-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
aylık geliriniz yüksek bunu kitap basarak paylaşmayı düşünüyorsunuz sebebi sevabına millette öğrensin mi ? Yoksa gelir beklemek mi. Eğer gelir beklemeyi hedefliyorsanız şu an kazandığınız paradan çok daha azını kazanacaksınız ve buna gerek yok diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Otelci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hep demisindir para parayi çeker ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kamu
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam böyle birşeyi satmayı düşünmüşsünüz ama kararsız kalmışsın. Eğer yardım etmeyi düşünüyosan satmak kadar olmasada iyilik yaparak ve bazı insanların hayatına değerek onlara yardımcı olarak iyilik yapmış olacaksın. Eğer dediğin gibi rekabet kavramı yoksa bu yaptığın işte çok dua alırsın. Ama kime nasıl yardım edeceksin kimin ne olduğunu nerden bileceksin buda apayrı bi konu. Bence referans olarak birkaç kişiye indirim yapıp ref alan kişilerden konu altına yorum yazmalarını isteyebilirsin yada ücretsiz ref verebilirsin. Kısacası ben iki şekilde de ref olmak isterim. Saygılar ..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Backhoe Hocam Zaten Moralimiz bozun sende aylık 8k diyip dayak yiyecen çekil aradan bizim adsense ile husumetimiz var. :laugh:
📍Google Haritalar Pin Backlink✅Harita Maps SEO📍LOCAL SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Melaturji ve Malzeme Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pazarlama ve hizmet işi yaparak aylık 12 -15 k arası kazanç sağladığını söyleyen birinin "fikir" istemesi çok ilginç olmuş.
Siz zaten yaptığınız işte uzman olmalısınız.
8k kazandığım tek sektörü bırak satmayı babama bile söylemem.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sizin gibiler var olduğu sürece sazanlar da atlar gelip alacaktır kitapları. 8000 TL kazanacan gelip üç beş kuruş için kitap satacan. ASlında yönetimin bu gibi konuları kilitleyip, kullanıcıya ban atması gerek.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
freelancer
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bence iş illegal??
Onun dışında ek gelir e book ile kazanılmaz bir finans danışmanıyla konuşmanız lazım. Paranızı nasıl değerlendireceğinizi ona sormanız lazım.
İşi merak ettim biraz ama büyük ihtimal e book u alsam okuyup hmm deyip bırakırdım. Hizmet satıyorum demişsiniz sorun olmazsa konuhu biraz açarsanız bilgi edinmek isterim.
Her işten çok para kazanan her zaman vardır ama öğretmeye çalıştığı kişide onun kadar kazanacağını sanmıyorum. Enesbatur iyi bir örnek olabilir bence. Zamanında girmiştir işe şimdi ne kadar çabalasanda onun seviyesine çıkamazsın belki geçen süreçde o işte kalmayacak gibi.