-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / K
-
Meslek
Araştırma
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş olsun öncelikle. Umarım tez zamanda iyileşirsiniz.
Dört yıl kadar önce yaya olan anneme araç çarpmıştı. Diz kapağı parçalandı, ameliyat olması, fizik tedavi görmesi gerekti. Mahkeme yüzde 80 haklı buldu, 20 bin tazminat aldı. Yalnız 3 yıl sürmüştü mahkeme. Kazanın olduğu yerdeki kamera kayıtları önemli delil. Sağlığın bedeli, çekilen acılar hafife alınmamalı hiçbir zaman. Arkasını bırakmayınız.
Src hususunda kurslara devamlılığı maliye de oldukça titiz takip eder. Eğer şahıs psikoteknik testinde başarı göstermedi ise birçok kişi için tehlikeli sürücü konumundadır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Kardeşim sana şunları söylemek istiyorum. Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah. Ben toplam 8 - 9 defa trafik kazasına karıştım. Bunların 2'si yaya olarak. kırık ile atlattım. 4 ü direksiyon başı 2si yan koltuk. 1i arka koltuk. Yani anlayacağın kazanın her türlüsünü yaşadım. Ben yüksek hız seven biriyim. 200'den aşağı gitmem. Bendede vardı bir motor sevdası şu araba kazalarımı arabada yaptım motordan önce yaşadım yani. 90 ile giderken ıslak zeminde spin atıp bir araç birde refüjü biçerek uçtum. Aynı kazayı motorla yapsaydım şuan hayatta değilldim. Tüm araçları çok iyi kullanırım ama karşı taraf kaynaklı hatalar yüzünden olan bana oldu. Motorda keza öyle iyi bir sürücüyüm. Ama aynı kazayı motorla yapsaydım şuan bu satırları yazamıyor olabilirdim. Senden ricam motor sevdana ara vermen (y) Türkiye şartlarında bu tip sürücüler yola öyle bir atlıyor ki hiç bir şeyin önemi kalmıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok geçmiş olsun kardeşim. Bütün mesajları okumadım ama taksici burada suçlu gibi buradan gördüğüm kadarı ile de sinyal vermeden dönmeye çalışıyor ki oradan öyle bir dönüşte yok. Bence %99 haklısın ve hakkını ara. Benim de bir arkadaşım var geriye dönük 10 yıllık trafik kazalarında ( Bu 10 yılın içinde bu şekilde kaza var mı bilmiyorum sormak lazım ) eğer içinde ise kesinlikle kazanıyorsun. Avukata verdik demişsin olur da avukat onlardan para alırsa senin davan düşerse sana bir numara vereyim onlarla iletişime geç. Verilmiş sadakan varmış tekrardan çok geçmiş olsun.