-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
technical expert
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Türkiye hedefli bir siteniz var ise chrome yada firefox dan kendiniz hıza bakın. Diğer etkenler için gtmetrix gibi sitelerden yardım alabilirsiniz. Chrome da Geliştirici araçları/ Network, Firefox da Web geliştirici/Ağ.
Hız sorunu yaşıyorum derseniz hosting firmaları bu copy/paste cevabı verir. Size özel değil yani.
Onlara da hak veriyorum çünkü genel bir sıkıntı olsa haberleri olur. Sadece sizde var ise sizden kaynaklıdır. Kendi soruları olsa da bunu açık etmemek için aynı cevabı verebilirler. Her türlü sorun sizde :) + genel sıkıntı ise düzelir.
CPU RAM yeterliliğini Cpanel den bakabilirsiniz. Ben sizin sorununuzun HDD den kaynaklandığını düşünüyorum. Genelde öyle olur.
+sworks un tüm dediklerine katılıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitede hiçbir problem yok.Gayet hızlı açılıyor.Gmetrix'i boşverin siz siteye girdiğinizde kaç sn. de açılıyor ona bakın.Anasayfa boyutu 2 mb biraz büyük onu mümkün olduğunca düşürürseniz daha iyi performan alırsınız.
Veridyen ve bir çok host firması I/O değerini çok az veriyor sizin sitedede resimler ağırlıklı olduğundan I/O değerleri yetersiz kalıyodur.Bu sorunu yaşayan çok kişi var.
Wordpress paketine boşuna geçmeyin 2 si arasında bir fark yok sadece ismini değiştirip pazarlıyorlar türk firmaları.
Cpanel den kaynak kullanımının ekran görüntüsünü atarsanız sorunu daha iyi anlarız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Veridyende ne zaman yavaşlama olsa aynı şeyleri öneriyorlar herkese. Resimleri optimize edin, litespeed kurun vb söyledikleri herşey ve hatta fazlası yapılı durumda girip bakıp sonra tavsiye vermiyorlar ki. Kopyala yapıştır. Veridyenin ana sitesine ve veridyende barınan diğer sitelere bir kaç defa erişim yoktu. O zaman da aynı seyi demişlerdi. Takılmayın müşteri hizmetlerine.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Fotoğrafçılık
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
değerler bunlar.
Youtube Kanalım http://youtube.com/c/cemaltaskiran
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Turk hostlarinin genelinde cpanelden cpu degerine baktigin zaman %30 bile olmadan hemen mesaj gonderiyorlar neymis cpu cok harciyormus diyer hostlara zarar veriyormus sorunu cozun diye bilgi gonderiyorlar. Benim anlamadigim su peki neden satinalirken %200 cpu hakki veriyorsunuz anlamiyorum. Size tavsiyem hic sorunsuz sekilde sitelerinizin calismasini istiyorsaniz en iyi host godady hostu sadece ssl ucretli onun harici host paket ucretleri turk hostlariyla ayni ucrette ve paketlerde hic daha cpu sorunu gormedim tam 7 yil oldu sitede su sorun var diye hic yardim istemedim. Bu arada delux paketini kullaniyorum anlik siteye 500 ile 700 kisi giris yapti hic sorun olmadi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Fotoğrafçılık
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Resource Usage Overview
Your site has been limited within the past 24 hours
Virtual memory resources were limited for your site
I/O usage resources were limited for your site
yazıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Fotoğrafçılık
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bende fark ettim ssd kullanıp disk iosunu 1 mb ye kısıtlamak millete çile çektirmek demek resmen, acaba o sunucuda kaç k adam var.