-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Site Sahibi
-
-
Ad Soyad
İ** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
35 yaşındayım. 20 yıldır içerim.
Şunu söyleyebilirim. Sigara içmiyor olsam isveçte yaşayan milli gelirden 50 bin dolar pay alan bir insanın yaşam kalitesinden daha kaliteli bi yaşamım olur.
Sigara bütün enerjini, beynini, ruhunu köreltiyor. Mesela esrar iç. Alkol kullan. Ama sigaraya bulaşma canım kardeşim. Gözlerinden öpüyorum :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
Escalous
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
(.*?)
-
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Tüm dertlerini alıp gittiği yok. Yeni başladığı için bünyen alışık olmadığından bir şoke geçiriyorsun. Bu Max 2,3 ay sürer. Evet güzel bir olay. Ama geçici. Sonra sadece sigara içmiş oluyorsunuz.
Duman ufleyip çekiyorsun, kesinlikle öneriyorum. Kesinlikle insanları APTAL yerine koyan sigara kazanma yöntemlerinden biri. Başlama
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Senior Backend Dev
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
Hocam yaklaşık 6 sene içtim, çok bir süre değil ama bırakması o kadar güçtü ki. İnanın bana sigara bağımlılığı hafife alınacak bir şey değil. Bırakması gerçekten çok zor. İlk başlarda ben dahil birçok arkadaşım “benim iradem güçlü bırakırım istediğim zaman” diye geziniyordu. Bağımlısı olduğumu kabullendiğim an kafamı duvarlara vurmak istedim. Zaten kısa bir süre sonra dert ve stresi götürme etkisi ortadan kalkıyor, daha çok strese yol açıyor. İğrenç kokuyorsunuz, ten renginiz bile soluyor. Ben bıraktığım için şanslıyım, siz başlamayın. Gidip bir iki bira alın şarap alın nargile için ama sigaradan uzak durun.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
bir sigara yakıyorum dünya ahiret umrumda olmuyor tüm sıkıntılar, sorunlar kafamdan silinip geçiveriyor bir anda ve sinir stres diye birşey kalmıyor.
hocam sigarayı nerden aldın ? Aldığın yere dikkat et
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Yorumları okudukça iyiki başlamadım diyorum . Umarım ileride de başlamam.