-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Şuan *** Forumda konuda dolandırıldığını söyleyen ve yorum yapan kişilerin belirttiği tutarı topladım. -İşssiz gibi- 374.634 TL'ye yakın bir (Bilinen) vurgun yapmış. Bizim insanımız neden böyle acaba hazır ve kolay kazanılan paraya umut bağlıyor anlamış değilim. Umarım sonuca ulaşılır ve ************** ceza alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Benim de bir domaini hiç etmişti. Para kaybim olmadı ama gozumuzun önünde ki olayı da göremedim. Bir kaç gün muhabbetim oldu bir projeye başladık. Sonra cenazeden dolayı bıraktım herşeyi. Kendisi ertesi gün forumda konu açmıştı "hkccrn hocamın alacağı vereceği varsa halledicem" diye. Şükür kimseye borcumuz alacağımız yok diye geldim yazdım konuya. Kendisini de uyardım. Niye böyle birşey yaptın bana sormadan diye. Geveledi durdu. Ondan sonra da bir daha görüşmedik. 5 ay sonra foruma geri döndüm baktım banlanmis. Diğer proje ortağına sordum, abi çok tekin biri degildi proje de iptal oldu dedi. Muhtemelen ilerletsek bizi de dolandiracakti. Biz ucuz atlattık. Umarım kaybeden arkadaşlar da parasını biran önce alır. Geçmiş olsun bütün foruma.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
30, 40k kaptırsam yıllarca kendime gelemem. Nasıl güvenip de bu kadar parayı eft/havale yapıyorlar acaba, yok o kadar para vericem neden bir bireye vereyim, sağlam projem var gider üç kuruş daha fazla verir tanınmış, bilinmiş şirketlere yaptırırım
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Diğer forumda ilgili şahsın banı açıldı.