-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Ukalalık yapan arkadaşlara inat tekrar söylüyorum bir şey olmaz içiniz rahat olsun :)
Adam zaten arayıp aracı geri al dememiş 3-5 bin ateşle mantığı ile ne koparırsam diye yaklaşmış. Dosya savcıya gidecek, savcı davayı acacak, duruşma görülecek, bilir kişi işin içine girecek ölme eşşeğim ölme.
Siz galerici değilsiniz, oto tamircisi de değilsiniz! Arabanın bir arızası veya kusuru varsa da bilmeniz mümkün değil. Ekspertiz firmaları bunun için var.
Zaten her ay %10 zamlanan bir ikinci el piyasası var 3-5 sene sonra adam arabayı perte çıkartmasa, paraya sıkışıp satmazsa.. Mahkemede aynı fiyattan alın geri diye hüküm açıklarsa beni arayın ben alırım :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sevgili arkadaşım savcı direkt dava açmayacak. açamazda. uzlaşma kapsamında olan bir suç çünkü. dava açılmadan uzlaşma aşamasında halledilebilir. ama dediğinize katılıyorum 3-5ne koparırsam mantığındadır bu tipler.
Yalnız konuşmanızdan anladığım hiçadliye kapısından bile geçmemiş olduğunuz.işler öyle yürümüyor işte bu memlekette. yani tabii mevlam geçirmesin adliyeden :) kötü anlamdada söylemedim yani. ama maalesef bu memlekette artık kanunlarla ilerlemiyor. ilerlese farklı olacak ama :)
Bir hakim karşısına çıkın gülsemmi ağlasammı dersiniz. HUkukun temel ilkelerinin nasıl çiğnendiğini bir bilseniz...
Birşey olma deme mantığınızı anlamıyorum işte. Yahu bu memlekette **************lar ilamsız takip gönderiyor tanımadığı bir sürü insana. 1 haftada itiraz etmezsenvay haline. hadi uğraş. o zamanda dersin bişey olmaz diye :)
Bu insanlar maalesef ince noktalardan bağlanıp bir kaç yerede para yedirip hallediyor.o yüzden birşey olmaz demeyin. Mahkemeler bilirkişi raporunun aksine karar veremezler. neyseki çiğnemedikleri bir bu var :) onun dışında evet süreç uzayacak. amaç zaten uzatmak. bakın bu arkadaşların muhtemelen benzer bir sürü davaları zaten hala yargıdadır. cezalar kesinleşip üstüste binene kadar para biriktirme peşindeler.
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
Link
WM Aracı
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
1 ay sonra 4 binliralik masraf cikaracak arabayi kimse almaz bence o sikintiyi soylemedin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Zabıt katibi
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana ezbere yazıyor diyen arkadaş profilimdeki meslek yerine baksın mahkemenin vereceği en aleyhte karar aracı noter satış bedeliyle tekrar almana hükmeder tekrar ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yorumlarınız için teşekkürler.Şimdilik 15 gün süresi olan ihtarname'nin bitmesini ve dava açılmasını bekleyeceğim.Konu hakkında bilgilendirmeleri buradan yapacağım.
MRCBOX
<?echo "Hello wmaraci";?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webtasarim
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam araca tedbir karari isteyin araci yedi emine ceksinler yoksa adam araci yipratir 200km de verdiyseniz 300 de alirsiniz hicbirsey diyemezsiniz