lostyazilim

+160 Milyondan fazla görüntülenme 200k+ takipçi. Yeni hedef 400k takipçi :) Soruları cevaplıyorum

367 Mesajlar 79.133 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

alpsea35 adlı üyeden alıntı

Tebrikler hocam. Bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum. 1 bucuk ay kadar surede sayfam 1milyonu gordu, simdi guncellemede 1.3 1.5m bekliyorum. Tahminimce 1 ay sonra 2.5m 3 ay sonra 10m+ olacak. Sektor sanatla ilgili. Tbm ortalama 0.5 0.8 turk kuruşu. Onayli domain var fakat sayfamla alakasi olmadigi icin daha kalite domain alip daha duzgun bir site kurmayi planliyorum. Pin to pin siteler çöp oluyor, misafir siteye girip ayni seyleri gorunce kaçıp gidiyor. Benim istedigim insanlarin aklinda kalan , tekrar ziyarete gelen ve google dan organik misafir.
Pinteresti örnek olarak websitesi olarak goruyorum ve seo calismasi yapiyorum. Baslik anahtar kelimeler etiketler yardiriyorum. Tutmaya yaklasan bir pini yakalayip etiket bombardimani yapiyorum. varsa baska tavsiyeleriniz alirim 1-2 tane hocam.

Ben bu ay 10 milyonu geçerim gibi anlık 6.6 milyona ulaştım

Ek olarak goruntulenme 2.planda bende takipci sayisi ve repin orani onemli benim takipciler 30kya yaklasti repin deseniz haftada rahat 20 30k aliyorumdur.

Iceriklerinizin kaynaklarindan izin alın aksi durumda 2 3 sikayete hesap ucar bilginiz olsun. Pinterest telif konusunda çok sıkıdır. Ek olarak 3 ayda 10+ milyon olmaz inanın bana olmayacak cunku benim altyapim diger sosyal mecralarda da cok kuvvetli olmasina ragmen 5.ayda 10 milyona yaklastim. O hiz bir sure sonra yavaslayacak. Takipci sayiniz goruntulenmeye oranla ucmuyorsa bir muddet sonra sabit bir hizda uzun surece yayilarak seyredecektir. Bunun harici diger tüm tavsiyeler konumda mevcut zaten. Kaynak olayına dikkat edin.

wmaraci
reklam

alpsea35 alpsea35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CryptoCurrency
  • Konum ABD
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 44 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Şöyle diyim; bugun 1.2m oldu hesap. Sadece 1 pin 800k gosterimi var. Guncellenmemis hali :)

• Üyelik 09.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CryptoCurrency
  • Konum ABD
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 44 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
Gunluk 75-120 arasi takipci geliyor kisa sure takibe takip yaptim sonra saldim akışına kendi gelmeye başladı. Dediginiz telif olayi cok zor hocam. Neredeyse %99 kullanici hep copy icerik uzerinde duzenleme yapip ozgun gibi paylasiyor. Yani bir gonderinin orj sahibini bulmak neredeyse imkansiz. O konuda sorun olacagini dusunmuyorum. Sizin tbm ler site hiti ve gunluk getiri aylik ne kadar acaba? Katagoriniz sanatsal olaylara yakinsa ozel mesajdan board paylasimi yapip sayfalari canlandirabiliriz. Benim bir boardimdaki ortaklarim bayaa guclu. 8m 5m 3m 2m vb hesaplar. Gonderilerim onlarin sayfalarinda gozukuyor buda benim sayfamin hizli yukselmesini sagliyor:)

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

alpsea35 adlı üyeden alıntı

Gunluk 75-120 arasi takipci geliyor kisa sure takibe takip yaptim sonra saldim akışına kendi gelmeye başladı. Dediginiz telif olayi cok zor hocam. Neredeyse %99 kullanici hep copy icerik uzerinde duzenleme yapip ozgun gibi paylasiyor. Yani bir gonderinin orj sahibini bulmak neredeyse imkansiz. O konuda sorun olacagini dusunmuyorum. Sizin tbm ler site hiti ve gunluk getiri aylik ne kadar acaba? Katagoriniz sanatsal olaylara yakinsa ozel mesajdan board paylasimi yapip sayfalari canlandirabiliriz. Benim bir boardimdaki ortaklarim bayaa guclu. 8m 5m 3m 2m vb hesaplar. Gonderilerim onlarin sayfalarinda gozukuyor buda benim sayfamin hizli yukselmesini sagliyor:)

Copy icerikle 100k 150k olan hesap yok pinterestte eninde sonunda teliften patlar. Bu isi hakkiyla yapanlar telif veriyorlar her gonderiye. Gonderilerin sahiplerini bilmiyorsaniz maalesef gonderme hakkina sahip degilsiniz. Mobilden kullanici sitenize girdigini makalede sahibi bulamazsa vote ile down yapar. Bu sekilde 10 20 kisi down yapti mi shadowban yersiniz etkilesimler duser ardindan domain ban veya hesap kapanmasi gelir.

Kucuk hesaplarda problem olmayabilir lakin hedef 50k 100k 500k gibi sayilarsa problem olacaktir. :) Pinterest spam yapma yeter demiyor bircok ek kural var. Ek olarak ortak board vs.. kullanmiyorum hocam ihtiyacim yok benim. Ben marka yarattim taninan biriyim artik pinterestte. Gelir konusunda net bir sey soylemeyecegim kazaniyoruz iste bir seyler tbm 0.17 0.25 pound arasi TO oranim %5 ile %10 arasi hesap edin siz :)
Vendetta alpsea35

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 09.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek CryptoCurrency
  • Konum ABD
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 153
  • Beğeniler 44 / 29
  • Ticaret 0, (%0)
günde en az 200 400tl arası bırakır o tbmle :D

awoken awoken WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.06.2019
  • Yaş/Cinsiyet 19 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 1002
  • Beğeniler 250 / 478
  • Ticaret 41, (%100)
Hocam eğitim seti yap satın alalım 😂
İnternette araştırıyorum, adam akıllı bilgi yok :/

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

awoken adlı üyeden alıntı

Hocam eğitim seti yap satın alalım 😂
İnternette araştırıyorum, adam akıllı bilgi yok :/

Hocam bizim millet ölücü saatlerce video cekecegim bir ton puf nokta gösterecegim verecegi maks ucret 50 60TL olur. Emege degmez kisaca. Kaldi ki korsan olarak herhangi bir sekilde cogaltip saga sola bedava dagitirlar vs.. hic gerek yok. Bu eforu sitelerime harciyorum ben. Desem ki saglam bir egitim seti yapacagim hatta bir ara aklimda 5 6 farkli sosyal medya platformu icin tek bir egitim seti yapma plani vardi ancak ben bunu 300 500den satisa koysam kac kisi alir? Zor iş kisaca.
Vendetta VolkanYildiz

kişi bu mesajı beğendi.

sevdabirates sevdabirates WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.09.2018
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek seo
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** P**
  • Mesajlar 282
  • Beğeniler 150 / 55
  • Ticaret 1, (%100)
Mesajım dursun

Emr7Yldrm Emr7Yldrm Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 87
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
benimde var 1m aylık ziyaretçisi ama umursamıyorum bakmıyorum bile artık

Btc Mining Oyna Para Kazan: https://bit.ly/2RUGqWt
A'dan Z'ye Php: www.kodlamax.com

keithas keithas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Hocam bizim millet ölücü saatlerce video cekecegim bir ton puf nokta gösterecegim verecegi maks ucret 50 60TL olur. Emege degmez kisaca. Kaldi ki korsan olarak herhangi bir sekilde cogaltip saga sola bedava dagitirlar vs.. hic gerek yok. Bu eforu sitelerime harciyorum ben. Desem ki saglam bir egitim seti yapacagim hatta bir ara aklimda 5 6 farkli sosyal medya platformu icin tek bir egitim seti yapma plani vardi ancak ben bunu 300 500den satisa koysam kac kisi alir? Zor iş kisaca.

Hocam merhaba bütün mesajlarınızı okudum, çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için öncelikle. Birkaç sorum var benimde:
1-Makalelerinizi kendiniz mi yazıyorsunuz?
2-Mesela bir makalede 100 fotoğraf var bu fotoğrafları tek tek tekrar pinliyor musunuz? Pinliyorsanız bunu hangi program veya eklenti ile yapıyorsunuz?
3-Jarvee gibi programlar günlük max 300 takip ayarlasak 100 yorum gibi herhangi bir zarar verir mi?
Teşekkürler şimdiden :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al