MasterKazanç adlı üyeden alıntı
Öncelikle katılım sağlayan çoğu kişinin kesinlikle bilgili ve tecrübeli olduğunu düşünüyorum. Fakat belli bir seçim yapılması gerekiyordu. Ekiptekilere iyi çalışmalar dilerim.
Benim de çeşitli alanlarda büyük tecrübelerim oldu. Bu arada uzun yıllar ***daydım buraya da üye oldum ve yakın zamanda paylaşım ekibinin foruma katkı sağlayacağını düşündüğüm için katılayım dedim. Fakat sanırım wmaracında yeni olduğum için ekipte yer almadım. Az çok tahmin ediyordum zaten :) Diğer katılımcıların da bu tür sebeplerden alınmadığını düşünüyorum. O açıdan herhangi bir sorun yok tabi ki.
Ki zaten ekipte olmasanızda yine de wmaracında paylaşım yapabilirsiniz. Sonuçta buradaki herkesin tek bir amacı var o da foruma biraz katkı sağlamak.
Asıl sormak ve söylemek istediğim şu;
Ahmet Ekipte oldup da paylaşım yapanın, ekipte olmayıp da paylaşım yapandan ne farkı olacak onu çok merak ediyorum. Yani ekipte olanlar görevlendirilip forumdakilere her gün iyi paylaşımlar yapmak zorunda mı olacaklar?
Sorunuza ben cevap vereyim;
- Biz hangi tür sitede şuanda bulunuyoruz " Forum Sitesi ", genel itibariyle paylaşım ve yardımlaşma üzerine kurulu bir tür siteden bahsediyoruz, burada ekip olsun olmasın herkes elinden geldiğince paylaşım yapıyor zaten ve yapmaya devam edecek.
- Ekip olmasında ki amaç biraz daha canlandırmaktan ziyade, yeni gelen arkadaşlara daha fazla yardımda bulunmak, benim kendimden örnek vermem gerekirse; android ve kripto paralar ile içli dışlıyım ve bundan dolayı her gördüğüm konuya da elimden geldiğince cevap vermeye çalışıyorum, ekibe girmiş olmamda hiç bir şeyi değiştirmeyecek ve yine yeni gelen her üyeye yada eski üyeye yardım etmeye devam edeceğim.
- Ekipte olmayan arkadaşlar da bunu yapmaya devam edicek, çünkü biz forum sitesinde bulunuyoruz.. Genel amacımız yardım bulmak ve bildiğimiz konularda insanlara yardımda bulunmak.