xmertguler adlı üyeden alıntı
Hocam inan bana 5 para etmez insanlar. İstedikleri kadar sayfa alsınlar. Instagram bile verdiği tiki geri aldı. Emek hırsızı. Ben bilsem ki Türk insanı saf emeğe gereken değeri yabancılar gibi hemen verir şu an tek başina çalışır didinirim. Fakat 3 5 kisi olmadan sektörü ele geçiremem. Hangi birine yetişeyim. Yoksa kafadan 8 9 hesap kategorisi hazır. Cok da güzel konseptlerle gelirim hemde. Çağri Taner bizim insanımızın cehaletini güzel değerlendiren bir tüccardan ote biri değil. Yabancı bir sayfa açın 1 gönderide kaynak göstermeyin sizi topa tutarlar. Yetmez şikayet ederler. Ama bizim insanımizın emek vs.. umrumda değil.
ne güzel söylemişsin. Eğer ki sayfa açmak büyütmek istersen bana yazabilirsin hocam bende bu aralar twitterda sayfa büyütmeye calısıyorum hertürlü elimden gelen desteği yardımı ederim. Ağzına sağlık bu arada[/QUOTE]
Donanım topluyorum bircok sektöre ciddi anlamda yatırım yapacağım gibi bu sektöre de el atacağım hocam. Kategoriler vs.. hazır.
.... bir kategoride yabancı dilde hesaplar zincirim var. Hesaplardan biri 37k 5k ile 10k arası etkileşim alıyor biri de 18.5k 2k ile 5k arası etkileşim alıyor. ... kategoride içerik aldığim dunyaca ünlu kisiler beni takip ediyor su an. Bu bir saygı göstergesidir yetmiyor yorum atıyorlar dm atıyorlar. Benim profil fotoğrafım cok unlü bir ispanyol sanatçiya ait mesela kendisinden izin alarak kullandım. Kendisi sorduğunuz için teşekkür ederim elbette kullanabilirsiniz memnun olurum dedi.
Şu an bircok platformda marka olmuş durumdayım. Bir adım öteye taşıyıp global bir platform oluşturmayı düşünüyorum. Society6 veya etys gibi. Bunun için altyapım hemen hemen hazir durumda. Içeriklerde büyuk puntolarla sahibine yer veririm. İnanın benden ona gittiğinin 10 katı ondan bana geliyor.
Ufak hesaplar peşinde olan emeğe değer vermeyen insanlar kaybetmeye mahkumdur. Website dahil hiçbir alanda geçilemeyecek şahıs kuruluş vs.. yoktur. Gereken özeni sarf edip gereken emeği verdiğiniz takdirde yolunuza çıkan tüm engeller ayağınıza gelene kadar, güneşte yuvarlanan bir kar topu gibi eriyecek ve yok olacaktır. Çağrı taner ekşiden uludaga bircok websitesinde içerik hırsızı diye geçiyor. Yemişim ordan gelecek parayı. Onur şeref haysiyet reklamdan alınacak 3 5 10k dan daha değerlidir bunu kimse unutmasın.
Bu yazıyı okuyup sayfa açacak bireylere de söylüyorum. Hepiniz başarılı olup istediğiniz yerlere gelebilirsiniz fakat emek verene saygı duyun ki birileri de sizin emeğinize saygı duysun. Sabırlı olun ki zaman su gibi akıp gitsin.
Bir çicegi büyütmek gibidir sosyal medya hergün sularsaniz çürür, günlerce sulamazsanız kurur. Dengeyi iyi tutturup sabırla beklemek gerekir.
Emeksiz haksız kazananlar oldu, hep de olacaktır. Bu dünyada adaleti sağlamanın tek yolu dürüst doğru yoldan şaşmamaktır. Çünkü iyiliğe ve güzelliğe giden her yol eninde sonunda buraya çıkar. 2 3 kuruş için arkanızdan küfür yemeyin.
Uzun bir yazı oldu okuyanlara teşekkürler