lostyazilim

Doktorun başına Parke taşıyla vurarak yaralayan Abdulkadir Keskinlinin eşinden akıl almaz savunma: Doktorun hiç mi suçu yok!

24 Mesajlar 2.513 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kelebek kelebek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Geliştirici
  • Konum Malatya
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 3142
  • Beğeniler 60 / 764
  • Ticaret 5, (%100)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Urfada doktorluk yapmakta sağlam yürek ister yani. Adam hayatından oldu yok yere. Kafasında 3 derin yarık var. Parke ile vurmamışlar parkeyi adamın kafasında parçalamışlar +18 yarik görüntüleri var atmaya uygun olmadiğından eklemedim.

Türkiye'nin her yerinde böyle olaylar var. Dediğim gibi basın maalesef bu tür olayları görmezden geliyor. Bir hastaneye gidip doktor veya hemşirelere sorsanız kim bilir neler anlatırlar. Türkiye de doktorluk yapmak yürek ister.

wmaraci
reklam

Stores Stores WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.03.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1500
  • Beğeniler 75 / 531
  • Ticaret 55, (%98)

carasar adlı üyeden alıntı

Stores o zaman özel muayenehane açacak dostum.

Hayır devlette canlıdan doktorun keyfi olarak hastaya bakmama hakkı var. İstediği hastayı reddedebilir

cooper cooper Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Müh. öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 225 / 254
  • Ticaret 5, (%100)
Sözde bu tür olaylar için cezalar ağırlaştırılacaktı. Sistem yavaş ve eksik işliyor. Doktor değilde bir siyasinin başına o taş gelseydi şimdi ortalık ayaklanmıştı. Ama onlarca yıl okuyan doktora değer verilmiyor. Ama şöyle, ama böyle diyenlerde hasta olduğunda doktora değil veterinere gitsin.

Inchredible Inchredible WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek front-end developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
Şiddet hiçbir şekilde savunulamaz. Doktorun hatası olabilir, devlet hastanesindeki doktorların bir çoğu ukala ve ilgisiz. İnsan değilmişsin de, deney faresiymişsin gibi davranıyorlar. Halbuki muayene parasını da veriyoruz.

"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.
wmaraci
wmaraci

carasar carasar All ızz well... Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Konya
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 1116
  • Beğeniler 499 / 498
  • Ticaret 16, (%100)

cooper adlı üyeden alıntı

Sözde bu tür olaylar için cezalar ağırlaştırılacaktı. Sistem yavaş ve eksik işliyor. Doktor değilde bir siyasinin başına o taş gelseydi şimdi ortalık ayaklanmıştı. Ama onlarca yıl okuyan doktora değer verilmiyor. Ama şöyle, ama böyle diyenlerde hasta olduğunda doktora değil veterinere gitsin.

Bazı doktorların veterinerden farkı yok ki; ben veterinere kurban olurum onların yanında. Hayvana dahi o değeri veren bir kişi insan için neler yapmaz.

Türkiye'de somurtan ve karşısındakini insan yerine koymayan doktor problemi var. Her mesleğin zorluğu var. O günün kötü geçmiştir, moralin bozuktur. Ama bunu gelen hastaya yansıtmamalısın. Sana 6 (yerine göre 6+1) eğitimi sıradan ol diye vermiyorlar. profesyonel olman için veriyorlar. Sıradan olacaksan koca karı yöntemi dediğimiz sistemden farkın ne?

Anti parantez; vatandaşın yaptığı yanlış onda hem fikiriz. Darp etmek yerine ilgili birime şikayet etmeliydi, muhatap alınmazsa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunmalıydı.

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)

Stores adlı üyeden alıntı

Hak ediyorlar ne demek ya. Abi sen cidden iyiy misin? Kim kimin kafasını yaracak o nasıl adelet neyi hak ediyor?

İşini yapmadığını düşünüyorsan şikayet edersin. Doktor kimseye bakmak zorunda değil istediği hastayı reddetme hakkı var zaten. Neyin zorunluluğu bu

Ben kafasında parke kırmayı uygun görmedim zaten

Çocugun olduğun da anlarsın acile getiriyorsun doktor burun kıvırıyor yada bakmıyor yada ilgilenmiyor o zaman bu dediğini düşünürsünüz

HeadCMoon HeadCMoon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad S** U**
  • Mesajlar 364
  • Beğeniler 155 / 154
  • Ticaret 12, (%100)
45 derece ateş... Tamam :D

mFrkan mFrkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Anestezi
  • Konum Adıyaman
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 113
  • Beğeniler 21 / 52
  • Ticaret 1, (%100)

onurkaplan adlı üyeden alıntı

Ben kafasında parke kırmayı uygun görmedim zaten

Çocugun olduğun da anlarsın acile getiriyorsun doktor burun kıvırıyor yada bakmıyor yada ilgilenmiyor o zaman bu dediğini düşünürsünüz

Nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Günde binlerce insana hiçbir şey yapmadan sadece gülümsemenin bile ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? Bir doktor sizin karşınıza donuk bir suratla gelebilir. Yorgundur belki yavaş hareket edebilir. Bu tıbbi anlamda ilgisiz olduğunu kanıtlamaz. Zaten acil serviste yapılacak tetkikler, tedaviler bellidir. Bu gözler 1 hafta evde aynı sıkıntıları çekip hiçbir şekilde uzman hekime görünmeyen ve sonra gece acile gelip beni tedavi edemiyorsunuz diye olay çıkaran insanlar gördü.
Velhasıl siz nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Ayrıca beklediğiniz ilgi aynı şekilde sıra olarak sizin önünüzde bulunan belki 20 kişiye de aynı şekilde gösterilirken sıranızı bekleyecek misiniz? Tabi eleştirilmesi gereken kişiler vardır. Her meslekte var. Ancak o zaman bunu direkt kişi adıyla yapmalısınız. Burada gelip doktorlar, hemşireler hak ediyor diyerek insanları, halka açık bir platformda şiddete yönlendiremezsiniz. Yaptığınız şey bir suçtur. Kanıtlarla beraber gerekli yerlere başvurulmuştur.

suskun suskun Berat Fm Kullanıcı
  • Üyelik 17.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 758 / 208
  • Ticaret 30, (%100)

Stores adlı üyeden alıntı

Hak ediyorlar ne demek ya. Abi sen cidden iyiy misin? Kim kimin kafasını yaracak o nasıl adelet neyi hak ediyor?

İşini yapmadığını düşünüyorsan şikayet edersin. Doktor kimseye bakmak zorunda değil istediği hastayı reddetme hakkı var zaten. Neyin zorunluluğu bu

Devlet hastanesinde herkese bakmak zorunda adı üstünde devlet yani devlet tedavi için insanlar arasında tercih yapabilir bunumu demek istediniz yoksa benmi yanlış anladim

http://www.cepradyom.com/

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)

mFrkan adlı üyeden alıntı

Nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Günde binlerce insana hiçbir şey yapmadan sadece gülümsemenin bile ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? Bir doktor sizin karşınıza donuk bir suratla gelebilir. Yorgundur belki yavaş hareket edebilir. Bu tıbbi anlamda ilgisiz olduğunu kanıtlamaz. Zaten acil serviste yapılacak tetkikler, tedaviler bellidir. Bu gözler 1 hafta evde aynı sıkıntıları çekip hiçbir şekilde uzman hekime görünmeyen ve sonra gece acile gelip beni tedavi edemiyorsunuz diye olay çıkaran insanlar gördü.
Velhasıl siz nasıl bir ilgi bekliyorsunuz? Ayrıca beklediğiniz ilgi aynı şekilde sıra olarak sizin önünüzde bulunan belki 20 kişiye de aynı şekilde gösterilirken sıranızı bekleyecek misiniz? Tabi eleştirilmesi gereken kişiler vardır. Her meslekte var. Ancak o zaman bunu direkt kişi adıyla yapmalısınız. Burada gelip doktorlar, hemşireler hak ediyor diyerek insanları, halka açık bir platformda şiddete yönlendiremezsiniz. Yaptığınız şey bir suçtur. Kanıtlarla beraber gerekli yerlere başvurulmuştur.

Tabii adam gibi davranacak benim verdiğim para ile maaşını alacak sonra gelip bana köpek gibi davranacak öyle bir dünya yok o zaman gidecek özel hastanede işini yapacak yada özel hasta kabul edecek açıkçası beni ilgilendirmiyor günde kaç hastaya baktığı yada ilgilendiği oraya biri geliyor ise canı yandığı için geliyor ve ilgi bekliyor git sonra gel diyenleri çok gördüm

" Geçen hafta örneğini vereyim sana eşimin bacağında 17 mm çıban çıktı acile gittik doktor baktı eve git pazartesi için randevu alırsın bakarlar " böyle bir şey mi var ne demek eve git biraz bağırınca hemen işlem yaptırıp aldılar kız rahatladı.

Bu arada istediğiniz yere de şikayet edebilirsiniz.

Ben kimseye gidin dövün öldürün demedim

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al