lostyazilim
tr.link

Yönetimin güzel öngörüsü

26 Mesajlar 3.685 Okunma
lstbozum
tr.link

PoineTR PoineTR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar Prog.
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 390
  • Beğeniler 112 / 111
  • Ticaret 3, (%100)
Şuan *** Forumda konuda dolandırıldığını söyleyen ve yorum yapan kişilerin belirttiği tutarı topladım. -İşssiz gibi- 374.634 TL'ye yakın bir (Bilinen) vurgun yapmış. Bizim insanımız neden böyle acaba hazır ve kolay kazanılan paraya umut bağlıyor anlamış değilim. Umarım sonuca ulaşılır ve ************** ceza alır.

wmaraci
reklam

ilkayy ilkayy ucrmyslnmsmdstgmdeanldm Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 1439
  • Beğeniler 372 / 373
  • Ticaret 20, (%100)
PoineTR çünkü insanlarımız çalışmak istemiyor. Adam 4 yıl okul okuyor borç yapıyor gidipte 2000₺ ye çalışmak istemiyor açıkçası ama durum bu ülkenin refah seviyesi yüksek değil birde tabi insanımızın vurdum duymazlığı. Bir anda zengi olma çabaları ama öyle olmuyor işte. Emeklemeden koşmayı ne yazıkki herhangi bir babayiğit şuana kadar başarabilmiş değil. Bu insanlarada yazık dünyanın parasını kaptırmışlar umarım çözümlenir ama zannetmiyorum. Böyle büyük vurgun planlayan kılıfını mutlaka hazırlamıştır diye düşünüyorum hani plansız programsız yapmamıştır. İnsanlarımız ya çok saf yada beyaz gülün bile gölgesinin siyah olduğunun farkında değiller.

hkccrn hkccrn Nope Kullanıcı
  • Üyelik 11.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Hakkari
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 1526
  • Beğeniler 1318 / 738
  • Ticaret 35, (%100)
Benim de bir domaini hiç etmişti. Para kaybim olmadı ama gozumuzun önünde ki olayı da göremedim. Bir kaç gün muhabbetim oldu bir projeye başladık. Sonra cenazeden dolayı bıraktım herşeyi. Kendisi ertesi gün forumda konu açmıştı "hkccrn hocamın alacağı vereceği varsa halledicem" diye. Şükür kimseye borcumuz alacağımız yok diye geldim yazdım konuya. Kendisini de uyardım. Niye böyle birşey yaptın bana sormadan diye. Geveledi durdu. Ondan sonra da bir daha görüşmedik. 5 ay sonra foruma geri döndüm baktım banlanmis. Diğer proje ortağına sordum, abi çok tekin biri degildi proje de iptal oldu dedi. Muhtemelen ilerletsek bizi de dolandiracakti. Biz ucuz atlattık. Umarım kaybeden arkadaşlar da parasını biran önce alır. Geçmiş olsun bütün foruma.

alicangrafik alicangrafik Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 262
  • Beğeniler 122 / 100
  • Ticaret 3, (%100)
30, 40k kaptırsam yıllarca kendime gelemem. Nasıl güvenip de bu kadar parayı eft/havale yapıyorlar acaba, yok o kadar para vericem neden bir bireye vereyim, sağlam projem var gider üç kuruş daha fazla verir tanınmış, bilinmiş şirketlere yaptırırım

wmaraci
wmaraci

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
Diğer forumda ilgili şahsın banı açıldı.

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Diğer forumda ilgili şahsın banı açıldı.

Bir hatadan kaynakliymis tekrar banlandi haysiyetsiz herif. Dalga gecer gibi milletin mesajlarini begenip gitti
ASametYildirim

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al