-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Site SEO açısından çokta bir fark etmiyor Google zaten açıkladı bunu ve siteniz gayet hızlı sadece müşterilere yönelik ne yapabileceğinizi ve nasıl sitede zaman geçirebilir onların planlarını yapabilirsiniz.
Başarılar,
İyi forumlar.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
mizraklar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Elektronik Müh.
-
-
Ad Soyad
H** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba altyapı opencart olduğuna göre e ticaret yapacaksınız sanırım benim tavsiyem hızlı ve etkili fiziksel sunucu olacaktır en hızlı vds den daha hızlı olması sizin ve müşteri potansiyeli için bu tür bir yatırım sizi rahat ettirecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Cloudflare çok sevdiğim bir sistem ama sizin sitenize güvenlik, DNS gibi alanlarda katkısı olsa da hız konusunda katkısı olacağını düşünmüyorum.
Ayrıca analytics header'de yükleniyor bu zaten olması gereken. Aksi halde düzgün istatistik tutamayacaktır siteniz ile ilgili. Sunucu yanıt süresi ise test yaptığınız bölgeye göre değişir. Türkiye'den webpagetest.org sitesi üzerinden sunucu tepki süresini test edebilirsiniz. Gtmetrix gibi sitelerde sunucu yanıt süresi uzaklık etkisiyle kötü görünebiliyor. Türkiye'den 0.6 saniyenin altında bir yanıt süresi varsa iyidir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
https olmadan zaten 301 yönlendirmesi yapacağı için gayet normal bir durum. HSTS header ekleyerek bu sorunu bir nebze çözebilirsiniz (yönlendirme sorunu) ama yeni ziyaretçilerinizi etkilemeyecektir, sadece eski ziyaretçiler sitenize tekrar girerken tarayıcılarına direk '' siteadi.com '' yazdığında otomatik https:// ekleyecektir ama dediğim gibi sadece eski ziyaretçiler için.
Bence sunucu yanıt süreniz gayet iyi.