-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
merhabalar ben siteyi herşeyi kurdum fakat loco translate ile türkçeleştirme yaparken bir sorun yaşıyorum loco translate ile yaptığım çevirilerde büyük çoğunluğu türkçeye dönüşüyor ama geriye kalan az bir kısım loco translatede çevirmeme rağmen türkçe olmuyor örneğin herhangi bir yazı sayfasında dont miss yazıyor ben bunu "kaçırmayın" veya "benzer yazılar" olarak değiştiriyorum panelden ama yazının içine geri dönüp baktığımda hala değişmediğini görüyorum. nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz.
Kişisel Blog Sitem: https://ferhatarslan.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Çeviriyi yaptıktan sonra önbellek temizleyip başka bir yemeyi aktif edin. Daha sonra tekrar eski temayı aktif edin. Yine olmazsa o yazı baska bır yerden geliyor demektir
1 kişi bu mesajı beğendi.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
My wp Translate kullanın hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çevirideki nokta, virgül hatta karakter boşluklarına dahi dikkat edin. Eğer çeviriyi %100 sonuçlandırdıysanız, değişmeyen noktalar ya bileşenlerdedir ya da style.css içerisinde...
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Temanızdaki düzenlemek istediğiniz bölümün dosyasına girin. Tema düzenleme kısmından atıyorum header.php kodların yazılı olduğu kısıma tıklayın ve ctrl+f yapın değiştirmek istediğiniz yazıyı yazın enter yapın. Eğer bulursa istediğinizi yazın ve kaydedin. Bu işlem biraz risklidir. Çünkü yanlışlıkla kodları değiştirmemeniz gerekiyor. Yedek almanızda fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
can58 adlı üyeden alıntı
Temanızdaki düzenlemek istediğiniz bölümün dosyasına girin. Tema düzenleme kısmından atıyorum header.php kodların yazılı olduğu kısıma tıklayın ve ctrl+f yapın değiştirmek istediğiniz yazıyı yazın enter yapın. Eğer bulursa istediğinizi yazın ve kaydedin. Bu işlem biraz risklidir. Çünkü yanlışlıkla kodları değiştirmemeniz gerekiyor. Yedek almanızda fayda var.
enerjiveguc adlı üyeden alıntı
Çevirideki nokta, virgül hatta karakter boşluklarına dahi dikkat edin. Eğer çeviriyi %100 sonuçlandırdıysanız, değişmeyen noktalar ya bileşenlerdedir ya da style.css içerisinde...
emreyavsan adlı üyeden alıntı
Çeviriyi yaptıktan sonra önbellek temizleyip başka bir yemeyi aktif edin. Daha sonra tekrar eski temayı aktif edin. Yine olmazsa o yazı baska bır yerden geliyor demektir
yanıtlarınız için hepinize tşekkürler arkadaşlar deneyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tüm herşeyi yaptım ama olmadım temanın adı boombox v2 bilen başka biri var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
My wp Translate üzerinden yaptınız değil mi? Yanlış yeri seçmiş ya da cache temizlememiş olabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
tolhur adlı üyeden alıntı
My wp Translate üzerinden yaptınız değil mi? Yanlış yeri seçmiş ya da cache temizlememiş olabilirsiniz.
dediğiniz uygulama ile denedim fakat dont miss kelimelerini çeviremedim çünkü çeviri eklentisinde bu "dont miss" ifadesini değiştirebileceğim bir yer çıkmadı cümlelerde aramada yaptım ama yinede bu ifade olmadığı için değiştiremedim. Loco translate'de ise bu ifade vardı türkçe karşılığını giriyordum ama yinede değişmiyordu.