-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Açıkçası ben Türk tema yapımcıları kendilerini geliştirmedikleri sürece asla destek vermem.
Tema hataları ile boğuşmaktan dolayı harcadığım zamanı bana geri verebiliyorlar mı? Hayır. En basiti Php 7 sürümüne uyumlu değil mesela bir çoğu. Bir tanesinde tam 1.5 MB font dosyaları var yahu. Müşteriye söylüyorum, bir çözüm üretsin tema yapımcısına iletin diyorum; yapımcıdan gelen cevap aynen şu; demo da bir sorun görünmüyor! Nefret ettirdiler maalesef.
Search console da çıkan hataları saymıyorum bile bu arada.
Maalesef hep özenti olmaktan dolayı kaybediyoruz. Adamlar yapıyor, biz neden yapamayalım diye girişiyoruz işe. Sonra? Maalesef yarım kalan projeler, lafta başlanmış işler.
Biz de emeğe değer yok maalesef. Bu yüzden her zaman kaybetmeye mahkumuz.
İyi forumlar herkese.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her zaman kaçırdığınız nokta bir alan adı bir host bir yazılım ile işin çözüleceğini düşünmeniz.
Arkadaşlar bu siteler birer işletmedir. Bu işletmelerde süreç vardır. Yönetim vardır. Pazarlama vardır. Halkla ilişkiler vardır. Stratejik yönetim vardır. Bu siteler bu hale gelirken alan adı + host + yazılım üçlüsü ile bu noktalara gelmiyor şunu bir kavrayalım artık. Ne yazık ki ülkemizde çöp gözüyle baktığımız işletme bölümünün yurt dışında olan mezunları çok değerli görüldükleri için bu tür projeleri çıkartabiliyorlar. Biz de ise işletme mi okuyorsun aa boş okuyorsun diyoruz. İşte bu yüzden Türkiye'de yok ve olmayacak.
Ayrıca milliyetçiyim diyen birinin Türkçeyi düzgün kullanması şarttır. Saten yazmışsınız. Sanırım zaten demek istediniz.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
Ayrıca bu kafayla düşünen kesime göre hiç türkçe bilmeyen bir T.C vatandaşı milliyetçi olamaz vatan haini olur değilmi.Birde şarttır yazmış, Herkes sizin gibi türk dili ve edebiyatı okumuş olmayabilir ama ALLAHINA kadar milliyetçidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
24, (%96)
@mohikan68 evet hocam kastettiğim bu zaten tüm tasarımcıların bu tür sitelere yoğunlaşması gerek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
mts
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bu konuda tartışan çok fazla insan gördüm, hepsinin konuşmalarının özeti vizyon sahibi olunmaması şeklindeydi. Fakat küresel çapta başarılı Türk girişimciler, mühendisler vb. olduğunu da biliyoruz, bu da bu söylemi çürütüyor bana göre. Belki codecanyon gibi büyük bir oluşumun varlığı sıfırdan böyle bir girişimin olmasının önünde en büyük engel. Gerek bilinilirliği, gerek mevcut arşivi ile oluşturulması hiçde kolay olmayan bir bütüne sahip.
sercey
Çözümeks Web Tekn.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Web Programcısı
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Benim gördüğüm kadarıyla, (istisnalar kaideyi bozmaz) biz genellikle kısa vadeli çözümler, kısa yoldan ve kolay para kazanma derdindeyiz.
Bugün bir codecanyon benzeri platform kurmaya kalksanız, bunu aynı noktaya getirmek yıllar alır. Ayrıca aynı noktaya geleceği bile kesin değil. Çok çalışmak, yorulmak, saç baş yolmak durumunda kalınacaktır bu yolda.
Envato ise hali hazırda çok büyük bir pazaryeri. Ayrıca insanların ürünlerini sadece kendi platformlarında satmaya da zorluyor komisyon oranlarında. Dolayısıyla ilk başta kimse bizim kuracağımız pazaryerinde yer almak istemeyecektir (exclusive ürünü bulunanlar)
Bu konuda daha çok fazla şey söylenebilir elbet ama ana fikri anlatabilmişimdir sanırım.