-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Daha önce 1.5 ayda 14 kilo veren biri olarak tavsiye vermek istedim.
Ekmeği azaltın hatta hiç yemeyin bir süre.
Yaz aylarındayız, soğuk suyun çok faydası oluyor. Ve bol soğuk su içmek iyi geliyor.
Gazoz, kola vs gibi meşrubatları asla içmeyin. Limonata, ayran içebilirsiniz.
Yediklerimizin elbet olumsuz etkisi oluyor. Ancak şunu yemeyeyim vs diye hiç ayırım yapmadım. Her şeyi yedim açıkçası. Gofret mesela çok severim:) Ve kilo vermeye devam ettim.
Vakit bulduğum her an egzersiz yaptım. Malum, işimiz gereği hep bilgisayar başındayız. Mesela su almaya kalktığımda 10-15 dakika egzersizler yapıyordum. Gün içerisinde en az 10 sefer yaptım bunu. Öyle spor salonlarına falan yazılmaya gerek yok bence.
Egzersizlerin çok faydasını gördüm. Denemekten zarar gelmez, kendinizi alıştırın derim.
Esas kilo almamızı sağlayan etken hareketsizliktir çünkü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende yiyip yiyip kilo almayalardanım :D Hatta yedikçe kilo veriyorum sanki :D Afiyet olsun :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Ben de liseden beri sağlıklı besleniyorum bir hayat tarzı haline getirdim birde haftada 2 kez ağır bir kardiyo antremanı yapıyorum. Bisiklet üzerinde spin ve ip atlama şeklinde. 1.92 boyum 70 kiloyum. İstediğim zamanda kilo alıp verebiliyorum. Yağ oranım çok çok düşük. Zaten kas hafızanız iyiyse geçmişte spor yaptıysanız 3 4 ayda toparlıyor vucut. Misal ben 3 4 sene spor yapmayayım lakin 4 5 ayda guzel bir antremanla toparlarim vucudu. Yağlanma çok önemli bir sorun, görüntü olarak ayrı bir sorun karaciğer yağlanması böbrek fonksiyon bozukluğu,testosteron düşmesi vs.. şeklinde ayrı bir sorun. Güzel bir diyet listesi spor ve haftada 2 kardiyo ile 1 sene de çok güzel bir forma kavuşursunuz.
Jinekomasti falan yoktur umarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanlığı
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Dün diyetisyene başladım bende zorlu bir süreç Allah yardımcımız olsun :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Erkeklerde günde 2 bin kaloriyi geçmek, kadınlarda ise 1.500 kaloriyi geçmek kilo aldırır. Yani kendinizi her şeyden mahrum etmeden bol sporla kilo vermenizi öneririm. Kendini kısıtlamak bir süre sonra diyetten sıkılmaya neden oluyor. Arada kaçamak yapmak en iyisi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
TANITIM HİZMETLERİ
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
En önemli öğün kahvaltı onu aksatmadiginiz sürece sorun olmayacaktır
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ucube verdiğiniz her 10 kilo için 1 lahmacunla ödüllerin kendinizi.Bu arada pes etmeyin.Sadece diyetle kilo verilmez sporda şart.
Web sitem: yazilimsoru.com