lostyazilim
tr.link

Kuryecilik Mobil Arayüz Tasarımı

26 Mesajlar 4.651 Okunma
lstbozum
tr.link

MitiSen05 MitiSen05 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

Melliqe adlı üyeden alıntı

güzel bir tasarım çok başarılı buldum uygulamada alkol servisi olması çok iyi düşünülmüş lakin yasal olmadığını biliyorum

Çok teşekkür ederim hocam sağolun :angel: Bilmiyorum benimde bu konu hakkında bir fikrim yok araştıracağım :)

WFX adlı üyeden alıntı

tasarım harika ama eğer bu online markette alkol satışı yapmak istiyorsan alkol ve tütün ürünlerinin taşımacılığı kesinlikle yasaktır bilgin olsun
Öncelikle çok sağolun hocam :angel: Bilmiyorum illaki birşeyi vardır hocam sonuçta 7/24 hizmet vermeyeceğim ve kendi depomda stoğumda olmayacak zaten bende marketten alıp müşteriye sadece taşıma ücreti karşılığı vereceğim.Dediğim gibi bir bilgim yok araştırırım siz şimdi öyle dediniz aklıma düştü :)

wmaraci
reklam

WFX WFX WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek free
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Getir gibi yemeksepeti bana'bi gibi büyük firmalarda a dan z ye her türlü ürün olduğunu farketmişsinizdir. Bunca ürün varken tütün ürünleri ve alkol ürünlerinin olmaması bence bunun bir kanıtıdır. Eğer illa ki yapıcam bu işi diyorsanız telefon siparişi üzerine yapmalısınız. Herhangi bir mobil uygulama yada internet sitesi sizi çok rahat bir şekilde patlatır.
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

WFX adlı üyeden alıntı

Getir gibi yemeksepeti bana'bi gibi büyük firmalarda a dan z ye her türlü ürün olduğunu farketmişsinizdir. Bunca ürün varken tütün ürünleri ve alkol ürünlerinin olmaması bence bunun bir kanıtıdır. Eğer illa ki yapıcam bu işi diyorsanız telefon siparişi üzerine yapmalısınız. Herhangi bir mobil uygulama yada internet sitesi sizi çok rahat bir şekilde patlatır.

Demin bir bakayım dedim şöyle birşeyle karşılaştım

"Tütün mamulleri ve alkollü içkilerin nakliyesi de diğer ürünlerden ayrı olarak gerçekleştirilecek. Yönetmelik kapsamındaki tütün mamulleri ve alkollü içkiler ile bu ürünler dışındakilerin birlikte nakliyesinin gerektiği hallerde de nakliyenin yapıldığı ticari araçlarda, bu ürünlerin ayrı bölümlerde taşınması gerekecek."

Tabi bu lojistik için geçerli birşeymi yoksa kuryelerde yapabiliyormu bilmiyorum daha detaylı araştırılması lazım.Ama bir yandanda dediğiniz gibi büyük firmalar neden satmıyor böyle birşey varsa ilginç :confused:

• Üyelik 07.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek free
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Valla bende işin içindeydim biraz çok uğraştık ama motorlu kuryelerin hiç bir şekilde alkol taşıması yasak diye biliyorum detaylı araştırmak lazım. sucu motoru diye adlandırdığımız motorcuların bile motosiklet ile damacana taşıması yasak. çok saçma kurallar var detaylı araştırın kafanız rahat olsun
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Amasya
  • Ad Soyad G** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 182 / 78
  • Ticaret 0, (%0)

WFX adlı üyeden alıntı

Valla bende işin içindeydim biraz çok uğraştık ama motorlu kuryelerin hiç bir şekilde alkol taşıması yasak diye biliyorum detaylı araştırmak lazım. sucu motoru diye adlandırdığımız motorcuların bile motosiklet ile damacana taşıması yasak. çok saçma kurallar var detaylı araştırın kafanız rahat olsun

Anladım hocam çok teşekkür ederim bunu detaylı bir şekilde araştıracağım.Böyle olması kötü oldu bir bakıma gelirin çoğu alkol ve sigaradan olacaktı çünkü :norespond: Özellikle gece sigara vs siparişi çok gelirdi petrolden alıp alıp götürürdük neyse yapacak birşey yok artık :)
WFX

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 07.08.2019
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek free
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** P**
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 2 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
Hayırlısı olsun kolay gelsin
MitiSen05

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al