wmaraci reklam

PHP Warning: session_start()

13 Mesajlar 1.947 Okunma
Toplam 13 mesaj ve 1.947 görüntüleme
acebozum
wmaraci reklam

Cresties Cresties WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Back-End ve Siber Güvenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 11 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

NotBil adlı üyeden alıntı

Base hrefi hangi dosyada kullandınız, bir de localde projeniz yüksek ihtimal bir klasörün içindeymiştir. İnclude ettiğiniz dosyanın dizini ve include edilen dosyanın dizinini kontrol edin. %90 baseden kaynaklı bir uyumsuzluk yaşıyorsunuz.

header.php de body tagının hemen altında yer alıyor base url.

İşin komik tarafı cPanel olan bir hostta şu şekilde çağırınca çalışıyor: tr/vendor/autoload.php (cPanel li hostta ../vendor/autoload.php de çalışmadı) fakat VPS de aynı şekilde çağırınca yine gelmiyor. (htaccess ile alakalı olabilir mi diye baktım aktif değildi aktifleştirdim ama aynı)

paytr kampanya
reklam

NotBil NotBil WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Burdur
  • Ad Soyad H** Y**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 1 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
Öncelikle tavsiyem base hrefi head etiketinin arasına alın olası css kaymaları yaşanmaması için. Diğer sorun için uzaktan bağlantı verirseniz bir inceleyeyim dosya yapısını tam olarak kestiremedim :)

Cresties Cresties WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Back-End ve Siber Güvenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 101
  • Beğeniler 11 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

NotBil adlı üyeden alıntı

Öncelikle tavsiyem base hrefi head etiketinin arasına alın olası css kaymaları yaşanmaması için. Diğer sorun için uzaktan bağlantı verirseniz bir inceleyeyim dosya yapısını tam olarak kestiremedim :)

Hocam geç döndüm kusura bakmayın, şöyle bir araştırma yaptım da sanırım composer root kullanıcısında çalıştırılmıyor. Bununla alakalı bilginiz var mı? VPS root olduğu için sanırım o yüzden izin vermiyor dosya çalıştırılmasına.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al