lostyazilim
tr.link

İnstagram Hesabı Kasmak İçin Program Önerisi

27 Mesajlar 4.557 Okunma
lstbozum
tr.link

Euphrates Euphrates Bir tutam HUZUR ! Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)

Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı

Kullanma hocam, birçok hesabım böyle araçlar yüzünden kapandı. Dost tavsiyesi...

MEcbursun ama başka türlü büyütemezsin ki sayfaları, nasıl büyüteceksin ?

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
wmaraci
reklam

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Euphrates riski göze alıyorum diyorsan sorun yok hocam. 7-8 ay emek verirsin sonra kapanır moralin bozulur. Benimkisi sadece tavsiye

• Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam kendi içeriğinizi özgün hazırlamıyor iseniz kaynak göstermeniz sizi benim gözümde 10 numara bir hesap yapar. Emege saygı duyan bir hesap der takiplerim. Fakat Turk insanında Ters tepebilir. Şayet kendinizi yazacaksanız aldıklarıniza en azından ufak değişikler yapın, video ise yorumu değiştirin vs.. twitterdan ss aldıysanız ama dokunmadan atın. Sahibini kırpmayın. Onedio gibi

Hocam inan bana 5 para etmez insanlar. İstedikleri kadar sayfa alsınlar. Instagram bile verdiği tiki geri aldı. Emek hırsızı. Ben bilsem ki Türk insanı saf emeğe gereken değeri yabancılar gibi hemen verir şu an tek başina çalışır didinirim. Fakat 3 5 kisi olmadan sektörü ele geçiremem. Hangi birine yetişeyim. Yoksa kafadan 8 9 hesap kategorisi hazır. Cok da güzel konseptlerle gelirim hemde. Çağri Taner bizim insanımızın cehaletini güzel değerlendiren bir tüccardan ote biri değil. Yabancı bir sayfa açın 1 gönderide kaynak göstermeyin sizi topa tutarlar. Yetmez şikayet ederler. Ama bizim insanımizın emek vs.. umrumda değil.

Diyorsun ki en azından kalsın repostla öyle yapalım nbundan sonra sence bu programlardan hangisi daha faydalı olur ?

* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!

• Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)

Heisenberg0133 adlı üyeden alıntı

Euphrates riski göze alıyorum diyorsan sorun yok hocam. 7-8 ay emek verirsin sonra kapanır moralin bozulur. Benimkisi sadece tavsiye

Senin sayfalar neden kapandı ? durumalrı ne idi yani takipçi falan ?

wmaraci
wmaraci

Heisenberg0133 Heisenberg0133 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 641
  • Beğeniler 768 / 377
  • Ticaret 14, (%100)
Euphrates benimkiler ilk aylarında kapandı sürekli telefon no onayi istiyordu, sürekli bu araç yüzünden spam yiyordu vs vs derken hepsi ilk ayını doldurmadan kapandı. Eskiden sürekli kullanırdım sorun çıkmazdı ancak instagram son güncellemeleri ile bu durumu değiştirmiş

Gercekefsane Gercekefsane WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Tıp Doktoru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** T**
  • Mesajlar 277
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 8, (%100)
Begenivadisi.com kullanabilirsiniz.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

xmertguler adlı üyeden alıntı

Hocam inan bana 5 para etmez insanlar. İstedikleri kadar sayfa alsınlar. Instagram bile verdiği tiki geri aldı. Emek hırsızı. Ben bilsem ki Türk insanı saf emeğe gereken değeri yabancılar gibi hemen verir şu an tek başina çalışır didinirim. Fakat 3 5 kisi olmadan sektörü ele geçiremem. Hangi birine yetişeyim. Yoksa kafadan 8 9 hesap kategorisi hazır. Cok da güzel konseptlerle gelirim hemde. Çağri Taner bizim insanımızın cehaletini güzel değerlendiren bir tüccardan ote biri değil. Yabancı bir sayfa açın 1 gönderide kaynak göstermeyin sizi topa tutarlar. Yetmez şikayet ederler. Ama bizim insanımizın emek vs.. umrumda değil.

ne güzel söylemişsin. Eğer ki sayfa açmak büyütmek istersen bana yazabilirsin hocam bende bu aralar twitterda sayfa büyütmeye calısıyorum hertürlü elimden gelen desteği yardımı ederim. Ağzına sağlık bu arada[/QUOTE]

Donanım topluyorum bircok sektöre ciddi anlamda yatırım yapacağım gibi bu sektöre de el atacağım hocam. Kategoriler vs.. hazır.

.... bir kategoride yabancı dilde hesaplar zincirim var. Hesaplardan biri 37k 5k ile 10k arası etkileşim alıyor biri de 18.5k 2k ile 5k arası etkileşim alıyor. ... kategoride içerik aldığim dunyaca ünlu kisiler beni takip ediyor su an. Bu bir saygı göstergesidir yetmiyor yorum atıyorlar dm atıyorlar. Benim profil fotoğrafım cok unlü bir ispanyol sanatçiya ait mesela kendisinden izin alarak kullandım. Kendisi sorduğunuz için teşekkür ederim elbette kullanabilirsiniz memnun olurum dedi.

Şu an bircok platformda marka olmuş durumdayım. Bir adım öteye taşıyıp global bir platform oluşturmayı düşünüyorum. Society6 veya etys gibi. Bunun için altyapım hemen hemen hazir durumda. Içeriklerde büyuk puntolarla sahibine yer veririm. İnanın benden ona gittiğinin 10 katı ondan bana geliyor.

Ufak hesaplar peşinde olan emeğe değer vermeyen insanlar kaybetmeye mahkumdur. Website dahil hiçbir alanda geçilemeyecek şahıs kuruluş vs.. yoktur. Gereken özeni sarf edip gereken emeği verdiğiniz takdirde yolunuza çıkan tüm engeller ayağınıza gelene kadar, güneşte yuvarlanan bir kar topu gibi eriyecek ve yok olacaktır. Çağrı taner ekşiden uludaga bircok websitesinde içerik hırsızı diye geçiyor. Yemişim ordan gelecek parayı. Onur şeref haysiyet reklamdan alınacak 3 5 10k dan daha değerlidir bunu kimse unutmasın.

Bu yazıyı okuyup sayfa açacak bireylere de söylüyorum. Hepiniz başarılı olup istediğiniz yerlere gelebilirsiniz fakat emek verene saygı duyun ki birileri de sizin emeğinize saygı duysun. Sabırlı olun ki zaman su gibi akıp gitsin.
Bir çicegi büyütmek gibidir sosyal medya hergün sularsaniz çürür, günlerce sulamazsanız kurur. Dengeyi iyi tutturup sabırla beklemek gerekir.

Emeksiz haksız kazananlar oldu, hep de olacaktır. Bu dünyada adaleti sağlamanın tek yolu dürüst doğru yoldan şaşmamaktır. Çünkü iyiliğe ve güzelliğe giden her yol eninde sonunda buraya çıkar. 2 3 kuruş için arkanızdan küfür yemeyin.

Uzun bir yazı oldu okuyanlara teşekkürler
sterk Eleiner anilcagliyan

kişi bu mesajı beğendi.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Euphrates adlı üyeden alıntı

Diyorsun ki en azından kalsın repostla öyle yapalım nbundan sonra sence bu programlardan hangisi daha faydalı olur ?

Programlara karşıyım hocam. Manuel devam edin. Zaten 10kdan sonra su gibi akıp gidiyor. Repost yapın derken içeriği alın sahibini yorumda belirtin twitter ss ise kesmeyin demek istiyorum. Yoksa repost yazısı görselde çıkmasın, o anlamda sayfaya zarar verir.

• Üyelik 04.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Error / %&
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2978
  • Beğeniler 0 / 628
  • Ticaret 119, (%100)
Hmm şimdi anladım; Backlinkcigeldi Manuel devam edin diyorsun ama ben bu oto yorum atan oto beegni yapan programlardan diyorum takip edip takibi bırkanlardan

anilcagliyan anilcagliyan WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.05.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1269
  • Beğeniler 331 / 333
  • Ticaret 11, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Güveneceğim 3 5 kişi olsa Türkiyedeki tüm sayfaları sollarım çağrı taner kim yahu? İçerik hırsızı. Kaynak göstermeye bile aciz birisi. O kadar büyütmeye gerek yok.

Kesinlikle sözünüzün altına imzamı atarım. Ancak sosyal medyada para kazanmak için yanında seni dolandırmayacak ölümüne arkanda durabilecek insanlara ihtiyaç var. Ben daha webmaster olaylarına başlayalı 1.5ay oluyor. Bu kadar geç kalmamın sebebi hep çevremden birileri ile birşeyler yapmak istememdi. Ancak benim arkadaşlar çalışmaktan ziyade yemeyi sevdiği için mecburen tek başıma birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al