bilimokur İnceledim beta sürümünde.Ve bizim vereceğimiz hizmetle alakası yok.
Yine burada teklif ver teklif al - Müşteri - Tasarımcı iletişimde bunu istemiyoruz biz.
Güvenlik bu şekilde olmaz.Ayrı olarak sadece script paylaşımı var.
Tural Abiyev adlı üyeden alıntı
Sizce ben milletimi sevmiyormuyum? Azerbaycan’ dan olmama rağmen Türkiye içinde milletim olarak bahsederim. Fakat ahlak, iş olaylarında din, ırk tanımam ve herkesle çalışırım, işini hakkıyla yapan doğru ve dürüst birsi olsun yeterki. Kendi insanımızdan defalarca kazık yediğimiz ve yaptığımız işin değerinin altında fiyat aldığımız için böyle konuşuyoruz zaten. Hergün yüzlerce mesaj alıyorum öğrenciyim yardım et, sen nasıl zengin oldun bize öğret yada illegal nasıl kazanırım diye gibisinden. Yaptığım iş için 100 TL dediğim zaman adam diyor gidip yabancıdan alırım daha kaliteli. Yabancının daha kaliteli çalıştığını düşünüyorsan neden bana yazıyorsun? Yurtdışı yaptığım işlerde 50 USD için klavye arkasına geçmiyorum bile. Öz eleştiriye açık olalım lütfen.
Yeterince Türk projesinde bulundum, çalışmalarım oldu ve destek veriyorum, olsa yinede yaparım. Ama kimse gidipte codecanyon gibi sitelerden hazır script alıpta kurmasın bu platformu ve bu tür sitelerden alınanları Türkçeleştiripte bize geçirmeye çalışmasın.
@
Tural Abiyev "olaylarında din, ırk tanımam ve herkesle çalışırım, işini hakkıyla yapan doğru ve dürüst birsi olsun yeterki." En Doğru olanda o. Dil din ırk ayrımı yapılamaz İnsan insandır. Çoğu kişi hazır scripti alıp pazarlıyor evet. Asıl bilgili olanlar buralarda olmuyor pek haklısınız. Ben de web designer olarak İngiltere'de çalıştım 6 ay.
Orada karşılaştığım insanlar işler daha iyi para ediyor daha anlaşılabilir oluyor ve iş veren de iş alanda işini bilince tadından yenmiyor. İşlerin değerini düşük görüyor burada insanlar. Sebebi ise bazı İnsan parçaları çalıp veya amatör olup profesyonel yapıyorum diyerek iş yapan insanlardır. Sende yazılmcısın bende. Fiyatımız 500 tl diyelim. Senin yaptığınla benim ki bir olmuyor. İnsanlar bunu ayırt edemiyor kendi kafalarında değer veriyor ve 15-20 tl için işin ehli insanları arkada bırakıyorlar.Mesela wm aracında kalitesoft diye biri var. Kendi sitesi var. Yaptığı iş çok kötü fiyatları çok yüksek. Kendisi yapmıyor. Ya etraftan alıyor yada amatöre küçük bir meblağ verip yaptırıyor. Bunu gören bu işlere girmek isteyen veya mevcut olarak çalışan insan soğuyor.
:D