Daha önce buna benzer bir konu açıldı aslında.

https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/opencart-vs-magento-vs-prestashop-471885.html

Destek açısından Opencart her zaman açık ara öndedir.
Gerçek anlamda seo dostudur, hızlı index alır.

Kimse kusura bakmasın ama ticaret yapıp para kazanmak istiyorsanız, her şeyi ücretsiz yapmaya çalışmayacaksınız. Tema ve modüllere ücret ödemek zorundasınız. Aksi takdirde imaj açısından zayıf kalırsınız.

Evet bizler gönüllü olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz ancak bizim de kendimize göre işlerimiz olduğundan her an sizlere cevap veremiyor olabiliriz. Ama bu demek değildir ki, karşılaştığınız problemler çözüme ulaşmayacak.

Biraz sabırlı olmadığınız sürece hangi yazılıma geçerseniz geçin sıkıntı yaşarsınız zaten. Önemli olan hangi yazılımda en çok destek alabileceğinizdir. Ve sakin kalıp çözüme odaklanmaktır.

Kiralık yazılım kullanan kişiler bir problem olduğunda burada konu açıyorlar mesela. Yahu sen bir ton para ödüyorsun kiralık yazılımcıya ve gelip burada çözüm arıyorsun. Ne diye para ödüyorsun o zaman? Üstelik seo açısından sadece reklam vererek hedef kitleye ulaşabiliyor.

Bu açıdan bakıldığında Opencart için ödenen para hiç bir şey değildir. Biz maalesef her şey ucuz olsun, hatta bedava olsun diye uğraştıkça zaman kaybediyoruz.

Tüm sistemleri deneyen biri olarak her zaman Opencart tavsiye ederim.

Mükemmel bir yazılım mı? Hayır değil tabii ki. Ama para kazanmanızı sağlıyor mu? Evet sağlıyor. Buna göre değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum.

İyi forumlar.