-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
backlink.***.neti kullanabilmek için kendi sitenize de kod eklemeniz gerekiyor.Aksi halde siteniz onaylanmıyor.Sitenizde bu şekilde kod yoksa zaten backlink alamazsınız diye biliyorum.Eğer backlink alabiliyorsanız bu direk *** yönetimi ya da backlink kısmına bakan arkadaşın kasti hareketi olabilir.
sibersahne adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhabalar.
öncelikle ***'a gönderdiğim maili yazmak istiyorum.
Sanırım olayı anladınız.Sizlere bir sorum var.Eğer sitem ban alırsa ***'a dava açarsam kazanırmıyım.Çünkü sitemin geliri oldukça yüksek.Bir memur maaşının 5 katını alıyorum.Bilgim olmadan eklenmiş.+ bu sistem nasıl bir sistem anlamadım.bari google gibi bir html sayfası onayı alarak bu işi yapsa.birileri benim adıma linklerimi eklemiş.Benim gibi ne kadar siteler ekli ise hepside filitreye girmiş.
Örneğin :
www.chatirc.org bu sayfada footere bakarmısınız.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Umarım sorunu aşarsınız bu arada site dosyalarını kontrol edip kod var mı bakmanızı tavsiye ederim.
sibersahne adlı üyeden alıntı
Ben başta birileri sitemi eklemiş sandım.Mail attım sabah ama cevap alamadım.Bu akşam yine mail attım.Ama sanırım siz sistemi kullanıyorsunuz.Bilginiz olduğu için bunu söylüyorsunuz.Şuan bende sizin gibi düşünmeye başladım.Zaten eğer ben eklemiş olsaydım " seslichat " diye eklemezdim.Kameralı sohbet diye eklerdim ki gerek yok zaten 1. sayfa 1. sıradayım.:(:( inş durum çözülür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun.Böyle bir kazanç varken bunu korumak zor gerçekten insallah düzeltirsiniz.
zego
İnternet Reklamcılığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İnternet Reklamcılığı
-
-
Ad Soyad
E** Ü**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Geçmiş olsun ancak herhangi bir dava durumunda kazanamayacağınızı belirtmek isterim.
1 kişi bu mesajı beğendi.