-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
web programlama
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
mediumu zaten türkler kullanıyor, 2 kelimeyi türkçe yapıp reklam döşemek dışında farkınız olacak mı?
2 kişi bu mesajı beğendi.
MultiAnaliz.com
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
FuryQaos adlı üyeden alıntı
Kuaza önemli olan fikirlerdir , sözgelimi hosting dedim :) bu projenin potansiyelini gördükçe bu projeye sponsor olacak bir hosting firması elbet bulunur . Sırf çok para harcanacak diye bir kaide yok. Hem yorumumun köşesinde yazan bilgilerime bakıp yaşımı öğrenebilirsiniz :) bu arada kusura bakmayın da yadırgadım sizi ' kimse girmesin zaten , hiç başlama ' bu tarz şeyler insanların morallerini bozar , lütfen daha düzgün yorum yazın.
Belliki gencsin, yillarin verdigi tecrubeyle sana altin degerinde bir yorum yaptim. Bence bu yorumu olumlu alip ona gore kendini gelistirmen senin yararina olur, aksi taktirde baslarsin ama emeklerin bosa gider. Yaptiginla kalirsin ve gunluk 500 tekil hiti gecemeyecek orda takilip kalacaksin.
Neden ? cunku yatirimla ilgili bir fikrin yok. Bir ekibin yok. Teksin. Yatirim yapacak durumun yok. Kucukden baslarim buyurum diyorsun, o zaman 5-10 yili goze aliyorsun. Ki 10 yillik bir projenin getirisi seni kurtarmaz.
Benim konusma tarzim seni yaniltmasin, her kelimede tecrube vardir ;) Yapma demiyorum, soylediklerimi toparla ondan sonra yap. Turkiyede bunu dusunen ve yapanlari incele, hepsi bir sirket ve 5-10 calisanla basladilar, tek degil ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://sorucevap.com #sorucevap
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hali hazırda var olan şeyleri tekrar yapmaktan vazgeçtiğimiz zaman katma değeri yüksek güzel ürünler ülkemizden çıkacak.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kuaza
paylaşımcı ol ;)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Coder
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
FuryQaos adlı üyeden alıntı
yazdıklarınıza saygı duyuyorum , ''Neden ? cunku yatirimla ilgili bir fikrin yok. Bir ekibin yok. Teksin. '' buna da katılmıyorum. yine de bilgi alışverişi bakımından epey verimli olduğunu söyleyebilirim , iyi forumlar.
Amacim kirmak degil, odaklanmaniz gereken verdigim tavsiyelerdir, konusma seklim sizi yaniltmasin ;) Umarim bu konuda iyi bir calisma yapabilirsin, amacim onune tas koymak degil, neye ihtiyacin oldugunu anlatabilmek.
https://sorucevap.com #sorucevap
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Medium'a yazan Türkler sizin sitenize gelmez. Medium'da yazmayan Türkler ise kendi bloglarını açma derdinde -ki forumdaki "yeni siteler" kısmına bakarsanız görürsünüz-, size para kazandırma düşüncesinde olmazlar. Malum ülkemizdeki internet kullanıcılarının büyük bir kısmı paylaşım değil, kazanım derdinde.
Her ne proje yapacaksanız global bir proje yapın, Türkçe seçeneği ekleyin. Hedefiniz sadece Türkler oluyorsa onlara kazandıracak bir projeye girişin. Onlardan bir şey bekleyen bir projeye değil.
Örnek vererek konuşacak olursam, mesela bir yazı yazacaksam Medium'da, Türkçe olarak yazarım. Sizin açacağınız siteyi tercih etmem için bana farklı bir şey vaat etmelisiniz. Öyle bir şey olmalı ki Medium'u değil sizi tercih etmeliyim.
Size "siteniz Türkiyede tutmaz" demiyorum, "Eğer üyelerinize bir şey vaat etmiyorsanız Türkiyede tutmaz" diyorum. Malum üretenden öte tüketen bir toplumuz.
Sözlerim yanlış anlaşılmadan not düşeyim, milletimizi kötülemiyorum ama tüketen bir toplum olduğumuz gerçeğini de söylemeden duramadım.