Arkadaşlar bir buçuk senedir ben gece gündüz emek verip en güzelini sizlere sunmaya çalışıyorum ama görüyorum ki maalesef ben yanlış bir millete hizmet etmek için kafa patlatmışım yuh diyorum başkada bir şey demiyorum elin gavuru Hello World yazıyor arkasından on binlerce insan tebrik ediyor.
Ya bu bizim Türk'lere ne olmuş böyle birbirini kaldırıp yerden yere vuruyor anlamadım o program bu program değil kardeşim incelemeden araştırmadan bol keseden sallamayın .Gidin hepinizde kendi IE browserlarınızdan
www.whatsmyuseragent.com sitesine girin your useragent yazan bölümü bir yere kaydedin sonra da programın son versiyonunu
www.gorselsoft.com/FULLORGANIKHIT/index.htm den kurup doğrudan hit ekleme bölümünden aynı siteyi ekleyin bakın bakalım arada bir fark varmı Google her ikisini de nasıl görüyormuş anlayın analytics hesaplarınıza girin ve gelen hitlerin karşısında nasıl organik yazıyor bir de onu kontrol edip diğer benzerlerinin yolladığı hitlerle karşılaştırın bakalım bundan başka Google ın organik gördüğü bir programatik hit varmıymış.
Şurada kafamızı koda gömmüş klavye yemekle meşgul olduk diye ortalığı boş bulan döktürmüş maazallah ya bu ne biçim bir algoritmadır sizin kafanızdaki anlamadım mecbur değilsiniz kardeşim kullanmak zorunda değilsiniz zaten biri de çıkmış siteye gelen istifade etmedikten sonra diye döktürmüş ya güzel arkadaşım senin sitene girip çıkan bu ziyaretçiler belki istifade etmiyor ama istifade edecek adamların senin siteni bulabilmesi için zemin hazırlıyor ve arkasından sitenin popülarite değerleri arttığı için Google sana daha fazla ziyaretçi yönlendiriyor
Yukarda anlattıklarımı denedikten sonra ve her iki browserda da doğal bir görünümü test ettikten sonra da benim programımı sakın kullanmayın zararlıdır haaa bak ben söylemiş olayım elin yabnacıları fark etmiş her gün elli tane mail gönderiyorlar ne olur İngilizce sürümünü çıkarın diye bizim çok bilmiş kardeşlerimiz kendi değerlerinin kıymetini bilmeyip kaldırıp yere vuruyorlar
Sizden para pul da istemedik kullanın da demedik sadece haber verdik
Pes doğrusu gerçekten pes doğrusu başkada sözüm yok
Eğer sözlerimi çok sert bulduysanız 1,5 senedir bu tarz katliamlarınıza sabırla yaklaşıyorum artık benim gibi adamı da patlama noktasına getirdiniz helal olsun size ne diyeyim bu sözlerim sadece hak edenleredir gayrısı üstüne alınmaya
Yönetici kardeşlerim de eğer çok ağır buluyorlarsa bu sözleri gereğini yapabilirler saygı duyarım
Selam ve dua ile
Muhammed Ravullu