-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Warezin dibine vuran bir toplumuz ne yazık ki. Dış dünyaya pazarlamak ikinci aşama olacaktır. İlk hedef bizim webmasterlara script ve tema satmak olacak. Sonra birisi temayı alacak ona buna dağatacak.
Adam ikinci aşamaya geçemeden sövüp sövüp bırakacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım ve Web Designer
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bütün herkesin yorumlarına düşüncelerine istinaden konuşuyorum.
Hiç bir hazır ürün , emek ile yapılan ürün kadar sağlam olamaz.
Öncelikle benim amacım para kazanmak değil. Bir şeyler başarabilmek.
Bir şeyleri geliştirmek. Kendi hayalim isteğim doğrultusunda ilerletmek.Kimseye rakip olmak gibi bir temennim yoktur. Lafta sözde kalan insanlar bu işleri para için düdüklemek için yapmak insanlardır. Aklımda ki proje burada anlatıldığı gibi (kadar) değildir. Onlarca düşüncelere sahibim.
Güzel bir ekibe sahibim. Her zaman toplum içinde bu işlerin kötü durması , gereksiz durması gibi olaylardan rahatsız oldum. Bu işlerin ciddiyetine ve güzelliğine varamadılar insanlar. Sadece para kazanabilecek bir olay değil yaptığımız işler. Ben bunca zamana kadar öğrenmek adına ücretsiz çalıştım işler yaptım. Sürekli bir şeyler katmaktı amacım. Bu warezlere karşı isteyen yazılımcılar önlem alabilirler. Bir çok yolu vardır. Dataya bağlı bir eklenti kurun. O eklenti olmadan çalışmayacak şekilde İFleyin. Key sistemi kurun temanıza. Elbette çözülemeyecek ve geçilemeyecek bir engel yoktur. Wareze karşı %80 lik bir koruma gösterirsin. Her neyse..
İnsanlar gördüğüm kadarıyla çok kızgın. Benim ateşimi körükleyen de bu insanlardır.
Umarım bir gün bu sözlerimizin tersini söyleyebiliriz. Gerçi söyleyebilmek için koca bir toplumun değişmesi gerek. Ama en azından belli bir topluluk için söyleyebiliriz umarım.
Yazılarda bana karşı tepki olarak veya söylenme olarak yazılan şeyler de var. İyi şeyler de.
Fakat hepsini bir araya katarak üstüne koyabilmek lazım. Eleştirinin düşüncenin iyisi kötüsü yoktur.Hepsi yarar.Bende bi o kadar sinirliyim insanlara.Çabamız sadece para olmamalı insanlık ve memnuniyet ön planda olmalıdır.
En içten iyi dileklerimle wm aracı ailesi..
https://themeforest.net/user/oceanthemes
https://www.templatemonster.com/authors/tahakuzgun/
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
"Aslında var ya Codecanyon gibi bir site kuracaksın"
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adamlarda emeğe saygı var hocam, geçen gün bir sorun yaşadım satıcı bana dönmedi bile hemen siteye mail attım adamlar bana dedi ki, satıcıyla iletişime geçeceğim 3 gün içerisinde cevap vermezse paranızı iade edeceğim. Size yemin ederim otomatik mesaj da değil yazımdan anladım, tam 3 gün sonra paramı iade etti. Ön yargıyla yaklaşmak istemiyorum ama bizim milletimiz ile uğraşılmaz, uğraşmak da zordur hem site sahibi uğraşmaz hem satıcı uğraşmaz. Düşünsenize bu forumdan bir ürün aldım diyelim ve sorun yaşadım, forumun adminleri satıcıya ulaşamayıp paramı iade etti. Sonrasında sizce ne olurdu? O ürünün satıcısı kendini düzeltmek için çabalayıp bir daha böyle bir şey yaşamamak için ürününün arkasında durur mu yoksa param gitti emeğim gitti diyip oraya buraya şikayet konuları açıp delirir mi?
Tekrar söylüyorum ön yargı ve genelleme yapmak istemiyorum ama en yüksek ihtimalle yapılacak şeyler budur. Site adminine tehdite kadar bile gidebilir bu durum. Vs vs. Ha bir gün sağlam bir Türk şirket çıkıp adaletli bir biçimde böyle bir pazar kurmasını bende beklemiyor değilim.
Edit: Bu forumdan sorunsuzca alışveriş yaptım, karalamak için değil örnek olarak bu forum diyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Amacımız o :) geliştirmeler sürdükçe şuanki platformu benzetmeye çalıştığımız yapı tam olarak codecanyon'dur.
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET