-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Şöyle bir teklif olsa hiç fena olmazdı
1. Teklif. Bende para var sen kazanacağına eminsen al sana 10k, bana 1 site aç komisyonu senin karı benim olsun
2. Teklif. Bende para var sen kimseye söyleme, al ofisini aç, bana borcunu şu sürede kazandığınla öde. Gibi.
Tabi günümüz şartlarında bu zor.
Hatta 1-2 kişiyle ortak ofis açmayı düşüdüm ama uyum sağlayacak birilerini bulmak ta zor.[/QUOTE]
Merhaba; benim ki sanırım 1 teklifi andırıyor. Para koymayı şu an düşünmem :) ama para değerinde 14 yaşında haber/bilgi/makale sitem var. da/pa: 30/46 .. ben bu değerleri yazdığımda herkes ay da adsenseden 4K 5K kazanırsın diyor. Ben diyorum ki buyur bana ay da 1,5 K adsenseden gelir ver. Sen istersen 10 K kazan gözüm kalırsa kahrolayım :).. adsenseden kazanç kısmını asla beceremedim, böyle bi beceriniz var ise ve ilgilenirseniz dm yazabilirsiniz. yoksa sizi de oyalamış olmayayım. Şimdiden ofis işinde bol şans..
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Bu şekilde ofis tutmanın yani ofiste ticari faaliyet göstermeden tutmanın önünde yasal bir sorun yoksa yapılabilir.[/QUOTE]
Buna cevap vereyim. Böyle bir şansınız yok. Kaçak olarak yakalanmadan elbet olur, ama yakalandığı an anında kayıt altına alınırsınız. yani yasal sorun var.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam, ücretli hazır ofisler veya ortak kullanım alanları var. Adana 'daki örnekleri DreamWork, WorkStation, Go ofis gibi gibi. Eğer ki ilinizde varsa bunları öneririm. Ayrıca regus.com.tr den de size uygun ofisi bulabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Browland adlı üyeden alıntı
Merhaba; benim ki sanırım 1 teklifi andırıyor. Para koymayı şu an düşünmem :) ama para değerinde 14 yaşında haber/bilgi/makale sitem var. da/pa: 30/46 .. ben bu değerleri yazdığımda herkes ay da adsenseden 4K 5K kazanırsın diyor. Ben diyorum ki buyur bana ay da 1,5 K adsenseden gelir ver. Sen istersen 10 K kazan gözüm kalırsa kahrolayım :).. adsenseden kazanç kısmını asla beceremedim, böyle bi beceriniz var ise ve ilgilenirseniz dm yazabilirsiniz. yoksa sizi de oyalamış olmayayım. Şimdiden ofis işinde bol şans..
Haber sitesi ile uğraşılmaz hocam ya...
Günde 1 saat çalışarak aşağıdaki şekilde kazanıyorum manuel olarak, Pinterest işi farklı. Ben burda 1 yıldır söylüyorum.
[/QUOTE]
ben illegal işlere asla girmedim, pinterest için herkes iyi diyor ama ban uymuyor, olsun teklif tekliftir :) bende şansımı denedim. zaten adı haber ama ben haber asla girmiyorum siteme, makale giriyorum. haber girip illegal bir şey yapmak istemem, o yüzden adı haber içi makale, bilgi yazıları, teşekkürler
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Browland adlı üyeden alıntı
Haber sitesi ile uğraşılmaz hocam ya...
Günde 1 saat çalışarak aşağıdaki şekilde kazanıyorum manuel olarak, Pinterest işi farklı. Ben burda 1 yıldır söylüyorum.
[/QUOTE] 46 yaşındayım, abi nasihatı gibi düşün. boşver ofisi falan. 1 saat yerine sabah 10 akşam 16 arası çalışsan. 6 saat eder, günlük para gösterdiğin paraya göre ciddi rakama ulaşır. şahsen ben bunu becerebilsem, inan ki 2 kızım üniversite okuyor 24 saatin yaklaşık 16-17 saati yardırırım :) hayatta durmam, 16-17 saat çalışmayla kesin bir de yazlık alırım... boş durma gençsin. ofis açmanın sana karı sıfır olacak bence. çünkü ofis bile açsam internet almayayım cep telefonumda var diyorsun :) küçükte düşünmemelisin. tabii ki başarın için tebrik ediyorum, amacım seni desteklemek, köstek değil. ama dediğim gibi otur starbucks'a yardır... :)
1 kişi bu mesajı beğendi.