-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Adwords Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar dostlar. Ben bilgisayar mühendisliği okuyorum . Son bir senedir kendimi Seo konusunda geliştiriyorum. Onlarca udemy eğitim seti ve kitap edindim. Yerli yabancı yüzlerce makale okudum. Bu ise bir yerden başlamak istiyorum. Sermayem yok o yüzden şirket vs kuracak durumda değilim. Müşteri nasıl bulabilirim ? Insanlar genelde bu işe yeni girenlere pek güvenip iş vermiyor. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Adwords Reklam Kurulumu, Optimizasyon, Aylık Danışmanlık, Hesap Kurtarma İşlemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
çay ocağı işletmecisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam o güven meselesi zamanla oturuyor, her şey azmine sadakatine işine bağlılığına ve kararlılığına bakıyor. Başarılar.
Bilen söylemez, söyleyen bilmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Kendinize web siteleri kurup bu sitelere seo calismasi yapip denemelerle baslayabilirsiniz. Hem ogrendiklerinizin dogrulugunu test etmis olursunuz, hemde basari sagladiklarinizdan adsense geliri elde edip amaciniza ulasmis olursunuz.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Utku arkadaşın dediği gibi önce referans ister herkes. Kendinize bir web sitesi kurun ve ön sıralarda çıkartmaya çalışın. Onu referans olarak gösterebilir veya forumdan bir arkadaşı referans olarak onun sitesine çalışma yapabilirsiniz. Bu işler yavaş yavaş olur. bir zamanlar seohocası da bu kadar büyük değildi adamlar şirket haline geldi. Siz yeter ki bir yerden başlayıp adım atın.
2 kişi bu mesajı beğendi.
CoaX
AmeleMaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
CoaXSEO
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Ben önceleri hiç bir konuda hiç bir bilgim olmadığı zamanlarda elimde olan içerikler ile girdiğim sitemin yükselebilmesi için seo çalışmaları yaptırmak istedim. Alanında en iyilere seohocası dahil, müşteri olarak fiyat istedim. Genellikle anahtar kelime bazlı yükselme çalışmaları yapanlar ve bu alanda ilk sırada olanlardan uçuk fiyatlar alınca gerildim açıkcası.
Aklıma bir çok soru geldi.
Bu kadar büyük bütçeleri gözden çıkarırsam ziyaretçim ve kazancım garanti mi?
Ya işe yaramazsa, yararlı olsa bile ben tek başıma devam ettiremezsem?
Çünkü bu işi yapanlar, yapıyorlar ve teslim ediyorlar ve top sende diyip yollarına devam ediyorlar.
Bu sektörde bende sizin gibi araştırmalar yaptım ve en önemlisi kendime bir kaç siteyi referans alıp yazılarını takip ettim. Bu siteler herkes tarafından bilinen wpmavi ve ayhan karaman adlı bloglar. Başarıya ulaşmak için başarıya ulaşmış insanları takip etmek gerekiyor. Siteme bir resim eklerken o alanda google sıralamasında ilk sıralarda çıkan sitelerin nasıl resim eklediklerine baktım. Bu örnekte olduğu gibi bir çok yanlışımı da buna benzer araştırmalar ile çözdüm.
Benim farklı düşüncem, düşük bütçe teklifi yaparak bilgili olmayan site sahiplerine wordpress tabanlı bloglarında bilgi sahibi yapmak için elimden geldiği kadar yardım etmek.
Bu benim ekstra bir iş. Siz bu alanda yürümek istiyorsanız. Önerim bir web sitesi açın ve başarınızı gördükten sonra kitlenize farklı yollardan hitap edin. Farklı düşünceler her zaman ilgi çeker.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Adwords Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cevaplar için herkese teşekkür ederim. Benim de gelecek için amacım önce Tr ardından dünya piyasasında bilinen bir Seo şirketi kurmak. Galiba referans alarak ilerleyeceğim. Muhtemelen bu forumda birkaç arkadaşın sitesi üzerinde çalışacağım.
Adwords Reklam Kurulumu, Optimizasyon, Aylık Danışmanlık, Hesap Kurtarma İşlemleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben seo işi yaptırmak istesem en önemlisi referans site ve kişileri görmek isterdim. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecektir.
Yanlış anlamayın herhangi bir çıkar sağlama amacım yok. İsterseniz teknokutu.com sitem için referans olması açısından ufak bir çalışma yapabilirsiniz. Sırf size yardımcı olmak için referans olurum.
Tekrar yanlış anlamayın deme ihtiyacı duyuyorum 🙂 teknokutu gelişme aşamasında ve yakında oturacak. Bu yüzden şuan için size güzel bir çalışma ortamı olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Ben kendi görüşümü paylaşayım, başkaları ne düşünür bilemem.
Dikkat edilmesi gereken müşteri alanı var seo sektöründe. Örneğin sana çok şey kazandıracağını ve çok sayıda sitem var sen bu işimi yap onları da vereceğim şeklinde gelen genellikle çok fazla önemsenmemesi gereken müşteri kategorisine giriyor. 1 lira verip 10 liralık iş isteyebiliyorlar bunun önüne geçebilmek adına "ciddi mesafeli iletişim" ilk kural.
Zamanla öğreniyor insan mecburen...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
sistem uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Referansım olsun dersen güzel bir proje üzerinde çalışıyorum.