lostyazilim
tr.link

TRT'nin 18 yaşında yerli ve milli anakart yaptı dediği ve bunu tüm ülkeye yaydığı kişi nitelikli dolandırıcı çıktı

35 Mesajlar 5.638 Okunma
acebozum
tr.link

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)
Hmm hemen sipariş etmeliyim tv ye bağlarım. Tebrikler Ferit BORKU yılın yeni tosunu secildiniz...
melankolia wpuzman

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

Disco Disco WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 435
  • Beğeniler 280 / 131
  • Ticaret 12, (%92)

westlife adlı üyeden alıntı

Ben mi fazla iyi niyetliyim? :D Benim kabul etmediğim tek nokta; şahsa ************** denmesi. Çünkü bundan henüz emin değiliz. ************** olabilirde, olmayabilirde. İhtimalleri tartışmıyorum. Bizim; şahsın ************** olup olmadığı, anakartı gerçekten üretip üretmediği hakkında varsayımlar dışında hiçbir fikrimiz yok. Ve şahsen bu süreçte ne ************** derim, ne de üretti derim. Ancak herkesin dediği gibi; ileride muhakkak göreceğiz. Kısacası: Bence bu konu yargısız infaz niteliğinde..

Hocam konu yeterince açık suya su demek lazım ama siz hala savunmuyorum adı altında o kişiyi savunuyorsunuz bize. Konu yeterince açık 18 yaşında çok kişi çok şey başarıyor evet! Fakat anakart mevzusu bireysel bir başarı olamaz anladiniz mi? O plaket o devreler devre yolları düzlükleri devre içine atıldıktan yolları belirlendikten sonra ki kaplamalari madde değişiklikleri işlemci yuvasinin bütün akşamları yongalarla birleştirilmesi ram yolunun islemciyle uyumlu olması ki PCI baglantilarini yani konusunu es geçiyorum. Üzgünüm normalde sizin tarafınızda olurdum daha belli değil falan ama donanımdan anlayan bir insanim. Taiwan muhabbetini de araştırın derim

mizraklar mizraklar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek Elektronik Müh.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** M**
  • Mesajlar 290
  • Beğeniler 34 / 35
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba
Şaşırdık mı? Şaşırmadık tipe bak yapılacak işe bak ikisi yanyana gelince haberin zaten fake olduğunu anlarsınız. Geçmiş olsun devletin hortumlatacak parası varmış demekki

westlife westlife Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 475
  • Beğeniler 29 / 131
  • Ticaret 0, (%0)

Disco adlı üyeden alıntı

savunmuyorum adı altında o kişiyi savunuyorsunuz bize.

Ne sana ne de hiç kimseye hiçbir şeyi savunmuyorum.
Ben en son mesajımda ne düşündüğümü belirttim.
Savununuyorsun demeyi kesin artık.

Donanımdan anlayan tek sen misin de bana içeriğini sayıyorsun?
Bir daha mesajımı "savunuyorsun" diye alıntılama.
Benim ne yapıp yapmadığım bellidir.

wmaraci
wmaraci

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)
Bu olay yerli ve milli arama motoruna benzemiş herseyi googleden cekiyorlar sade index var onada 10 milyon tl harcanmisti 🤣😂😂bundada anakart cinden sade logo ve led var inananlara ve destek cikanlara ne demeli 😂

Burakking Burakking WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek _
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 190
  • Beğeniler 23 / 24
  • Ticaret 15, (%100)
https://youtu.be/zI1LEfyW11k burda şema felan diyor çinde yapılmış milli felan diyor yorumda haberi yapan

MRCBOX MRCBOX <?echo "Hello wmaraci";?> Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webtasarim
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 365 / 296
  • Ticaret 18, (%100)
Garip

luxfm luxfm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Ziraat Katılım I.T
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 1460
  • Beğeniler 372 / 371
  • Ticaret 9, (%100)

Bari tasarimi komple degiseydiniz.😂😂

mirnet mirnet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.07.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / K
  • Meslek Mühendislik
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 107
  • Beğeniler 46 / 32
  • Ticaret 5, (%100)
Bir anakart yapmanın evreleri vardır, ilk önce bilgisayarda mimari design yapıldıktan sonra bunu boarda aktarımı, parçaların biri birileriyle olan iletişimini sağlamak, günler hatta aylar sürebilir. Bir elektronik öğrencisi olarak 16 bitlik küçük işlemci yapmak bile 2 ay aldı, tabi derslerin yanında. Gelelim, bu arkadaşımız madem anakartı yaptı, yaptığı designi göstermesi, hangi programlarda çizdiği ve bunu nasıl yaptığını fotoğraflaması, kullandığı logic design algoritmalarını belirtmesi gerek. Gelelim daha büyük soruna bir anakartın günümüz bilgisayarlarında çalışması için 8-12 layer arasında değişen katmanları vardır. En az 8 layer olması gerek. Bu anakartın kaç layeri var? Tracing leri, surface connectionları nasıl sağlamış, multi layer routingleri multi phase güç kontrollerini nasıl sağlamış?

Fiziksel tasarımı çindekiyle nerdeyse tıpa tıp benziyor? Çindeki firma dava açabilir veya tasarım kendisine ait ise kendisi dava açabilir? Gerçekten kendi tasarımı ise?

Bir fabrikaya göndermeden önce kendi prototipini kendisi tasarlamış olması gerek. O prototipi kaç tane yaptı ve nerde? O prototip iyi çalışıyor mu? Bilgisayara entegre edildi mi? Bilgisayar düzgün çalışıyor mu? Hangi bios kurulumu yapıldı? Hangi işletim sistemleri denemesi yapıldı?

Özet: Anakart bir kişi tarafından tasarlanabilinir, ama uzun süren ve yoran bir süreç. Devletin birkaç bağımsız mühendis dahilinde inceleme heyeti oluşturup, mimarisinden prototipe geçişe kadar süreci detaylı incelemiş olması gerekti. Eğer ************** ise o incelemede veyahut daha sonra bu anakartı bir bilgisayara entegre edecek şirketin mühendisleri tarafından illa ki ortaya çıkar. Hadi burada çıkmadı bilgisayar satıldıktan sonra son kullanıcı tarafından ortaya çıkar.

cooper cooper Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Müh. öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** F**
  • Mesajlar 531
  • Beğeniler 225 / 254
  • Ticaret 5, (%100)
Buradan da anlaşılacağı gibi ve hepimizin bildiği üzere "akrabacılık" zihniyeti devam ediyor. Birileri birilerine destek oluyor ama bu destek verilirken sen ne yaptın, bu işi biliyor musun diye sorulmuyor. Sadece gösterişten bir şeyler yapılıyor, şak diye destek veriliyor. Ne de olsa o "birileri" diğer "birilerinin" tanıdığı. Bu hükümette değil, eskiden beri devam eden zihniyet bu. Türk insanı olarak böyle şeyleri belki 50, belki 80 yıldır yapıyoruzdur.

Yazık, kafa yapısı aynen devam ediyor. Sorsan herkes işini düzgün yapıyor! Bu ve bunun gibi saçma sapan olayları görmekten sıkıldım.
luxfm

kişi bu mesajı beğendi.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al