lostyazilim
tr.link

562tl ye kadar tbm'si olan site (Keyword domain + Premium Tema + 6 ay Host + Binlerce kelime makale)

24 Mesajlar 3.635 Okunma
lstbozum
tr.link

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Site adresi: Pm ile verilecektir. (Keyword Domaindir. .info uzantılıdır.) (Herkese PM atmayacağım. Ciddi alıcı değilseniz pm istemeyiniz.) (Eksi tradesi olanlara pm atmayacağım.)
İstenilen fiyat: Teklif Usulü
Sitenin aylık getirisi: Reklam Eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: 29.05.2018
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yazılım Dili
Site analiz bilgileri: Pm ile verilecektir.
Günlük tekil hit sayısı: 0-10 Seo çalışması yapılırsa artar.
Ziyaretçi kaynağı: Bilinmiyor.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 aylık
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık.
Hosting dahil midir: 6 ay idare edilir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet. (29$ değerindeki LARUS Teması)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Özel Notlar:

Yazılım dili kategorisinde yüksek tbmye ve keyword domaine sahip. Bilgi sitesi olduğundan .info uzantısı ile gayet güzel bir alanadı var.

Sitede 8 makale var. Hepsi yüksek tbm ye sahip kelimelerden seçilmiş ve ortalama 1.500 kelime civarında yazdırılmıştır. Yazıların hepsi %100 özgündür. SEO uyumlu şekilde yazdırılmıştır. Her makaleye ortalama 50tl verilmiştir.

Sitenin kendi isminde tıklama başına tbm en düşük 62,73TL, en yüksek 191,97TL dir. Sitede yazılan bir makalelenin tbm si ise en düşük 188,22TL, en yüksek 562,66TL dir. Buda demek oluyorki tek reklam tıklamasında 562TL ye kadar gelir elde edebilirsiniz.

Burada verilen bilgiler Google Adwords den alınmıştır. Diğer sitelerde tbm daha yüksek gözükmektedir. Ayrıca reklam verenler arasında rekabet yüksektir. Site dili ingilizce olduğundan global anlamda baya ziyaretçi ve gelir elde edebilirsiniz.

Sitenin hızlandırmasını NettaCompany ekibi yaptı. Ben CDN kullanmadım CDN kullanırsanız site daha hızlı açılacaktır. Sitenin sosyal medya hesapları da verilecektir.

Kısacası sitenin her şeyi kuruludur. SEO çalışmasıyla hit kazanabilir ve tık başına 562tl ye kadar muazzam gelirler elde edebilirsiniz. :) Yanlız sektörde rekabet vardır. Güzel bir SEO çalışması yapmanız gerekmektedir.

Siteye toplamda 600tl civarında masraf yaptım. Üniversiteden dolayı paraya ihtiyacım olmasa asla satmazdım.

Not: Önce ödeme istenir. Pm isteyip cevap vermeyecek veya söz verdiği halde 2 gün içinde ödeme yapmayacak kişiler lütfen iletişime geçmesin. Şimdiden alan hocama hayırlı olsun. :)
l
Undercover

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

alleyesonme alleyesonme Gidenler bize ait değildi Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci - Yazılım Mühendisliği
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 1 / 23
  • Ticaret 1, (%100)
pm alabilir miyim

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
PM alabilir miyim hocam?

krmcbg krmcbg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek inşaat, turizm
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** Ç**
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 0 / 3
  • Ticaret 2, (%100)
Pm lütfen

wmaraci
wmaraci

pndtl pndtl Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek ogrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 74
  • Beğeniler 22 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
Pm alayım.

GoMaster GoMaster Zaman daralıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Marketing
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 172 / 93
  • Ticaret 5, (%100)
TBM'yi buna göremi değerlendirdiniz gerçekten? Yuh artık... Verilen rakamlar gerçeği yansıtmıyor. Hiç tık almadan nasıl bu kanıya vardınız?

• Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

GoMaster adlı üyeden alıntı

TBM'yi buna göremi değerlendirdiniz gerçekten? Yuh artık... Verilen rakamlar gerçeği yansıtmıyor. Hiç tık almadan nasıl bu kanıya vardınız?

Tbm oranlarını google adwords den aldım. Zaten site ismini paylaştığım kişiler de kendileri tbm yi gördü. Dediğiniz gibi adwords de 562tl tbm olan site o reklamdan tıklama alırsa 337tl gibi bir gelir site sahibine gelir. Bence tek tıklamada 337tl azımsanacak bir miktar değil.

Ayrıa her tıklama site isminde olacak diye bir kade yok. Reklamlar ziyaretçinin çerezlerine göre gösterilir. Burada size en ince ayrıntısına kadar anlatmayacağım. Fakat incelemelerime göre sitede çıkan reklamların %50 si site ile alakalı olmakta.

Son olarak sektörde rekabet var. Bundan dolayı siteyi alacak kişinin SEO konusunda bilgisi olmak zorunda. Benim SEO hakkında fazla bir bilgim yok bundan dolayı sıralama kazanamadım. İlerleyen zamanlarda SEO uzmanı bir hocamla çalışma yapıp veya Adwords ve Facebook gibi platformlardan reklam verip hit çekecektim. Yanlız bu konuya bütçe ayıramadığımdan ve üniversiteden dolayı nakite ihtiyacım olduğumdan satıyorum.

Konuda en ince ayrıntısına kadar bilgi verdim. Benim kimseyi kandırdığım yoktur. Tbm oranını da bu işte uzman olan hocalarım inceleyebilir. Belli bir bütçesi veya SEO bilgisi olmayanlar tabiki bu siteden gelir elde edemeyecektir. Ben bu sektörde yeni değilim. Elimde adsense ile iyi gelirler elde ettiğim bir çok proje bulunmakta. Tıklama başına 10 kuruş gibi gelir elde edenler için bu rakamlar ne kadar imkansız gibi gelse de bu söktsöktörde reklam veren sayısı çok fazladır.

Site dili ingilizce olduğundan dolayı global pazarda reklam almaktadır. Lütfen türkçe siteler ile karıştırmayın. Son kez belirtmek isterim ki her şey açıktır. Kimseyi kandırdığım veya yanlış bilgi verdiğim yoktur. Aksini düşenen de iletişime geçmemekte serbesttir.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

GoMaster GoMaster Zaman daralıyor... Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Marketing
  • Konum Diyarbakır
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 500
  • Beğeniler 172 / 93
  • Ticaret 5, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Tbm oranlarını google adwords den aldım. Zaten site ismini paylaştığım kişiler de kendileri tbm yi gördü. Dediğiniz gibi adwords de 562tl tbm olan site o reklamdan tıklama alırsa 337tl gibi bir gelir site sahibine gelir. Bence tek tıklamada 337tl azımsanacak bir miktar değil.

Ayrıa her tıklama site isminde olacak diye bir kade yok. Reklamlar ziyaretçinin çerezlerine göre gösterilir. Burada size en ince ayrıntısına kadar anlatmayacağım. Fakat incelemelerime göre sitede çıkan reklamların %50 si site ile alakalı olmakta.

Son olarak sektörde rekabet var. Bundan dolayı siteyi alacak kişinin SEO konusunda bilgisi olmak zorunda. Benim SEO hakkında fazla bir bilgim yok bundan dolayı sıralama kazanamadım. İlerleyen zamanlarda SEO uzmanı bir hocamla çalışma yapıp veya Adwords ve Facebook gibi platformlardan reklam verip hit çekecektim. Yanlız bu konuya bütçe ayıramadığımdan ve üniversiteden dolayı nakite ihtiyacım olduğumdan satıyorum.

Konuda en ince ayrıntısına kadar bilgi verdim. Benim kimseyi kandırdığım yoktur. Tbm oranını da bu işte uzman olan hocalarım inceleyebilir. Belli bir bütçesi veya SEO bilgisi olmayanlar tabiki bu siteden gelir elde edemeyecektir. Ben bu sektörde yeni değilim. Elimde adsense ile iyi gelirler elde ettiğim bir çok proje bulunmakta. Tıklama başına 10 kuruş gibi gelir elde edenler için bu rakamlar ne kadar imkansız gibi gelse de bu söktsöktörde reklam veren sayısı çok fazladır.

Site dili ingilizce olduğundan dolayı global pazarda reklam almaktadır. Lütfen türkçe siteler ile karıştırmayın. Son kez belirtmek isterim ki her şey açıktır. Kimseyi kandırdığım veya yanlış bilgi verdiğim yoktur. Aksini düşenen de iletişime geçmemekte serbesttir.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Yanlış anlamayın biraz sert eleştirmiş olabilirim. Belirtmek istediğim google'nin belirtmiş olduğu o rakamlar kesinlik sunmuyor. İyi forumlar.
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

ysf10 ysf10 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Egitimci yazar
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Bir tık fiyatına siteyi satıyorsun yani.

• Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)

ysf10 adlı üyeden alıntı

Bir tık fiyatına siteyi satıyorsun yani.

Maalesef öyle hocam. Dediğim gibi sektörde rekabet vardır. Siteyi hitlendirecek bütçem ve SEO bilgim bulunmamakta ayrıca üniversiteden dolayı paraya ihtiyacım bulunmakta. Alan kişinin bu projeye bir bütçe ayırması ve iyi derece de SEO bilgisi olması gerekmektedir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al