-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Dostum yemek tarifleri ile ilgili çok site var. Bu büyük sitelerin içinde sizin yazılarınızın hit almaması normal. Eğer yeni yazılarınız indekslenmiyorsa Google news'e kayıt olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
icra Takip Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
News kaydı ile 2 saat gibi bi zamanlamada indexlenebilir. Ayrıca içerik başlığını boşluk dahil 70 karakterden fazla uygulamayın. Bu durumu gözardı etmek, indexlense bile sonradan spam nedeniyle kaldırılmasını sağlar.
İcra Takip Uzmanı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzun süre içerik girmediğinden dolayı siten indexlenmiyor, eğer eskisi gibi index almak istiyorsan biraz sabır gerkli, sürekli güncel ve özgün ol bu sürekliği uzun süre devam ettir.
Sitendeki içerikleri sosyal ağlarda paylaştır bu düzenli olsun ve bazı sitelerde içeriğinin tanıtımını yap. sitemap ile ilgili sorunlar varmı google consolı kontrol et zamanla google sitendeki içerikleri düzenli olarak indexleyecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Mühendis - Youtuber
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Küçük ama önemli bir tavsiye siteye her eklediğiniz içeriklerden sonra sitenizin seo uygulamasına girerek sitenizin xml site haritasını güncelleyin
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişiye ve Firmanıza Özel Hosting,Sunucu Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlk sayfaya çıkma durumunu sadece varsayarak söyledim bunu dediğinizi söylemedim yani ondan kastınız ise onunda cevabını vermek istedim :).
4 senelik bir tecrübeye göre çok düşük kalmış site... Bazı içeriklerinizin eklenmemesinin sebebi; Kullanılan anahtar kelimeler, h1-h2 kullanımları, akıcı okuma için hazırlanmış yazılarınız, eklediğiniz resimlerin altyazısı yetersizliği sebebi ile google için uygun olmayabilir. Tema konusunda daha farklı seçim yapılabilir. Ayrıca blogger yerine wordpress seçimi yapsaydınız eminim ki daha iyi bir site olabilirdiniz hem youtube kanalınız var, bu gayet güzel bir backlink ve hit oluşumu sağlar.
tulparav.com