HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
bir sitede böyle bişi görmüştür adam adblok engelleyici değilde kod yazıp sayfanın en altında para kazanamıyoruz kapatırmısınız gibi bir ifade vardı engellemiyordu altta uyarı olarak çıkıyordu ama kapatamıyordunda :D YAPABİLİRSEM öyle bişi yapacağım
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Şahsen adblock kullanmiyorum sevmiyorum da emeğe yazık olmasın diye. Sonuçta ben de reklam yapıyordum zamanında. Fakat bazı siteler harbiden hakediyor kullanılmasını. Afedersiniz eşşek gibi izleyeceksin bunu der gibi yapıyorlar reklamı. Bu tür sitelere karşı bir önlem getirilirse adblock kullanımı da azalacaktır zamanla. Sadece tahmin ediyorum. Bir kaç arkadaş söylemiş rica ile adblock kapatılmasını isteyebilirsiniz diye. Bu da güzel bir fikir. Şahsen bu şekilde olsa ricayi dinlerdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben adguard kullanıyorum. Sitede ki içerikler yararlıysa takip edip engellemeyi kapatıyorum. Türkiye de bulunan sitelerin çoğunda sitenin abartısız %90'ı reklam olduğu için ve gizlilik sebepleri nedeniyle kullanıyorum. Sitenin altında küçük bir yazı çıkabilir diğer türlü hit kaybına yol açacaktır.
Genel görüşüm reklam devri yavaş yavaş bitiyor. İnsanlar artık reklam yerine ücretli abonelik tercih ediyorlar. Bunun sebebi hem gizlilik hem de kimse reklamlardan hoşnut değil için mesela teknoseyir bir kaç aydır bu sistemi kullanıyor. Sitenizin içeriği gerçekten iyiyse emin olun ücretli abonelik kullananlar olacaktır.
Kıssaca toparlarsak kullanıcınızı önemseyip düzenli bir kitle edinmek istiyorsanız uyarı koymamanızı tavsiye ederim. Belli bir kemik kitle oluştuktan sonra ücretli abonelik paketleride oluşturabilirsiniz. Reklamdan kazandığınız 3-5 kuruştan daha fazla geliriniz olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.