Tebrikler hocam. Bende sizinle ayni kaderi paylasiyorum. 1 bucuk ay kadar surede sayfam 1milyonu gordu, simdi guncellemede 1.3 1.5m bekliyorum. Tahminimce 1 ay sonra 2.5m 3 ay sonra 10m+ olacak. Sektor sanatla ilgili. Tbm ortalama 0.5 0.8 turk kuruşu. Onayli domain var fakat sayfamla alakasi olmadigi icin daha kalite domain alip daha duzgun bir site kurmayi planliyorum. Pin to pin siteler çöp oluyor, misafir siteye girip ayni seyleri gorunce kaçıp gidiyor. Benim istedigim insanlarin aklinda kalan , tekrar ziyarete gelen ve google dan organik misafir.
Pinteresti örnek olarak websitesi olarak goruyorum ve seo calismasi yapiyorum. Baslik anahtar kelimeler etiketler yardiriyorum. Tutmaya yaklasan bir pini yakalayip etiket bombardimani yapiyorum. varsa baska tavsiyeleriniz alirim 1-2 tane hocam.
Pinteresti örnek olarak websitesi olarak goruyorum ve seo calismasi yapiyorum. Baslik anahtar kelimeler etiketler yardiriyorum. Tutmaya yaklasan bir pini yakalayip etiket bombardimani yapiyorum. varsa baska tavsiyeleriniz alirim 1-2 tane hocam.
Ben bu ay 10 milyonu geçerim gibi anlık 6.6 milyona ulaştım
Ek olarak goruntulenme 2.planda bende takipci sayisi ve repin orani onemli benim takipciler 30kya yaklasti repin deseniz haftada rahat 20 30k aliyorumdur.
Iceriklerinizin kaynaklarindan izin alın aksi durumda 2 3 sikayete hesap ucar bilginiz olsun. Pinterest telif konusunda çok sıkıdır. Ek olarak 3 ayda 10+ milyon olmaz inanın bana olmayacak cunku benim altyapim diger sosyal mecralarda da cok kuvvetli olmasina ragmen 5.ayda 10 milyona yaklastim. O hiz bir sure sonra yavaslayacak. Takipci sayiniz goruntulenmeye oranla ucmuyorsa bir muddet sonra sabit bir hizda uzun surece yayilarak seyredecektir. Bunun harici diger tüm tavsiyeler konumda mevcut zaten. Kaynak olayına dikkat edin.