mustix adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun. Maddi olarak hastane ve diğer rehabilitasyon masrafları için dava açabilirsin sanırım.

Konu dışı olarak, kask takmanın ne kadar hayati olduğunu canlı olarak görüyoruz.

Kamera yönünden gelen aracın duyarsızlığı da ekstra dikkat çekici. :D

Aslında konu dışı değil ekipman gerçekten önemli ben kafamı net bir şekilde 2 defa sert vurduğumu çok net hissettim ve kask olmasaydı daha kötü olabilirdi :) Yorumunuz içinde teşekkür ederim :angel:

Xdaapps adlı üyeden alıntı

Beterin beteri var hocam çok geçmiş olsun. Şu taksiciler en iyi biziz kafasindan çıkmaz çıkamaz. Nerede vukuaatli adam var ( bazılarını tenzih ediyorum) taksici oluyor.

Peşine düşün acımayın sakın..

Hocam maalesef öyleler birde çok yüzsüzler.Taksici çocuk ve tanıyanları gariban ayaklarına yattılar çocuk çok saf vs dediler üzüldük ettik ondan şikayetçi olmadan durak sahibinden şikayetçi olmayı düşündük taki tutanağı görene kadar.Tutanakta taksici arkadaşımız u dönüşü yaptığından bahsetmemiş bile.Gelmişler birde acıtasyon yapıyorlar video çıktığında ondan dolayı tutuştular.Ben şu haldeyken kimse acınacak durumda değil karşı tarafta kimse kusura bakmasın.Bu işi yapıyorsanda çok yokluktada olsan bu işin risklerini biliyorsun 1 değil 10 dikkat edeceksin.