PadThai
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
C# Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bilgilenidirici olmuş hocam, hedef kitleyi tespit edip ağınıza çektiğiniz zaman, sizden keyiflisi yoktur. Önemli olan analizde başarılı olmak.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
japonic te ki Faruk tan bahsediyorsun
Kurduğu yeni oluşum ise Japonic Trader
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle bu projeye ihtiyaç var mı? Çok iyi analiz edilmesi gerekir?
Projenin amacının net olarak belirlenmesi gerekir?
Amaç para kazanmaksa sektör bunun için uygun mudur?
Düzenli olarak kaliteli içerik üretebilecek misin?
Bu proje için ne kadar harcama yapman lazım?
Harcadığın parayı ne kadar sürede geri kazanacaksın?
Bu soruları cevaplamadan projeye başlamak başarısız olacağının garantisi diyebilirim.
KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
şu olaya veya kafaya katılmıyorum.
2000 2500 tl ye köle olamam son derece yanlış bir bakış açısı.
okul bitirsen bile direk tecrübeli bir sağlıkçıyım diyebilir misin hayır
çalışacaksın o havayı ortamı soluyacaksın ve tecrübe kazanacak deneyim sahibi olacaksın ki işveren sana daha iyi para versin sende hakkını al.
aslında proje olayı da böyle. pişeceksin en iyisini sen bileceksin ki neye ihtiyaç var yorumlayıp adım atabilesin.
otomobil sektörü olarak girişim yapılabilir ama birşeyler satmaya çalışmadan bile iyi yerlere gelecek işler yapılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
işte sorun bu kardeşim herşey para değil tecrubeyi para ile kıyaslama.
köle dediğin arkadaşların mesleklerinde ilerlerken sen şuan 3 5 fazla kazanıyorum aman boşver çalışmayı dersen geri de kalırsın mesleğinde sonra iş görüşmesinde sorarlar tecrüben var mı bunca sene neden çalışmadın kusura bakmayın daha tecrübeli bir arkadaş ile anlaştık derler kalırsın ortada.
ben sağlıkçı değilim ama bir sağlıkçı olsaydım insan kurtarmayı paraya asla değişmezdim
cooper
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Müh. öğrencisi
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
2-3 bin takipçiden beri takip ediyorum bu abimizi, videolarında genel hayattanda bahsediyor olsa da asıl hedef kitlesi otomobil severlerdi. Bu kitleyi ne zaman ticarete çevirecek diye bekliyordum ki geçirmiş bile. Kafası çalışan adamın hali de bir başka tabi. Bizim ülkedeki milyonlarca aboneye sahip youtuber'cıklarda tişört felan satmaya çalışsın. Vizyonsuzluk ve zeka farkı böyle bir şey :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
gıda mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam bahsettiğiniz arkadaşı biliyorum. Bence ilk amacı o değildi ama baktı ilgi var ben buradan yürürüm dedi. Daha önceden İngiltere'den Çin'e okumaya giden bir siyahi elemanın annesine gönderdiği Çin malı bir kolyeyi annesinin arkadaşları çok beğenince ticaretine döküp ithalat firması kurduğunu okumuştum. Burada önemli olan fırsatı yakalamak diye düşünüyorum. Tabi fırsat kendi kendine sen evde otururken oluşmuyor. Arkadaşın bu kanalı açması fırsatın oluşması için bir ön gereklilikti.
2. konuda atama bekleme konusu. Bende özelde çalışan bir gıda mühendisiyim. Yanlış anlamayın ama ülkede herkesin atama beklemesi bana çok saçma geliyor. Herkes memur olursa memurların maaşını kimin vergisi ödeyecek?
Size de şu yönden hak veriyorum. Devlet ile özelin maaş, özgül ve sosyal hakları aynı olsa kimse memurluk için yıllarca beklemez. Özeldeki insana ikinci sınıf insan muamelesi görmek koyuyor. (daha çok çalışmak, daha az kazanmak, daha az tatil yapmak vs vs. )
Doğru olması gereken yol hiç bir zaman düz değildir!