westlife adlı üyeden alıntı
Yerli anakart ile ilgili haberi yapılan şahsın sunduğu anakart modeli hakkında daha somut bulgulara bakılarak bir sonuca varmalıyız belki de, bundan bahsediyorum. Bizler ne söz konusu şahsın çıraklığını yaptık, ne de ürettiği anakartı satın alıp Alibaba'ya gittik. Bunları yapmamız belki "daha neler?" dedirtebilir, ancak yapmamışsak böyle bir konuyu fazla iddialı ve art niyetli buluyorum.
Tamam bi de sizin açınızdan bakacağım olaya, tüm realiteyi, anakart yapmanin zorlugunu %100 benzerliği, yapay amatörce anakart üzerinde çalışma yaparken çelilmiş fotoları, entryleri tweetleri bu konudaki uzmanların yazılarını bir kenara bırakıyorum.
29 30 agustostan beri bu olay patladı. Ekşide cok daha önce olmuştu tabii, bir açıklama yapmak bu kadar zor mu? 1 milyon TL nereden bulundu? Kartın tasarımi kime ait? Çinli bir firmaya yaptırılıp led döşeyerek yerli diye mi sunuluyor? 18 yaşındayım 3 senedir üzerinde çalişıyorum diyor 15 yaşında mı başladı bu işe ve kimlerle başladı? Anakart üzerindeki yerlilik oranı nedir? Komik döşenmiş ledler dahil.
1 yazı yazıp kamuoyuna sunmak bu kadar zor olmamalı. Ya da belki de biz haklıyızdır ve bir kılıf araniyordur şu an ne dersiniz? Yerli ve milli anakart yapıyorum diyen biri bu tür açıklamalardan çekinmemeli, bu antiprofesyonel ve **************lık şüphesini gerçek kıldıracak bir hareket. İlerleyen gunlerde göreceğiz de, inanın bana dediklerimizden farklı bir şey çikmayacak. Yazık, insanların milli duygularıyla oynayan ve bu isten menfaat güden kim varsa hepsine lanet olsun. Yurdum insanı hemen destek veriyor da, arkaplanda neler dönüyor kimbilir.
Ciftlikbank çıktığında karşı çıkana şeytan muammelesi yapılıyordu bu forumda onu da savunanlar olmuştu, bir takım şeyleri anlamak için net delillere gerek yok ne yazıkki geçmişteki tecrübelerden esinlenmek yeterli. Anakart yapım videoları izlemeniz ve zaman ayırip bu konuyu internette araştırmanız yeterli.
Ha hala fikrinizde diretiyorsaniz, bizim karalama yaptığimizı düşünuyorsanız bekleyip görelim. Bazı şeyler hiç değişmiyor maalesef.
İyi geceler.
Edit: anakartı üreten firmaya ve modeline burdan detaylıca ulaşabilirsiniz.
http://dianjitek.com/detail.php?id=220