Gönderdim kardeşim raporu :) Dün 45 sitenin raporunu bitirdim. Bir 30 tane daha kaldı arkadaşlar onları da bugün göndericem.
Rock adlı üyeden alıntı
neyse ne kadar optimize etsem sorun olcak ben sınırsız bi host almaya karar verdim kaliteli bir host firması söyler misiniz sınırsız hostu olsun Türkiye lokasyonlu olsun
Açıkçası hosting ile ilgili pek araştırmam yok. Natro veriyorsa tercih edebilirsiniz.
Tunahan adlı üyeden alıntı
Sitemde 57 tane yazı var. Hepsi özgün yazı. Siteme günlük ortalama 70 kişi giriyor. Artırmak için neler yapabilirim?
Sosyal medya paylaşımları, elle imleme ekleyebilirsiniz, forumlarda ve bloglarda sitenizi tanıtan yazılar paylaşabilirsiniz.
Doğal olarak artacaktır.
30 Adet rapor kaldı. Bittikten sonra inşallah tekrar başlayacağım.
http://www.aydinozturk.org adresimde kullanıyorum bir problem görmedim açıkçası.
CoKoLuYoZ adlı üyeden alıntı
Hocam görmediniz heralde, diğer mesajların arasına kaynamış benim mesaj.
Bir sorum daha var. Benim blogum 9 Haziran tarihinden bu yana aktif. Şu ana kadar şablonumda meta ayarları dışında herhangi bir seo çalışması yapmadım, yaptırmadım. 1 aylık site için neler önerirsiniz? Alexa 626 bin ve günlük tekil 300 civarında. Benim amacım günlük 500'ün üstüne çıkmak. Bunun için ne gibi bir yol çizmeliyim? Şu an günlük 1 özgün yazı yazıyorum, gerekirse 2 bile yapabilirim yani.
Birde silinmiş sayfalar 404 sayfasına gidiyor, sıkıntı olur mu?
Sosyal medyayı kullanabilirsiniz. Oyyla gibi güncel adreslerin yer aldığı sitelerde, güncel bloglarda sitenizi tanıtabilirsiniz. İlgi artacaktır.
Video siteleri için özel seo olayları var fakat o birazcık
Semantik Web mantığına giriyor. İçerikleri tamamen buna göre olması gerekli.
storybaron adlı üyeden alıntı
Seo çalışması olarak sitelere yorum bırakmaya başladım 2 gündür.
Sitem 1 haftalık Alexa 2,5 milyon.
Günlük 10 yorum atıyorum.
Bir zararı olurmu yada daha fazla günlük kaç yorum atabilirim.
Yanlış yolda ilerliyorsunuz.
Yeni açılan siteler için ne yapılmalı adlı makaleyi okuyun ve acil olarak backlink eklemeyi bırakın :)