Dolandırılan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.Backlinkcigeldi hocam dolandırdığı toplam tutarmı 200 bin tl yoksa sadece 1 kişidenmi tam anlayamadım.
Hocam net kişi sayisini bilmiyorum lakin en az 20 30 kisi var
Biliyorum hocam, demek istediğim kimseye belli olmuyor. Burada çıkıp 2 gün sonra sizinde **************lık yapmayacağınızın garantisi yok, benimde yok, 80 itrader puanına sahip kişininde.. referans olma açısından dikkatli ve seçici olmak gerekir. Durum ilk bakışta abest kaçtığı için bu bağlantıyı paylaştım, bu kadar ciddiye almanıza gerek yoktu hocam :) tarihler belli ediyor.. Yani İlk bakışta; ulan adam böyle böyle demiş, kendisi güvenilir ve refim diye puan atmış tepkisi oluşturacak. sonrasında ise tarihlere baktığında ulan ozaman böyle bir olay yaşanmamış ki deyip geçecek. Sırf bu tepki için attığım bomboş bir post.
Diğer arkadaşa gelince sadece yazık diyorum.. paranın kölesi olmuş.. aynı şekilde bunlara inan arkadaşlarada..
Git kendi kendine araştır, uğraş, çabala. Adam sana neden hazır para gelen siteyi satsın? Kolay yönden, çabalamadan, emek vermeden kazanma isteklerinden dolayı böyle..
Ben alırım bu siteyi, zaten ilk ayında sattığım parayıda çıkartırım, sonra aksın paralar..
************** arkadaşı çok fazla incelemedim, çok fazla fikir sahibi değilim. Aynı siteleri bir çok farklı kişilere satmış 😂
Şimdi düşününce 4 5 gün boyunca uyumadım bundan kısa bir süre önce.. müşterilerin sitesini yetistireyim diye.. adamlar bana parayı vs. yollamış, ya o işi bitiricem, halledicem yada iade edicem.
Açıkçası üzülüyorum böyle durumlara.. çünkü boyleleri freelancer çalışan bir çok kişiye karşı güven problemi oluşturuyor.
Velhasıl kelam, güzel tezgah kurmuş. Bu halk ne zaman çabalamadan, fikir üretmeden, uğraşmadan, emek vermeden kazanamayacaklarını öğrenirse anca o zaman dolandırılmazlar..
Diğer arkadaşa gelince sadece yazık diyorum.. paranın kölesi olmuş.. aynı şekilde bunlara inan arkadaşlarada..
Git kendi kendine araştır, uğraş, çabala. Adam sana neden hazır para gelen siteyi satsın? Kolay yönden, çabalamadan, emek vermeden kazanma isteklerinden dolayı böyle..
Ben alırım bu siteyi, zaten ilk ayında sattığım parayıda çıkartırım, sonra aksın paralar..
************** arkadaşı çok fazla incelemedim, çok fazla fikir sahibi değilim. Aynı siteleri bir çok farklı kişilere satmış 😂
Şimdi düşününce 4 5 gün boyunca uyumadım bundan kısa bir süre önce.. müşterilerin sitesini yetistireyim diye.. adamlar bana parayı vs. yollamış, ya o işi bitiricem, halledicem yada iade edicem.
Açıkçası üzülüyorum böyle durumlara.. çünkü boyleleri freelancer çalışan bir çok kişiye karşı güven problemi oluşturuyor.
Velhasıl kelam, güzel tezgah kurmuş. Bu halk ne zaman çabalamadan, fikir üretmeden, uğraşmadan, emek vermeden kazanamayacaklarını öğrenirse anca o zaman dolandırılmazlar..
Ben kimsenin hakkını yemem hocam. Benim oturdugum yer ismin soyismin vs . Belli. Her şeyi geçtim forumda aylardir samimi oldugum insanlar var. Karakterime vs.. uygun değil. Simdiye kadar musterilerle pek problem yasamadim fakat yasarsam da en fazla iade geçerim olur biter. Hic para görmemis bir insan değilim. Sitelerim bana gerekli maddi desteği sağlıyor zaten. Buradan yaptiğım ticaretler diğer yatırımlarım için birikim olusturuyor sadece.
Ben bizim insanimizin kolay para kazanma cabasini anlamiyorum. Her gece 2 3 te yatiyorum sabah 9 10da calismaya basliyorum.
İlerde niche siteler için ticari konu açacak olursam da asla site satmak uzerine olmayacak cunku bu isin sürdürülebilirliği yok. Balık tutmayi ogrenmediginiz sürece hazira dag dayanmayacaktir. Video serisi yapar ücretli ders olarak sunarim en temiz yolu bu.
Tic puanina gelecek olursak. Aslinda abartildigi gibi bir durum yok. Bir işten sonra kisi sizden rica ederse o işlik durumu kapsayan bir yorum atabiliyorsunuz. Misal sizinle is yaptik siz benden tic istediginiz ayni yorumu size de yaparim. Cunku az cok forumda goruyorum işimde de ucret hemen yattiysa sorun yoksa neden yapmayayim? Hiçbir tic puanı geniş zamanı kapsamaz kapsayamaz. O anlık yapılan iş için verilen bir geçer nottur.