lostyazilim
tr.link

Bir hosting firması düşünün

29 Mesajlar 4.067 Okunma
lstbozum
tr.link

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
Kanıtlarınız var ise hemen firma adına şikayet konusu açın. Aksi takdirde sizin başka beklentilerde olduğunuz kanısı oluşacaktır. Beklemeyin derim.
melankolia darknov4

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

azembilisim azembilisim azembilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Profesyonel Web Çözümleri
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 79 / 323
  • Ticaret 22, (%100)
ofofof avukatın da dediği gibi henüz bir marka olmadığınız için ve tescilli bir markanız olmadığı için para kazanamazsınız, üstüne avukat masrafı falan ödersiniz. Sadece gözlerini korkutursunuz. Ama her yerde ifşa ederseniz en azından diğer arkadaşları bilinçlendirmiş olursunuz.
ofofof turion

kişi bu mesajı beğendi.

azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri

ofofof ofofof Seninleyiz Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ön Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 132 / 91
  • Ticaret 5, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Kanıtlarınız var ise hemen firma adına şikayet konusu açın. Aksi takdirde sizin başka beklentilerde olduğunuz kanısı oluşacaktır. Beklemeyin derim.

beklentimin olmadığını inkar etmiyorum ki evet yapılanlar ağrıma gitti bir resme bile 15 bin tl telif hakkı istenilirken benim beklentimin olması anormalmi .. :(

offfoffff

ea35 ea35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2019
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 404
  • Beğeniler 157 / 98
  • Ticaret 1, (%100)
ifşa edin hocam barındırdığınız domain yada hosta engel koyarlarsa suçlu olduklarını kabul etmiş olurlar bir daha ifşa edersiniz, geçmiş olsun
ofofof turion

kişi bu mesajı beğendi.

sanalexpress.com - Yeni Nesil İlan Sitesi - İlanını Ekle Para Kazanmaya Başla !
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

ofofof adlı üyeden alıntı

beklentimin olmadığını inkar etmiyorum ki evet yapılanlar ağrıma gitti bir resme bile 15 bin tl telif hakkı istenilirken benim beklentimin olması anormalmi .. :(

Tabii ki verilen emeğe karşılık bir beklenti olması son derece doğaldır.

Ancak bu şekilde ben yandım, başkaları da yansın gibi bir hava sezinlemeye başlıyorum açıkçası hiç kusura bakmayın.

Maddi bir talebiniz olsa dahi maalesef bir şey kazanma ihtimaliniz son derece düşüktür. Ha siz diyorsanız ki; ben bu konu ile onların gözünü korkutur bir şeyler alırım diye, onu bilemem.

Kanıtlarınız ile birlikte belirtin ki herkes bilsin, sizin başınıza gelen başkasının başına gelmesin en azından.
melankolia turion

kişi bu mesajı beğendi.

ofofof ofofof Seninleyiz Kullanıcı
  • Üyelik 27.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Ön Muhasebe
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 462
  • Beğeniler 132 / 91
  • Ticaret 5, (%100)
yilmaz70 görüşüne saygım sonsuz ,

ancak merak ediyorum NEDEN ? "Maddi bir talebiniz olsa dahi maalesef bir şey kazanma ihtimaliniz son derece düşüktür. " diyorsunuz peki neden ? neye dayanarak bunu diyorsunuz . kanıtlarım olmasa inan buraya yazmaya cesaretim olmaz ben öyle bir insan değilim içimi beni anlarsa benim gibiler anlar diyerek webmaster aielem yani wmaraci na döktüm . Şuan firma ismi vermem benim açımdan şimdilik doğru değil. tek merak ettiğim ifşa haricinde benim yerimde olsanız ne yapardınız ?

offfoffff

dvrmkcn dvrmkcn Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 14.01.2017
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ogrencı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 530
  • Beğeniler 106 / 227
  • Ticaret 13, (%100)
*** wmaraci Şikayetvar.com dan şikayet konusu açın sizin basiniz yandı başkalarının ki yanmasin
ofofof

kişi bu mesajı beğendi.

biXi biXi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.10.2019
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 261
  • Beğeniler 137 / 115
  • Ticaret 2, (%100)
dur ben tahmin edeyim yöncü ve host + .com alan adı olan kampanyasını alıp bunu yaşadın :)
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

ofofof adlı üyeden alıntı

yilmaz70 görüşüne saygım sonsuz ,

ancak merak ediyorum NEDEN ? "Maddi bir talebiniz olsa dahi maalesef bir şey kazanma ihtimaliniz son derece düşüktür. " diyorsunuz peki neden ? neye dayanarak bunu diyorsunuz . kanıtlarım olmasa inan buraya yazmaya cesaretim olmaz ben öyle bir insan değilim içimi beni anlarsa benim gibiler anlar diyerek webmaster aielem yani wmaraci na döktüm . Şuan firma ismi vermem benim açımdan şimdilik doğru değil. tek merak ettiğim ifşa haricinde benim yerimde olsanız ne yapardınız ?

Ben de neden ifşa etmediğinizi merak ediyorum doğrusu.

Bakın yıllar öncesinde yaşadığım durumlardan ötürü bir hosting firması hakkındaki görüşlerimi konusu açıldığında dile getiriyorum. Üstelik yazılı bir kanıt olmadığı halde. Ama şu var ki, beni tanıyan iyi bilir ki asla yalan konuşmam. Bu yüzden gönül rahatlığı ile o firmadan hizmet almamalarını söyleyebiliyorum. Ha, kendilerini geliştirip her müşterisine eşit şartlarda hizmet ve destek verirler, ben de buna şahit olurum; o zaman tamam derim bu firma düzelmiş. Olumlu görüşümü de beyan ederim sonra.

Sizin yaşadığınız durum kurumsal bir firmada gerçekleşmiş ise; o personelin işine son verirler ve size bir miktar tazminat ödemeyi teklif edebilirler belki. Ancak kurumsal bir firmada çalışan personel böyle bir şey yapmaya cesaret eder mi, onu bilemem. Bu yüzden ne olursa olsun firma/firmacık ne ise ifşa edin ki herkes bunu öğrensin. Madem size bir tazminat vermeyecekler, o zaman ifşa olsun ve ellerinde müşteri kalmasın.

Benim bir sitem kopyalanacak ve ben bunu ifşa etmeyeceğim? En kral en zengin en iyi avukatları olan bir firma bile olsa asla hakkımdan (şikayet etme hakkımdan) vazgeçmem, bir dakika bile durmam. Bu kadar basit. Vazgeçirmeye çalışanı da dinlemem. Emeğime saygısı olmayan kişi/kişiler benim gözümde ancak insan müsveddesi olabilir. Bu yüzden neden durayım ki? Müsveddeler için mi?
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

mehmet01 mehmet01 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek ...
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 329 / 328
  • Ticaret 1, (%100)
Firma adını vermeyerek bizleri de risk içinde bırakıp hata yapıyorsunuz. Zamanında başkaları da benzer sorun yaşayıp isim vermemiştir ki siz de güvenerek hizmet almışsınız o firmadan. Şimdi aynı hatayı siz yapıyorsunuz. Bu konunun üzerinden aylar geçecek herkes unutacak ondan sonra mı paylaşacaksınız firma ismini. Konu açıp yardım istiyorsunuz ama herkesin merak ettiğo şeyi söyleyerek kendiniz yardımı esirgiyorsunuz. İsmini açıkladınız diye hiçbir şey yapamazlar. Yaparlarsa zaten o zaman asıl avantaj size oluyor.
turion

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al