-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Haksız rekabetten ceza yemeyin de... sizin sektörde de var mı bilmiyorum ama
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Projeleri destekleyen kişiler var fakat bu insanlar kendilerinin yapabileceği veya sıradan olan(herkesin yaptığı) şeyleri desteklemiyor. Mesela bir proje uzerine tam ne oldugunu belirtmeden örnek vereyim. (Ilerde yalabilecegimiz veya fikri satabilecegimiz için. Üniversite yıllarinda beraber kaldigim yabanci arkadasimin babasının bir gıda üzerine fabrikası vardı. Bu gıda ile hiç olmayacak gibi görünen bir konseptte satış yapan firmalar var. Çok ilginç bir yiyecek olarak satıyorlar. Bu işi yapan kişilere sadece gıda satışı yapılıyordu. Sonra arkadasim bir gün ben bunu burda 3gün festivalde satışını yapayım dedi ve inanılmaz derecede para kazandı. Daha sonra herkes bunun nasil yapildigini ve bu isi yapmak istediklerini belirterek devamlı evimizi ziyaret ettiler :)
En iyi kahveyi satsaydı bu sekilde bir teklifle gelmezlerdi bence.
Benim fikrim yurtdışında olan ama Türkiyede olmayan bir fikri getirin. O zaman destek çok kolay bulursunuz.
Bir de şu pencereden bakmak gerek. Ben yatırımcı olsam bu işe destek olur muyum?
Bu arada hep yatırımcı olarak yazdım cunku destek olan firmalar yatırımcı olarak destek oluyor. Yani kazancdan pay aliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bedava vermeniz daha mantıklı böyle birşey kazanamazsınız
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
vergiler, elektrik, su, internet vs. bunları neden eklemediniz?
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
hocam anladığım kadarı ile Balıkesirde kafe açmak istiyorsunuz. Kosgeb belgem var ve hiç kullanmayacağım zira verdikleri bölü börcük 30K için devlet nerdeyse tependen inmiyor.
şunda bir kafe açmanın maliyeti (abartmadan söylüyorum) min. 100K zira bunda kafenin tutması için Popilere sponsor olmayı dahil etmiyorum bile. Eğr siz zaten 100K Yatırım + 100K' öz sermaye bulunduramayacaksanız maalesef işletmeniz kısa vadeli olacaktır.
Sorunuza gelelim. Projeniz maalesef "proje" değil. Sonuçta siz sadece "düşük kar marjı güden" bir kaf açmak istiyorsunuz. Bunu da zaten size yatırım yapmaya niyetli olan "SİZSİZ" de açar. Nerede sizin bu projede katkınız? nerede sizin farkınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Yorumlara karşı böyle saldırganca tavır alacaksan neden konu açtın?