Okuduklarimdan anladığım kadarı ile ülkenin gidişatı pek iyi değil. Durun çok vahim gibi görünüyor.
Sanırım anlatmak istediğiniz su: eğer bu foruma saldırı olursa, Fransız İngiliz Alman
Amerikan hackerlar bu siteye saldırırsa ve bunların sonucunda wmaraci.com sitesinin hitleri düşerse ve geliri azalırsa, site yönetiminin değişmesi gerekir ?
Doğru anlamış miyim ?
Sanırım anlatmak istediğiniz su: eğer bu foruma saldırı olursa, Fransız İngiliz Alman
Amerikan hackerlar bu siteye saldırırsa ve bunların sonucunda wmaraci.com sitesinin hitleri düşerse ve geliri azalırsa, site yönetiminin değişmesi gerekir ?
Doğru anlamış miyim ?
Siyaset yapmama kararı aldım forumda polemik oluşuyor. Sizin gibi bir örnek vereyim. Forum yönetimi eğer analiz araçlarını gelistiremiyor forumu iyi yönetimiyor, ticarette güveni sağlayamıyor dolayısıyla üye de cekemiyorsa, forum yönetimi yancı davranıyor bazı üyeleri kayırıyor diğerlerini dışlıyorsa, forum üyeleri bu yancı tayfaya tüm parayı yığıyor doğru dürüst ticaret yapanlara destek çıkmıyor ise ve forum yönetimi bundan 10 sene önce isteyen hacker saldırsın eğer sizin siteniz güçlüyse hicbir saldırı size işlemez. Bizim webmasterlar da bir huy var başlarına ne gelirse yabancı hackerlara atıyorlar ben bunu doğru bulmuyorum demişse ve şimdi bu dediklerine tam zıt hareketler yapıyorlarsa. Premium üyelik fiyatlarını hitler düşüyor diye hergün biraz daha fazla arttirıyor ve alım gücunü düşürüyorsa
Tek başına forumun her şeyini idare etmeye çalışıyorsa yönetim. Bir zahmet değişsin artık. Forum çokecek yoksa. Hitlerin düşmesi saldırılara bağlı değil seo öğrenmenizde yarar var. İçerik üretimi yoksa,sitenizde gelir giderden az ise her sene zarar ediyorsa site hit ondan azlıyordur. :)