MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Geçmiş olsun konuyla alakasız olacak ama platini çıkarttırmayı unutmayin bi abim de kazadan sonra taktırmıştı çıkartırmayı aksattı üşendi şu an kemiğe kaynamış durumda ameliyat diyorlar küçükbir darbede bile ağrı yapıyor kaval kemiginde platin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Hocam çok geçmiş olsun öncelikle kuzenimin geçen yıl bayram arefesi boks torbasına vururken bilek gitmişti fazla umursamadı benim güzel kuzenim 1 kere yamuk kaynamış ameliyat olacakmış. (Moral bozulsun istemiyorum yanlış anlamayın ) demek istediğim doktorunuzun verdiği önerilere uyun ve dikkatli bir şekilde iyileşmeye bakın sağlık herşeyden önce geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
Geçmiş olsun. Maddi olarak hastane ve diğer rehabilitasyon masrafları için dava açabilirsin sanırım.
Konu dışı olarak, kask takmanın ne kadar hayati olduğunu canlı olarak görüyoruz.
Kamera yönünden gelen aracın duyarsızlığı da ekstra dikkat çekici. :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam çok geçmiş olsun. Resmen ölümden dönmüşünüz. Bu işin ederi nedir bilmiyorum ancak bir arkadaşımın aracı ile bir başkası kaza yaptığı için şoför 6 ay hapis yatmıştı. Arkadaşıma ise 10 yıl öncenin parası ile 240 bin tl manevi tazminat açılmıştı(maddi manevi beraberde 240 olabilir tam hatırlamıyorum) Üstelik çarptıği kişi 3 5 ufak sıyrıkla atlatmıştı. Tabi aracın servis aracı olması ve bir akrabanın ise o zamanların ünlü bir avukatı olması işini iyicene zorlaştırmıştı arkadaşımın. Dava 6 yil falan sürdü maddi yanlış hatırlamıyorsam 2 yıl sonra bir sebepten dilayı düştü. Manevi ise yine yanlış hatırlamıyorsam 7 yıl falan sürdü sonra baktırlar bu dava bitmeyecek bir araci, aracılığı ile anlaştılar arkadaşım karşı tarafın avukat masarfını üstlendi.