3rdi91 adlı üyeden alıntı
Belki çoğu yerde duydunuz ama yine ben de söylemek istiyorum. Hangi işlerden anlıyorsanız o işte devam etmenizi öneririm. Bulunduğunuz şehirde iş yapacaksanız talebin ne yönde olduğunu iyi gözlemleyin. Anne / Bebek sektörü güzel bir sektör onun bir alt kategorisini bulunduğunuz yerin talebine göre seçebilirsiniz. Online ticaret yaparak hem müşteri sayınızı hem de rakip sayınızı yükseltirsiniz, fark yaratarak rekabeti de kazanmak sizin elinizde. Ekonomiye de ilgim var son 1-2 yıldır piyasalar çok sıkıntılı kar marjları çok düşük. Sebebi maliyetlerin yüksek olması. Şu dönemde reel sektörde iş kurulmaması tarafındayım. Normal zamanlarda 1 yıl kar etmeden beklemeniz gerekirken bu dönemlerde 2 yıl ve üzeri sürebilir. Bu sürede işletmenizi döndürecek sağlam sermayesi olması lazım. Sermayenin dışında kredi çekerim diyorsanız faiz oranlarının yüksek olduğunu hatırlatmak isterim. Önerim,online niche dediğimiz belirli bir ürün grubuna yönelmeniz olacaktır.
çok teşekkür ederim.
şuan bu sektörü düşünüyoruz.
selcuksofta adlı üyeden alıntı
Kardeşim mesleğin bu ahkam kesemem, ama eşim ve ben ikimiz beraber el ele verebileceksek, bence yapabileceğin en güzel işlerden biri sigorta poliçesi satmaktır.
Ben olsam üzerine giderdim, gerçi en kötü farklı bir iş açıp poliçeyi prim ile de satabilirsiniz, ama tutturana sigortacılıkta ciddi paralar var.
Hele ben yeni bir işe girdim Yusufpaşa'da burada yabancı sigortasımı ne yapıyorlar, var ya nasıl para kazanıyorlar çok kıskandım, allah daha çok versin hepsine.
zaten sigortacıyım... meslekte çok para var müşteride var ama 18 senedir canıma tak etti. artık haz vermiyor müşteri kalitesi düştüğünden istemiyorum...
alemburda adlı üyeden alıntı
şu sıralar sakın girme tecrübeyle sabittir 8 bin TL yi çöpe attık ki en az günde 4 BTC döndüren kişi bu zararı yapıyor.
Valla tanıdığım biri var kozmetik işinde eski bankası
eşi ve kendisi bu işe girdi ilk önce hem iş hem e-ticaret yapıyorlardı sonra baktı para geliyor çıktı işten sağlam birde kredi çekti.
N11 ve gittigidiyor'dan satışlar bana yetiyor diyordu daha sonra gittigidiyor çağırmış görüşmeye diğer
n11'deki mağazayı kapat ben sana 0 komisyon vaat ediyorum demiş oda kapatmıştı. Ben bunuda çok mantıklı bulmuyorum bir yandan adam komisyon ödemiyor diğer yanda sen komisyon ödüyor hadi gel rekabet et.
alan adıyla birlikte küçük bir mağaza düşünüyoruz..
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Arkadaşım, kendin de söylüyorsun etik değil diye. Tosuncuk gibi bunlar bşr gece de hosting kapatsalar bittiğin andır. Ne bir hak talebinde bulunabilirsiniz nede paranızı geri alabilirsiniz. Geçmiş olsun. Türkiyede BTC ve diğer Coin leri destekleyen resmi bir kuruluş banka, sigortacılık var mı? yok! Yani risk tavan. Elin adamının insafına kalmışsın demektir.
@Vuslatim zaten zar zor bir birikim elde etmiş, bırakın bu işlerle kafasını karıştırmayın güzel kardeşim. Ha siz çok kazanmış olabilirsiniz, risk almışsınız. Ama @vuslatim in risk alma şansı neredeyse sıfır. Onun gibi temşz düşünceli insanlara denk gelir bu gibi olaylar. Nerde Tosuncuk Uruguay da. Sizin yatırım yapıp para kazandığınız site nerde Tayland da Çin de Singapur da. Bir gaza geldin yatırdın 60k diyelim, olmaz olmaz ya bir terslik oldu diyelim. Gidip alabilecekmisin 60k yı oralardan. Arkanda ne güvence kuruluşu var ne bir banka be devlet. Sonra oturduğun yerde as kendini kurtuluş diye ne yuva kalsın ne aile ne yaşam...
Bırakın bu tip fikir vermeleri, adam yuva kurmuş idame ettirmeye çalışıyor. Eşimle birlikte 3 kuruş daha nasıl kazanırım derdinde, siz Bitcoin derdinde....
kardeşim çok teşekkür ederim. hayat tecrübesi ediniyoruz...