Flawless
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Yedegi yuklemek gecici bir duzeltme olmuş hocam oncelikle sql injection tabanli bir saldırıya maruz kaldiginiz anlasiliyor söylediklerinizden. Admin paneline sizmis olmalari gibi.. sitenizin aciklarini kontrol etmeli ya da ettirmelisiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
katip
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
sunucu erişiminiz var ise iletişime geçin yardımcı olalım. o tarzda gelen saldırılara rule yazabilirim. o tip saldırılar otomatik olarak engellenir. saldırının boyutu nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam 2011'den beri wordpress üzerinden yayın yaptığım site son zamanlarda saldırılara maruz kalmıştı. Forumdaki tavsiyeler üzerine eklentileri yükledim. Wordfence ve sucuri wp. Ardından bir kez daha aynı saldırı oldu. Hacklink saldırısı. Sizde de olduğu gibi giriş yapılıp düzenleme yapılıp çıkılıyordu. Ardından şifre değişikliği talep ettim. Şifreyi de otomatik oluşturulmuş şifreden yaptım. Artık hiçbir saldırı almıyorum. Tavsiye ederim. Eski şifremde sadece 2 tane özel karakter vardı. Otomatik oluşturulan şifrede saymadım ama çok fazla :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Are you alright?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Muhasebeci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Konu hakkında fazla bilgim yok ancak şöyle bir tavsiye vereceğim, kendimde uyguluyorum. Admin paneline yalnızca benim IP adresimle erişilebiliyor. Tabi SQL açığı falan varsa bilemem. Benim yöntemim işe yarar mı onu da bilmiyorum ancak deneme yanılmayla bulduysa adamlar sanırım benim çözüm yöntemim işe yarar.
Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Bazı önlemler aldım şifre v.s eklenti gibi 1 aydır problem yok :) umarım bir daha olmaz.
Herkese yardımları için teşekkür ederim
Meto34
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Müdür
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Aynen katılıyorum. SSL dediğin nedir ya 20-30 liraya 2 dk da kurayım isteyene :D Tek güvenli SSL Ticari şirket SSL'leridir. Gerisi Hikaye. Arkadaşların dediği gibi bunu yapan kişi spam İP kullanmıştır büyük olasılıkla şikayet etmen bir şeye yaramaz. Ama harbiden üzüldüm. Web sitelerde artık kurulum ve tasarım işleri basitleşti. Fakat güvenlik işleri var ya işte asıl mesele o. Şuan istediğim siteyi kurabiliyorum. İstediğim tasarımı yapıyorum. Fakat kaliteli güvenlik önlemleri al Kaliteli güvenlik kodları yaz Kaya gibi sağlam ol desen ışık görmüş tavşan gibi olurum.:D Siber güvenlik Uzmanlığı çağın mesleği olacak.
Kings
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Gerçekten en önemlisi güvenlik yeni bir projeye başlayacak arkadaşların siteleri için güvenlik önlemlerini almalarını tavsiye ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güvenliğinizi sağlayabilecek 20-40 dolar bandında değişen fiyatlarda yazılımlar mevcut, denemek isterseniz isimlerini verebilirim.