-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Kilo yüzünden yaşanan sıkıntılardan sonra ciddi ciddi zayıflama girişimlerine başladım. Özellikle He...life isimli ürünü kullanıyorum 1 haftada 3,5 kilo verdim ancak daha etkin adımlar gerekiyor.
Spor salonuna bugün kayıt yapacağım nasıl bir süreç izlemeliyim hangi aletler özellikle bel kısmını yakmaya yarıyor ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Spordan cok beslenme önemli, iyi bir beslenme programi gerekli. Spor icinde kardiyo agirlikli, bisiklet, kosu bandi, elipcital vb. biraz daha sonralarida hafif agirlik calisabilirsiniz. Ama unutmayin anahtar, beslenme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Sporun yani sıra protein ağırlıklı beslen sağlıklı kilo ver en azından. Yağsız, unsuz ve şekersiz hayata alıştır kendini ben spor ve güzel bi yemek programıyla 3.5 ayda 30 kilo verdim.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bol bol su iç.Özellikle sabah aç karnına.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Protein ağırlıklı Beslenme (ağırlığınıza göre günlük protein ihtiyacı) ve kilo orarınınıza göre 20kg ağırlığa 1 lt ılık su tüketmeniz zayıflamanıza büyüj katkı sağlar. Spor Aktivitelerinden 30 dk öncesinde L-Carnitin almanızda fayda var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bisiklet özellikle bel ve karın bölgesindeki yağları eritmede yardımcı olacaktır... bu arada spor salonuna kayıt yaptırdınız mı? hocam, benim de spor salonuna gitmek gibi bir düşüncem var ancak düzgün bir salon bulamadım daha doğrusu bakmaya fırsat olmadı....
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sporda etkili zayıflamanın tek yolu herkesin sözünü dinlememekten geçer efendim. Forumlarda bu konuda bilgi alışverişine girişmeniz tehlikelidir zira sağlığınızın söz konusu olduğunu umursayan umursamayan herkes fikrini yazarak işi allak bullak edecektir. İşin sırrı profesyonel yardım almaktan geçiyor.
Ha yine de bu konuda yazarlık ve editörlük yürütmüş olan benim naçizane fikrim sorulacak olsaydı HIIT antrenman ve keto diyeti önerirdim. Herbalife ile devam etmek isterseniz de intermittent fasting (aralıklı oruç) programını izlemeniz sağlıklı kilo vermenize yardımcı olabilirdi.
Sağlıkla kalın
1 kişi bu mesajı beğendi.
.