lostyazilim
tr.link

Trafik Kazası Yaptım Platin Takıldı

36 Mesajlar 7.545 Okunma
lstbozum
tr.link

MRCBOX MRCBOX <?echo "Hello wmaraci";?> Kullanıcı
  • Üyelik 24.05.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webtasarim
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 365 / 296
  • Ticaret 18, (%100)
Geçmiş olsun konuyla alakasız olacak ama platini çıkarttırmayı unutmayin bi abim de kazadan sonra taktırmıştı çıkartırmayı aksattı üşendi şu an kemiğe kaynamış durumda ameliyat diyorlar küçükbir darbede bile ağrı yapıyor kaval kemiginde platin.
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Miraccsanci Miraccsanci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 86 / 89
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam çok geçmiş olsun öncelikle kuzenimin geçen yıl bayram arefesi boks torbasına vururken bilek gitmişti fazla umursamadı benim güzel kuzenim 1 kere yamuk kaynamış ameliyat olacakmış. (Moral bozulsun istemiyorum yanlış anlamayın ) demek istediğim doktorunuzun verdiği önerilere uyun ve dikkatli bir şekilde iyileşmeye bakın sağlık herşeyden önce geliyor.
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

MitiSen05 MitiSen05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

MRCBOX adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun konuyla alakasız olacak ama platini çıkarttırmayı unutmayin bi abim de kazadan sonra taktırmıştı çıkartırmayı aksattı üşendi şu an kemiğe kaynamış durumda ameliyat diyorlar küçükbir darbede bile ağrı yapıyor kaval kemiginde platin.

Yok hocam yok 30 unda kontrolüm var büyük ihtimalle sol ayakla eldeki alçılar çıkarılacak ve platinli ayağım kontrol edilip neler yapmam gerektiği söylenecek.Bu gibi durumlar hafife alınmaz doktor kontrolünde ne yapılması gerekiyorsa yaptıracağım unutacağımı düşünmüyorum hocam :angel:

Miraccsanci adlı üyeden alıntı

Hocam çok geçmiş olsun öncelikle kuzenimin geçen yıl bayram arefesi boks torbasına vururken bilek gitmişti fazla umursamadı benim güzel kuzenim 1 kere yamuk kaynamış ameliyat olacakmış. (Moral bozulsun istemiyorum yanlış anlamayın ) demek istediğim doktorunuzun verdiği önerilere uyun ve dikkatli bir şekilde iyileşmeye bakın sağlık herşeyden önce geliyor.

Geçmiş olsun hocam kuzeninizede.Doktor söylediğinden beridir yaklaşık 27 sinden beri iki ayağımında üzerine basmıyorum zaten ve hep yukarda duruyor ayaklarım.Uyarınız için teşekkür ederim :angel:
MRCBOX

kişi bu mesajı beğendi.

mustix mustix WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** R**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 17 / 323
  • Ticaret 103, (%99)
Geçmiş olsun. Maddi olarak hastane ve diğer rehabilitasyon masrafları için dava açabilirsin sanırım.

Konu dışı olarak, kask takmanın ne kadar hayati olduğunu canlı olarak görüyoruz.

Kamera yönünden gelen aracın duyarsızlığı da ekstra dikkat çekici. :D
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

68136 68136 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 24.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1016
  • Beğeniler 380 / 381
  • Ticaret 5, (%100)

MitiSen05 adlı üyeden alıntı

Hocam çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanız için.Keşke olan sadece motora olsaydıda böyle uğraşmasaydım.1 senedir üniversitede dişimi sıkıyorum çalışıyorumki yazın gezeyim tozayım bir işe girip çalışayım diye.21 yaşımda yaz tatiline girmeye yakın bir sürede böyle bir olay geliyor başıma ve bu beni cidden çok etkiledi dışarıyı yattığım yerden baktığım camdan görebiliyorum.Afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum gencecik yaşımda 1 ay boyunca anneme babama yük oluyorum benimde zoruma gidiyor gerçekten kolay değil.Allah kimsenin başına vermesin inşallah.İnsanımızın trafikte bilinçlenmesi lazım maalesef türkiyede insan hayatı çok ucuz.Bunada şükür diyoruz daha kötüsüde olabilirdi :angel:

Beterin beteri var hocam çok geçmiş olsun. Şu taksiciler en iyi biziz kafasindan çıkmaz çıkamaz. Nerede vukuaatli adam var ( bazılarını tenzih ediyorum) taksici oluyor.

Peşine düşün acımayın sakın..
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

MitiSen05 MitiSen05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

mustix adlı üyeden alıntı

Geçmiş olsun. Maddi olarak hastane ve diğer rehabilitasyon masrafları için dava açabilirsin sanırım.

Konu dışı olarak, kask takmanın ne kadar hayati olduğunu canlı olarak görüyoruz.

Kamera yönünden gelen aracın duyarsızlığı da ekstra dikkat çekici. :D

Aslında konu dışı değil ekipman gerçekten önemli ben kafamı net bir şekilde 2 defa sert vurduğumu çok net hissettim ve kask olmasaydı daha kötü olabilirdi :) Yorumunuz içinde teşekkür ederim :angel:

Xdaapps adlı üyeden alıntı

Beterin beteri var hocam çok geçmiş olsun. Şu taksiciler en iyi biziz kafasindan çıkmaz çıkamaz. Nerede vukuaatli adam var ( bazılarını tenzih ediyorum) taksici oluyor.

Peşine düşün acımayın sakın..

Hocam maalesef öyleler birde çok yüzsüzler.Taksici çocuk ve tanıyanları gariban ayaklarına yattılar çocuk çok saf vs dediler üzüldük ettik ondan şikayetçi olmadan durak sahibinden şikayetçi olmayı düşündük taki tutanağı görene kadar.Tutanakta taksici arkadaşımız u dönüşü yaptığından bahsetmemiş bile.Gelmişler birde acıtasyon yapıyorlar video çıktığında ondan dolayı tutuştular.Ben şu haldeyken kimse acınacak durumda değil karşı tarafta kimse kusura bakmasın.Bu işi yapıyorsanda çok yokluktada olsan bu işin risklerini biliyorsun 1 değil 10 dikkat edeceksin.
68136

kişi bu mesajı beğendi.

EmreKafadar EmreKafadar https://smmice.com Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 469
  • Beğeniler 74 / 159
  • Ticaret 14, (%100)
Geçmiş olsun hocam
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

LiDYASIZ LiDYASIZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek learner
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 338
  • Beğeniler 134 / 186
  • Ticaret 4, (%100)

cthax adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle dediğiniz durumların hepsinin farkında iseniz bunları dilekçenize kendiniz de ekleyip yaptırımları uygulatabilirsiniz. Bu Kısmı geçiyorum zira artık tuttunuz avukatı :).

Video var ise (bende de vardı) ve karşı taraf %100 suçlu idi önce bence Ceza mahkemesine gidin. (arabulucu da araya girecek ilk başta) ama Nihai karar sizin Hakkınızı alacaksınız er ya da geç

Bu avukat düşmanlığınız neden?
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

cthax cthax @emileyt.vanlife Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 3486
  • Beğeniler 1222 / 1221
  • Ticaret 130, (%100)
Düşmanlığım değil aksine Hukuk'u severim ama yıllarca Ağır Ceza'dan tutun Asliye'ye, İcra'dan iş Mahkemesine ve Ticaret mahkemelerine girir çıkarım. Henüz işini Müvekilinden bağımsız 4/4 Lük yapan Avukat görmedim (varsa da dediğim gibi ben henüz görmedim)

Maalesef Avukatlarımız Avukatlığı biraz hafife alıyor gibi geliyor.

@MitiSen05 hocam videonuzu izledim aynı şekilde kaza yaptım maalesef bakmıyorlar bile

https://youtu.be/ZJbRgby2KN0
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

Msasn Msasn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 202
  • Beğeniler 50 / 61
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam çok geçmiş olsun. Resmen ölümden dönmüşünüz. Bu işin ederi nedir bilmiyorum ancak bir arkadaşımın aracı ile bir başkası kaza yaptığı için şoför 6 ay hapis yatmıştı. Arkadaşıma ise 10 yıl öncenin parası ile 240 bin tl manevi tazminat açılmıştı(maddi manevi beraberde 240 olabilir tam hatırlamıyorum) Üstelik çarptıği kişi 3 5 ufak sıyrıkla atlatmıştı. Tabi aracın servis aracı olması ve bir akrabanın ise o zamanların ünlü bir avukatı olması işini iyicene zorlaştırmıştı arkadaşımın. Dava 6 yil falan sürdü maddi yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl sonra bir sebepten dilayı düştü. Manevi ise yine yanlış hatırlamıyorsam 7 yıl falan sürdü sonra baktırlar bu dava bitmeyecek bir araci, aracılığı ile anlaştılar arkadaşım karşı tarafın avukat masarfını üstlendi.
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al