Tamam Hocam Okuyalım Bu Kadar Doldugunuzu Bilmiyorduk :)
Acıkcası Yeniyim Forum'larda ama Sitenize Bakdimda Baya Yararlı Gozukuyor Yeni Baslayanlara Kesinlikle Tavsiyemdir.
Acıkcası Yeniyim Forum'larda ama Sitenize Bakdimda Baya Yararlı Gozukuyor Yeni Baslayanlara Kesinlikle Tavsiyemdir.
Doğru olan bütün bilgileri paylaşıyorum ama nedendir AİLEM(wmaraci.com üyeleri) Wiki paketidir, backlink paketidir, dizinidir, zartıdır zurtudur hep böyle şeylere yöneliyor.
Tamam onlarda yapılacak ama bilgileri yok bu konuda. Adam bir backlink paketi yapıyor tam 50TL rahat 2000Tane backlink kazanıyor. Eğer 200 300 RSS varsa 300x5 = 1500 Tane link oda = 3500 Tane backlink.
Adamın sitesine baksan ya 2 aylık ya 4 - 5 aylık. Ula birden bi siteye bu kadar backlink girerse ne olur hemde hepsi anahtar kelimeden hiç düşünmüyormusunuz... SEO danışmanları vardı, müşterileri "HIK" dese para istiyordu. 8 Ay iyi sabrettim ama "ACABA bende onlar gibimi olsam artık" demeye başladım...
Yüzlerce TL yatırıp alacağınız hizmeti ben 4 5 saat emek vererek yazıyor ve BEDAVA sunuyorum. O kadar da üstüne basa basa anlatıyorum makalemde her şeyi ama anlaşılmayan benim sanırım...
Not: Ücretli Seo İşleri Başlamıştır. On page / Off Page Seo işleriniz alınır.