-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Hüküm özetinin karar kesinleştiğinde tiraji en yüksek üç gazeteden birinde masrafı
davalıya ait olmak üzere bir defaya mahsus ilanına
şeklinde karar çıktı arkadaşlar, nereye nasıl ilan vereceğim anlayamadım bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yazıyı görünce aklıma geldi, benim de bir sorum var benim sitemin bir tanesinin ismi; netprosucom. Geçenlerde şunu fark ettim ki netprosucomtr uzantılı bir firmaya ait alan adı. Site daha yeni sizce bu sorundan ötürü ilerdie sıkıntı yaşar mıyım? Cevaplarsanız sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Özür metni öyle küçük bir alan olmayacaktır.
Yüksek tiraj denilmesinin nedeni; çok kişinin okuduğu bir gazetede bahsi geçen markanın itibarını zedeleme girişimi olduğunun beyan edilmesidir. Yani herkesin görebileceği bir alanda olmalıdır. Umarım izah edebilmişimdir.
Mutlaka avukat nezaretinde; karşı taraftan onay alarak yapmalısınız. Aksi takdirde tekrar isterler ve masraflar artar.
Az bir meblağ ödeyeceğinizi düşünmeyin ve bir an önce bunu yapın. Yapmadığınız takdirde başka cezai şartları öne sürerek hakkınızda şikayetçi olabilirler. Hatta size icra takibinde bulunarak sizden ödemeyi tahsil ederek sizin yerinize gazeteye ödeme yapılmasını sağlayabilirler.
Amma abarttı ya diye düşünenlere; bu daha hiç bir şey değil ve inanın abartmıyorum.
Bu bir uyarıdır ve başka birileri tekrarlarsa çok ağır bedeller ödetiriz demektir.
''Bir şey olmaz'' diyenler, hadi çıkın da 2 laf edin şimdi.
Hatta laf etmeden elinizi cebinize atın da yardım ediverin ceza masraflarına. Bir şey olmaz diyorsunuz, sallıyorsunuz ya!
( marka tesciline dair tüm konularda yazanlar için diyorum sadece bu konuya özel değil ) Çok bilip sallıyor, cesaret veriyorsanız o zaman cezaya da ortak olun bir zahmet.
3 kişi bu mesajı beğendi.