2 seçenek var bu durumlarda:
1- Siteye ait eski yedeği kullanmak, hemen şifre değiştirmek sureti ile
2- Virüs temizleme işlemi yapmak
Bu tarz izinsiz erişimlerde en sağlıklısı veritabanı üzerinde temizlik yapmaktır. Eklenen içeriği silseniz bile diğer içeriklerde gizli olarak ekleme mutlaka yapılmıştır. Bu yüzden veritabanından temizlik yapılmalıdır.
Maalesef bunu yapan karaktersiz insan müsveddeleri var.
Admin panel şifreniz zayıf olursa, tema ve eklentiler güncellenmezse erişim sağlayabiliyorlar.
Geçmiş olsun.
1- Siteye ait eski yedeği kullanmak, hemen şifre değiştirmek sureti ile
2- Virüs temizleme işlemi yapmak
Bu tarz izinsiz erişimlerde en sağlıklısı veritabanı üzerinde temizlik yapmaktır. Eklenen içeriği silseniz bile diğer içeriklerde gizli olarak ekleme mutlaka yapılmıştır. Bu yüzden veritabanından temizlik yapılmalıdır.
Maalesef bunu yapan karaktersiz insan müsveddeleri var.
Admin panel şifreniz zayıf olursa, tema ve eklentiler güncellenmezse erişim sağlayabiliyorlar.
Geçmiş olsun.
@yilmaz70 hocam şifrem o kadar kolay bir şey değildi aslında, yedek almadım kendime güvendiğim için, eklentilerde sürekli günceldi. Virüs temizliği derken bilgisayarımda şuan virüs taraması yapıyorum ama sitede nasıl bir tarama yapabilirim ? ikinci olarak da veri tabanı üzerinden temizlik yapmayı bilmiyorum bunu nasıl yaparım. Bir kaç gündür zaten wp admin giriş paneline girerken acayip yavaş giriyordum bu konuda yardımcı olur musunuz ?