-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Başlıktaki Fiyatlar Geçerlidir.
Ürünümüz 6 ay garantilidir.
Sipariş etmeden önce sadece yapmanız gereken hesap ayarlarından ülkenizi seçmek (Örneğin: Türkiye)
Satın aldıktan sonra Aktivasyon Linkini beklemeniz gerekmektedir.
1-24 saat içerisinde link gönderilecektir.
S.S.S -
A: Hesabı aktif etmek ne kadar sürüyor?
B: Maksimum 2-3 dakika içerisinde aktif ediliyor, eğer ki sorun yaşamazsanız. (Sorun yaşarsanız bize bildirmeniz yeterlidir.)
A: Aktivasyon nasıl olacak?
B: Gönderdiğimiz aktivasyon linkine tıkladıktan sonra sana vereceğimiz bilgileri gireceksin. Sadece bu kadar
A: Hesabın süresi ne kadar?
B: 6 ay garantimiz mevcuttur bu süre içerisinde bir problem yaşarsanız hızlıca çözülecektir.
7/24 Kredi Kartı Ödemesi Ve Papara Ödemesi Mevcut
Tüm sorularınız hakkında PM atabilirsiniz.
[B]Papara-İninal ile hesap satın almak istiyenler lütfen WhatsApp üzerinden mesaj atın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
J** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hocam 6 aylık spotify ücreti ne kadar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
10 gün sonra sürem doluyor mesajım bulunsun, birde spotify 3 ay olsaymış çok iyi olurmuş :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ahrefs + Moz Pro + Semrush = " 10 Lira " ( 21 sayfalık web site seo raporu )
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Teknik Analizci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Kendisinden patlamama garantili Netflix aldık fakat elimizde patladı. Şimdi sorduğumuzda ise artık Netflix satışı yapmıyoruz bizim sorunumuz değil cevabını aldık. Kardeş bir işi ya yapmayacaksın ya da yapacaksan adam gibi yapacaksın.
Bir şey alınmaz bu arkadaştan vesselam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Teknik Analizci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
bu konuya yorum yapmamın sebebi Netflix konumu kaldırmış olman
ikincisi 8 gün erken bitti ama mesele 3ü 5i değil mesele para da değil. asıl mesele senin patlamama garantisi vermiş olman, patlarsa da destek olacağını garanti etmen.
üçüncüsü seninle uygun bir dille iletişime zaten geçtim. durumu izah ettim fakat sen Netflix kaynaklı bir sorun olduğunu ve bu konuda yardımcı olmayacağını belirttin ayrıca bundan sonra satış yapmadığını yazmışsın. iyi de bundan sonrası ile ilgilenmiyorum zaten bana önceden sattığın hesapla ilgili yazıyorum sana fakat sen sorunun seninle alakalı olmadığını belirtiyorsun, yardımcı olacak adam durumdan dolayı bir özür diler sonra da en kısa sürede size yardımcı olacağım size yeni hesap vereceğim der fakat bunun yerine sen sorunu Netflix'e atıp geçtin.
başka bir satıcı bu konuda "bu sorunu çözemedim üzgünüm" diyerek para iadesi yaptı. ben senden bunu da beklemiyordum ama en azından nezaketen sorunu çözmeye yönelik birkaç cümle beklerdim.
neyse 3 kuruşa test ederek senin uygun bir satıcı olmadığını öğrenmiş olduk.
sen sağ ben selamet
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Teknik Analizci
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Senin sattığın hesapların patlaması ve sorunu kabullenmemen dürüstlük ve bilgelik fakat 1lira da olsa ben paramın karşılığını istediğimde cehalet ve kibir :) gece gece güldürdün beni
hala anlamıyor olman toy bir delikanlı olduğunu gösteriyor, mesele para ya da hesabın kaç gün çalıştığı değil mesele senin dürüst bir satıcı olmaman ve satış sonrası üslubun
wa yazışmalarımız duruyor istersen paylaşabilirim. benden bana ürünü sattığın gün puan vermemi istedin ben ise Netflix satıcılarına çok güvenmediğimi puanı ay sonunda vereceğimi belirttim. sen de ASLA bir sorun/patlama vs olmayacağını söyledin. Fakat söz verdiğin hizmetin 8 gün erken bitti. ben sana eksik para gönderdim mi hayır peki sen bana neden eksik hizmet veriyorsun. Ama mesele bu değil zaten eksik olabilir hata olabilir fakat sen kötü bir üslupla hatayı Netflix e atarak sorumluluğundan kaçtın. Ben sana sakın bir şekilde sordum sen de bana iyi bir üslupla yardımcı olsan zaten niye olumsuz puan vereyim.
Son olarak eğer meseleyi hala para zannediyorsan reklam yapmana gerek yok benim IBAN'ım sen de zaten var oraya gönder gitsin :)
ticarette öğrenmen gereken çok şey var. sanırım yolun daha başındasın.