-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gösterim sayısını tık sayısı ile karıştırıyor. Günde 15000 tık alacak iş yapan adam buralarda böyle sorular sormaz zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Konu amma uzamış yahu? 15 bin tık dediği 15 bin ziyaretçi bunu anlamak bu kadar zor mu? Yine hemen saldırıya geçilmiş. İster hacklink yapar ister backlink ister sosyal medya size ne? Soruya cevabınız yoksa arkadaşlarınızla toplanıp goygoy yapma yeri değil burası. 3 sayfa yazı yazılmış 1 tane cevap yok safi goygoy.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
tolhur adlı üyeden alıntı
Yanı ortalama 3-5 günde 1800 tık aldınız. İndex alınmayan yeni bir sitede. İlginç bir konu. Hacklink mi?
Adam burda ciddi bir soru soruyor. Sizin zorunuza ne gidiyor anlamış değilim adsense onayı alamıyorsanız napalım bende siteme onaylı adsense ile reklam koyuyorum bu işleri araştırın ondan sonra cevap verin yalan yanlış bilgiler ile insanları uğraştırmayın. Yaptığınız yanlış.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
2-3 tane ticaret ilanı olan burda ahkam kesiyor. Doğru düzgün destek konularında isminizi gormüslugümuz yok gelmiş tatava yapıyorsunuz. Ben bu işlerin uzmanı değilim. Böyle bir iddiam da yok. İster yanlış yönlendiririm ister goy goy yaparım. Konu moderatöre bildirilmiş. Kim bildirmiş? Ben bildirdim. Siz neyden bahsediyorsunuz? Bir şey bilmeden anca ukala ukala cevap yazın buraya.
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
tolhur adlı üyeden alıntı
Konunun kendisi goygoy. Küfür ve hakaretten ban yemiş olan bir kullanıcının 2. Kez açtığı bir hesabı savunuyorsunuz bilmem farkında mısınız? Forumda böyle insanların barınması hoşunuza gidiyorsa bilemiyorum. Bu konunun ciddiye alınacak bir tarafı yok. Zaten bu arkadaşın üyeliği forum kurallarına aykırı. Kimseye de saldırdiğimız yok hocam beni tanıyan bilen vardır forumda kimseye kendimizi baştan tanıtmaya da ihtiyacımız yok. Boş polemik yaratmayın madem çok biliyorsunuz cevaplayın ne duruyorsunuz? Ha ama yok size ne forum kurallarından size ne insanlara yardım etmekten demi? Anca siz polemik yaratın.
Bizim zorumuza giden bir şey yok. Arkadaşın üyeliği sahte forumda bu tarz insanları barınmasına karşıyım. Siz diyorsanız ki yok burası fake hesaplarla dolsun orası ayrı mevzu. Neyi yanlış yapmışım? Siz Seo hakkında bir şey biliyor musunuz? Ya da adsense? Bizim de var onaylı adsense hesabımız. Siz tarih öncesinde kalmışsınız hocam artık tüm domainler onay süresinden geçmesi gerekiyor. Yanlış ne bilgi vermişim? Adam diyor ki 1 haftalık siteye backlink aldım bu mantıklı mı? Bu olsa olsa hacklinktir. Bunda yanlış olan ne? Ciddi bir soru sormuş sizde adsense uzmanısınız buyrun cevaplayın konuyu hocam. Sizin zorunuza ne gitti acaba? Arkadaşınız falan mı konu sahibi?
Bakın bu işlere 6-7 senemi verdim merak etmeyin kendime yetecek kadar sizin gibilere gerek duymayacak kadar seo bilgim ve adsense geçmişim var. Madem sahte üyelik şikayet edip geçersin buraya gelip saçma sapan yorumlarda bulunmayın. Backlink konusuna gelirsek 1 haftalık siteye backlink alınabilir abartılmamak şartı ile çünkü site ilk açıldığında google şans tanıyor yeni sitelere eğer içeriği sağlam ise sitenin backlink alınabilir. Ban yemek istemediğim için konuyu burda bitiriyorum. Merak etmeyin kim ne oldunu ticareti ile konuları ile belli eder adam kısa bir şekilde yardım istemiş sizde yardım ediyorsanız edin etmiyorsanız konuyu başka yer çekmeyin bu kadar.
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski