çıkması da bir o kadar kolay. Çok sonralardan temanın torrent sitelerinden indirebileceğini de akıl ettim. Biraz geç oldu:) O güzel yorumlar sizi aldatmasın. Ve o sitede işini iyi yapan temiz insanlar da vardır. Sadece bir örnek üzerinden bilgilendirme babında bir şeyler anlattım. Eksiklerim varsa düzeltin lütfen! Umarım herkese faydalı olur
Kings

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

gakgos gakgos Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 6 / 195
  • Ticaret 0, (%0)
teşekkürler geçmiş olsun :)

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Hocam bilgilendirme için sağolun fakat bazen 40 kere aynı sistemi kurmama rağmen 41. Kez kuruşumda hata yapabiliyor ve başarısız olabiliyorum. Bu 41. Size denk gelmiş olabilir.

Para iadesi konusunda bilgilendirdiğiniz için sağolun sipariş verirken artık daha dikkatli olacağım. Teşekkür ederim :)

Kepler Kepler WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad O** C**
  • Mesajlar 387
  • Beğeniler 143 / 51
  • Ticaret 0, (%0)
Burda bana bionluk sistemini kullanan kişi temayı satın alın gerekli ayarları yapıp sitenizi teslim edecem dediği için temayı satın aldım. Temayı satın aldıktan sonra tema türkçeleştirme önemli ayarların yapılmasına da extra ücret ödeyecektim. Baktım temanın devamını oku kısmı gibi alanlar halen İngilizce onu bile yapamadı düşünün... Çok sonralardan öğrendik poedit bilmem falan varmış. Mesele basitmiş:) Yapamadığı ya da yapacağını iddia ettiği şeyleri yapmadı bende extra ücreti ödemedim; çünkü ortada ücret ödeyecek bir şey yoktu. Dedim temayı da al geri ben ne yapacam bunu deneme rağmen, satılan mal geri alınmaz deyip işin içinden çıktı. "Ben senin nereden bileyim temayı kopyalamadığını" falan dedi. Biz de diyemedik o günlerde bende nerden bileyim senin temanın orijinal olduğunu themeforest sitesine ait temanın çoklu kullanıma açık olup olmadığını diyemedik. Gelmedi akla:) Yanılmıyorsam themeforest temalarına yüksek ücretler ödeyip sahibi gibi başka yerlere satabiliyoruz. Tabi o kadar ücreti kim öder ödedi diyelim satışı olur mu olmaz mı bilinmez. Sistemi iyice anlamak lazım. Satış konularını iyice araştırın. Şimdilerde kendi responsive arayüzümü çıkarabilecek seviyeye geldim. Allah herkese helal kazanç nasip etsin.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al