-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ne kadar boş konuşuyorsunuz. Milletin emeğiyle kasıp veya bot basıp geliştirdiği hesapları çalıp bu insanların emekleri üzerinden para kazanmaya yasal mı diyorsunuz şimdi ? Ne kadar vicdanınıza sığıyor. İnsanlık denen şey sizde hiç mi yok ? Yaptıklarınıza dair bilgim var hem de fazlasıyla. Bilgi bulabilmek de internet aleminde fazlasıyla kolay. Ama gel gelelim neden yapmıyorum ? Ben gece uyuduğumda başımı yastığa huzurlu bir şekilde koyabilmek icin yapmıyorum. Ben kimsenin hakkını yememek için yapmıyorum. Kul hakkı denen bir kavram vardır bilir misiniz ? Azcık o çaldığınız hesaplarla empati yapın azcık. Cidden sizin gibileri görünce insanlığımdan şüphe ediyorum ve üzülüyorum bu kadar mı düştük diye...
STEAM; HOURBOOST l ACCOUNT SELLING l RANK BOOST l LEVEL UP
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ayrıca o kadar bilgileyseniz neden insanları madur bıraktığınızı sorabilir miyim ? Bu kardeş kaç gündür bekliyor. Parasını ya da hesabını verin artık geri.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar olurmuş biliyor musunuz?
Cidden güldüm bu arada buna. Yaptığınız işi bebek işi. Bilgisayarın b sini bilmeyen adama anlatsam anlar o kadar. Google arama motoruna instagram phising nasıl yapılır diye yazan biri tek bir linke tıklayarak azcık bilgisayar konusunda bilgisi var ise 1 saatte mantığını kavrar en geç 1 güne de sistemi kurar. Bu kadar kolay bir iş yapıp bu kadar övünmeniz sizi cidden komik duruma düşürmüş. Neden yapmıyorum biliyor musun ? Ben insanım ve ona uygun davranmam gerekiyor. İnsanlığın gerektirdiği şeyleri yapmam gerekiyor. Ben kendi üzerimde böyle bir sorumluluk hissediyorum. Yazık siz insanlık duygusundan nasibinizi alamamışsınız. Size insanlık duygusunu, empati yapmayı aşılamaya çalıştım ama ne yazık ki siz bunları anlamamakta ticaret ahlakını bozmaya yeminli gibisiniz. Verin arkadaşa hesabını ya da parasını sonra da ne yapıyorsanız yapın. Cidden şu düştüğünüz durum çok komik dedikleriniz çok komik. Bu kadar kendinizi övüyorsunuz da 2 günde 1 tane hesap bulamadınız mı ? Bu kadar hesap çalıp satabilme gibi bir yeteneğiniz var madem konuda neden garip bir şekilde ödemem var yazıyor acaba? Saçmalık saçmalık saçmalık...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Ayrıca "Güzel kardeşim. Ben sana ödeme yaptığımda da okuldaydın. Hemen gönderiyorum dedin. Vereceğin id ve şifre bunu bu kadar uzatmanın uzun sürmesinin anlamı yok. Whatsapptan saçma sapan bir numarayla yazdın ve engelledin şimdi." Madem hesabı verecektiniz neden engelliyorsunuz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Hiç mi demiyorsunuz ben bu adamı bekletmişim adam güvenip ödemeyi yapmış ben geçiştirmişim diye. Satacağınız hesap tam ödeme sırasında gitti ise hesap gittikten sonra aldığınız ödemeyi anında neden geri vermediniz ? Ah ah sorular mantıklı adam akılllı cevap yok.
Hesap için ise madem taze düşmüş bilgileri özelden bekliyorum. Daha önceden doğrulamaya düşürdüğünüz, hesaba daha önce girmeye çalıştığınız bir hesabı kakalamaya çalışıyorsanız hiç vermeyin bir kendinizi akıllı zannetmeyin. Ayrıca hesap bilgilerinin yanında hesabın hangi ülke vatandaşından ÇALINDIĞINI da yazın bakalım. Hesaba hiç giriş yapmayı denemediğiniz bir hesabı ve hesabın ülke bilgisini istiyorum. Özelden bekliyorum ^^
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazilim gelistirme
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@Winchester hesabı yada ödememi ne zaman alacağım artık ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Direk şikayet konusu açın hocam, milleti keriz sanıyor böyleleri. 50TL'yi anında alıp değerlendiriyor ama hesap kendi hatasından dolayı onaya düşünce parayı anında iade edemiyor mu? Hatta konuya Paşa ve admin'i de ekleyin.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]