Hatef34
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / K
-
Meslek
coder
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yurtdışında yaşıyorum benden de vergi alacaklar mı anlamadım? Dünyada vergi alan tek ülke Türkiye sanırım kafam karıştı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yurt dışında yaşıyorsanız vergi vermenize gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yurtdışında yaşamanız durumu değiştirmez.Adsense paranızı hangi ülkenin bankasından çekiyorsanız o ülke mutlaka birgün sizden vergi talep edecektir.
Dünyada vergi alan tek ülke Türkiye değil.Dünyadaki birçok ülke nerdeyse tamamı adsense gelirlerinden vergi almakta.
Yaşadığınız yer değil adsense hesabınızdan nereye para çektiğiniz önemli.
örnek verecek olursam ben almanya da yaşıyorum ama adsense gelirlerim Türkiyedeki bankaya bağlı bu yüzden Türkiye vergi öderim.Eğer almanyadaki bankaya ödeme talep edersem bu sefer almanya benden vergi alacak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Kaynak
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mbcshop adlı üyeden alıntı
Yurtdışında yaşamanız durumu değiştirmez.Adsense paranızı hangi ülkenin bankasından çekiyorsanız o ülke mutlaka birgün sizden vergi talep edecektir.
Dünyada vergi alan tek ülke Türkiye değil.Dünyadaki birçok ülke nerdeyse tamamı adsense gelirlerinden vergi almakta.
Yaşadığınız yer değil adsense hesabınızdan nereye para çektiğiniz önemli.
örnek verecek olursam ben almanya da yaşıyorum ama adsense gelirlerim Türkiyedeki bankaya bağlı bu yüzden Türkiye vergi öderim.Eğer almanyadaki bankaya ödeme talep edersem bu sefer almanya benden vergi alacak.
10 seneyi geckin suredir Adsense'im var ve SIK SIK da olmasa Adsense'den odemeler aliyorum ve simdiye dek hic bir vergi almadilar benden...ki zaten Avrupa'da vergiler falan hersey, odemenin icinden kesiliyor. Yani adsense'den TIK basina 20 cent edindigimde emin olun ki zaten aslinda 25 cent ama 5 cent'i vergiye kesilmistir otomatikmen ve bana yansiyan 20 cent'tir. Avrupa'da duzen çok farkli ve onlarca sene once oturmus.
Not: Fransa'da yasiyorum 2002'den beri
Labirent Kent: https://labikent.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bazı arkadaşlar durumu sanırım algılayamıyor hangi ülkenin bankasına adsensinizden para çekiyorsanız o ülkede vergi ödemek zorundasınız.Yakalanmamış olmanız vergi ödememeniz gerektiği anlamına gelmiyor ben hem almanyada hemde Türkiyede adsense vergisi ödemiş biri olarak söylüyorum. 4 yıldırda yüksek ödemeler alıp vergi ödedim.ABD vergi almıyor diye birşeyde yok saçmalamayın lütfen adsenseden abd nasıl vergi almıyor :) komiksiniz. Dubaideki bankaya ödeme alıyorsanız Türkiyeyi ilgilendiren bir durum zaten yok hangi ülkenin bankasına ödeme çekiliyorsa o ülke vergi alma hakkına sahip oluyor sizin videonuzu hangi kitlenin izlediğinin bir önemi yok.